Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Teija / Lähdetään taas 9.10.2017 at 08:37

  Ihana postaus! Tämä tulee meillekin ajankohtaiseksi varmasti aika pian. Vielä 2,5-vuotias pitää huolen siitä, että minäkin olen liikkeessä aamusta iltaan, mutta tiedän, ettei sitä kestä ikuisuuksiin. Juuri matkat on niitä kompastuskiviä tällaiselle hyvien ruokien ja viinien perässä matkustavalle. Sentään mekin usein kävellään aika paljon matkoilla ihan huomaamatta.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 9.10.2017 at 22:04

   Ihmeesti lapset vuosien lisääntyessä laiskistuvat, jos ei niitä pidä liikkeellä. Tai kiinnostuksen kohteet muuttuvat, niin luonteva liikkuminen jää helposti. Enää ei säntäillä edestakaisin, vaan liikunnalla pitää olla tarkoitus. Tätä tarkoitusta nyt sitten yritetään etsiä, että kaikki jaksaisivat pysyä liikkellä. Kaupunkilomat ovat yllättävän pahoja liikunnan kannalta, kun nähtävyyksien perässä tulee otettua helppoja siirtymisiä, ja toisaalta tulee syötyä niin hyvin. Täytyy muistaa pitää liikuntataukoja ruokailujen välillä.

 • Reply Virpi/Täynnä tie on tarinoita 9.10.2017 at 12:14

  Kiitos kovasti haasteesta! Otan sen ilomielin vastaan! Ja heti aloin tietenkin miettiä meidän perheen liikuntatottumuksia. Itse olen aika liikkuvaista sorttia ja sen myötä meidän reissuihin on aina mahtunut liikkumista kävellen paikasta toiseen jne. Omia aamulenkkejäni merenrantaan olen hehkuttanut usein. Mutta täytyy näitä kaikkia pohdiskella ajan kanssa tarkemmin ja pistää paperille (blogiin) myös. 🙂

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 9.10.2017 at 22:05

   Ajattelin, että sulla, jos kenellä, on kokemusta myös niistä teineistä, jotka mieluiten hautautuisivat johonkin laitteidensa kanssa. Kuinka ne saa liikkeelle hotellihuoneesta tai altaan reunalta?

 • Reply Virpi/Hätälasku matkablogi 15.4.2018 at 14:56

  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, haaste otettu vihdoin vastaan! 🙂
  https://www.rantapallo.fi/hatalasku/2018/04/15/ylos-ulos-ja-liikkumaan-myos-matkoilla/

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 17.4.2018 at 10:42

   Kiva, kun otit haasteen vastaan! Liikkuminen matkoilla on noussut meillä esille entistä enemmän tämän vuoden aikana, ja pitäisikin yrittää välillä päivittää tilannetta.

  Leave a Reply