Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Annemaria/Samppanjaa muovimukista 11.9.2017 at 07:46

  Voi, tulipa ikävä Costa Bravalle. Mä tykkään itse tuosta alueesta erityisesti myöhään syksyllä tai keväällä. Marraskuussa on vielä lämmintä ja huhtikuussakin jo tarkenee, mutta ihkuilla rannoilla saa nautiskella lähes yksinään. Kaikkialla on hyvin rauhallista ja elämä enemmin paikallista. Paikallisbussit ovat muuten oiva tapa kiertää aluetta, jos ei halua vuokrata autoa.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 11.9.2017 at 21:49

   Onpa hyvä tietää, että lämmintä riittää yleensä marraskuulle asti! Me ollaan usein suunnattu marraskuussa lämpimään, ja viime syksynä oltiin juuri Barcelonassa, missä kyllä osan ajasta oli aika viileää. Silti nuo rantakohteet houkuttelevat erityisesti silloin, kun sesonki on ohi, ja rannoilla saa oleilla ihan rauhassa. Ei edes tarvitse olla niin helteistä – pienikin lämpö riittää!

 • Reply Ansku BCN 11.9.2017 at 08:58

  Voi miten kivoja kuvia kivalta reissulta! Täällä on onneksi säät viilenneet noista kesäkuun lukemista, mutta vielä on merivesi lämmin ja päivälämpötilat hyvin miellyttäviä. Ehkä voisi jopa se kesän ensimmäisen rantapäivänkin pian viettää 😀

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 11.9.2017 at 21:53

   Arvaa olenko vähän haikeudella muistellut sitä kuumuutta? Suomessa kun ei tarvinnut hikoilla missään vaiheessa kesää, niin katselin kyllä vähän kateellisena sinne teille päin. Olisin muutaman oikein kunnon hellepäivän ottanut mielelläni tännekin. Nyt ollaankin sitten sujuvasti siirrytty märkään syksykeliin, johon ei koskaan osaa pukeutua oikein. Tätä sitten seuraavat puoli vuotta tai yli. Kiitos vielä seurasta – oli tosi kivaa! Sa Puntan tuliaiset otettiin suurella ilolla vastaan!

 • Reply Katariina 12.9.2017 at 08:03

  Olipas mielenkiintoinen, ja meille ajankohtainen juttu.
  Ollaan lokakuussa lentämässä Barcelonaan, ja ensin oli tarkoitus majoittua Costa Bravalle, mutta valitsimme kuitenkin Costa Doradan.
  Vinkkinä, Lufthansalla oli ihan edullisia lentoja Barcelonaan 🙂

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 12.9.2017 at 22:41

   Espanjassa on monta Costaa, joista valita, ja varmasti Costa Doradakin on oikein hyvä vaihtoehto. Costa Brava epäilyttää helposti pohjoisemman sijaintinsa vuoksi, mutta minulle vakuutettiin kelien olevan kohdallaan vielä syksylläkin. Myös Vueling löi eilen hyvät tarjoukset tiskiin, mutta onneksi sen lentoajat ovat hieman hankalat, niin pystyin hillitsemään itseni, enkä ostanut lentoja. Meillä on vielä vähän aikataulut auki, niin en uskalla ryhtyä lento-ostoksille. Hauskaa matkaa teille!

 • Reply Terhi | VAGABONDA 12.9.2017 at 19:55

  Ihania kuvia! Olen käynyt Espanjassa vain Andalusiassa, Mallorcalla ja Kanarialla, ja olisi niin paljon muitakin paikkoja, joissa hakuaisin käydä! Esimerkiksi tämä Costa Brava vaikuttaa oikein kivalta 🙂 Seuraava Espanjan-reissu tulee kuitenkin suuntautumaan taas Andalusiaan, jonne menemme joulun viettoon 🙂

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 12.9.2017 at 22:44

   Minulle Costa Brava oli ihana tuttavuus, kun pidän kovasti Kataloniasta, ja Barcelona on yksi lempikaupungeistani. Ajatus rantakohteesta lähellä Barcelonaa onkin kovin houkutteleva. Tykästyin tosin talvella myös Andalusiaan, joten valinnan vaikeus alkaa olla lähellä. Joulu Andalusiassa kuulostaa ihanalta!

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 14.9.2017 at 16:38

  Mulla oli muuten samanlaiset ajatukset Andaluciasta, ja samalla tavalla ennakkoluuloni romuttuivat. 🙂 Mä tykkään yhdistellä kaupunkilomaa rantaan ja maaseutuun, joten tämä Costa Brava voisi kyllä olla hyvä lomakohde! Autoilu ei haittaa, mutta se tuo kyllä inhottavan lisän reissubudjettiin…

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 21.9.2017 at 22:26

   Costa Brava on ehdottomasti varteenotettava vaihtoehto! Siellä on myös Girona, jossa pääsee elämään kaupungin sykkeessä, mutta toisaalta rantaviiva on täynnä ihania rantakohteita. Minusta alue vertautuu hyvinkin Andalusiaan, vaikka niin eri puolilla maata ovatkin. Autoilu tosiaan tuo vähän lisäkustannuksia, mutta toisaalta autolla pääsee vähän erikoisempiinkin paikkoihin. Paikallisbussit kyllä kulkevat tuollakin, ja isompiin kaupunkeihin ja kohteisiin pääsee helposti junalla. Auto ei siis ole mitenkään välttämätön.

 • Reply Kohteena maailma / Rami 17.9.2017 at 16:21

  Olen tota Costa Brava miettinyt sopivana lomakohteena perheelle syksyksi. Tänä vuonna ei nyt ajankohtaista, mutta vuoden päästä voisi olla. Olen siellä itse hieman kierrellyt ja on tosi upeaa aluetta – kuten kuvistasikin näkyy!

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 21.9.2017 at 22:29

   Minäkin mietin Costa Bravaa pitkään tälle syksylle, mutta taitavat tämän syksyn matkat jäädä meiltä tekemättä. Tulevina vuosina kyllä pidän sen ehdottomasti listan kärkipäässä – niin suuren vaikutuksen alue minuun teki.

  Leave a Reply