Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana 3.9.2017 at 14:54

  Me ollaan tässä vähän pyöritelty ajatusta lähteä käymään yhden yön reissulla Haapsalussa. Ajomatkalla Tallinnasta Haapsaluun olisi Keila-Joan vesiputoukset, jotka haluaisin käydä katsomassa. Olin niin vaikuttunut Jägalan vesiputouksista matkalla Rakvereen!

  Mies on noilla kulmilla käynyt kaverin kanssa pyörillä, mutta antaahan se taas ihan uuden näkökulman kun mennään perhematkalle. Iloni Imedemaa menee ainakin uutena kokemuksena. 😀

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 4.9.2017 at 22:41

   Ehdottomasti Haapsaluun! Iloni Imedemaassa ja piispanlinnan leikkipuistossa saa kulumaan parikin päivää, ja muitakin leikkipuistoja keskustan alueella on. Noista putouksista en ole kuullutkaan – harmi, koska olisimme hyvin ehtineet piipahtaa niillä.

 • Reply Kaisa 8.9.2017 at 21:37

  Upeat maisemat ja varsinkin rannoilta otetut kuvat todella hienot 🙂

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 9.9.2017 at 13:40

   Kiitos Kaisa! Haapsalu on tosi kaunis kohde ja niin meri kuin järvikin ovat siinä ihan lähellä.

 • Reply Terhi/Fammo matkalla 9.9.2017 at 00:26

  Viikon vertan tuolla tuli asutuksi muutama vuosi sitten. Piispanlinna on upea nähtävyys ja Wiklandin museo ihan kiva aikuisillekin. Haapsalun ympäristössä on paljon mielenkiintoisia kohteita, soelöä on vielä jäljellä vanhaa ruotsalaisasutusta ja museoita, lapsia ei ehkä jaksa kiinnostaa, ne ovat ehkä enemmän aikuisille

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 9.9.2017 at 20:23

   Haapsaluhan on tunnettu myös luontokohteena – esimerkiksi lintujen bongaukseen alue on kuulemma erinomainen. Meille vinkattiinkin etukäteen hyvä majatalo bongauspaikkojen läheltä, mutta yhden yön vierailuun se oli vähän turhan kaukana kaupungin keskustasta. Seuraavalla kerralla toivottavasti myös luontoa haltuun!

  Leave a Reply