Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista 18.9.2017 at 08:04

  Mulle kävi juuri noin kuin kuvailit. Girona jäi kutkuttelemaan niin kovin, että muutaman kuukauden kuluttua matkustin sinne uudelleen. Tosi kiva ja eläväinen kaupunki, jonka kapeille kujille oli mukava ”eksyä”. Matkustin lokakuussa ja maaliskuussa. Sää oli molemmilla kerroilla ihan ok, mutta turisteja vähän. Peukkua tälle kaupungille!

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 21.9.2017 at 22:31

   Hauska kuulla, että meitä on muitakin! Minulle Girona oli ehdottomasti Costa Bravan helmi, johon haluaisin lähteä uudelleen. Kaupungissa oli niin paljon mielenkiintoista, ettei yksi päivä riittänyt mitenkään. Uskon, että loppusyksy ja alkukevät olisivat juuri oikea aika lähteä: paikallisetkin suosittelivat juuri syys-lokakuuta, koska silloin on vielä tarpeeksi lämmin, mutta suurimmat turistivirrat ovat lähteneet. Sopisi hyvin minulle!

 • Reply Emma 21.9.2017 at 08:02

  Mä katselin noita teidän reissun kuvia Instasta ja Facesta silloin kun olin itse samaan aikaan sillä Katalonian viinialueiden kierroksella ja ihastuin! Meillä oli myös paikallisopas joka oli kotoisin Gironasta eikä hänen hehkutuksensa yhtään auttanut asiaa 😀 Nyt mietin, että kun buukkasin halvat lennot Barcelonaan ens maaliskuussa miehen 40-vuotissynttäriviikonlopuksi, niin pitäisikö sitä mennäkin viettämään Gironaan eikä Barcelonaan. Mitä mieltä olet, saisiko tuolla vietettyä mukavan, rennon synttäriviikonlopun?

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 21.9.2017 at 22:37

   Girona oli ihana! Kyllä minä harkitsisin vakavasti Gironaa Barcelonan sijaan – etenkin, jos Barcelona on tullut nähtyä aiemminkin. Maaliskuu varmasti olisi myös hyvä aika tutustua kaupunkiin, kun suuret turistimassat eivät ole vielä ehtineet paikalle, mutta toisaalta on jo lämmin. Gironassa saa kyllä vietettyä mukavan viikonlopun. Ja jos kaupunki tulee nähtyä nopeasti, aina voi pistäytyä jossain lähistön pienemmässä paikassa, kuten Palsin kylässä, jossa me vierailimme. Lähistöllä on paljon muutakin nähtävää. Iso suositus!

  Leave a Reply