Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply tiatones 16.8.2017 at 11:45

  🙂 Olen Kotkasta kotoisin ja huomannut, että silloin kun asuin itse siellä, Meripäivät ei niin kauheasti jaksaneet kiinnostaa, mutta muualla asuessa siellä on ollut joskus ihan kiva piipahtaa turistina. Ei kyllä liian usein, mutta olisiko tästä nyt pari vuotta, kun käväistiin viimeksi päivällä katsomassa. Vaikka nämä bileet, ikävä kyllä, monelle onkin aika juomiseen painottuvat, tuli siellä ihan kivaakin ohjelmaa vastaan. Öiseen aikaan olisi sitten ehkä vähän kurjempi katsella kaikkia kadunvarteen sammuneita…

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 16.8.2017 at 22:21

   Minäkin olin aikoinaan niin monta kertaa Meripäivillä, että nyt on täytynyt pitää taukoa – 16 vuotta. Nyt lähdimmekin matkaan avoimin mielin ja valmiina katsomaan, millaiseksi festivaali on muuttunut. Ainakin sataman osuus on kasvanut valtavasti varhaisvuosista. Tällä kertaa oli tosiaan turistiolo, kun ainoa tuttu kasvo koko päivän aikana oli Eino Grön – jos ei siis lasketa mukaan niitä ystäviä, joiden kanssa olin valmiiksi sopinut tapaamisesta. Tuli olo, että on ollut kauan pois kaupungista.

 • Reply Stacy Siivonen 23.8.2017 at 07:54

  Sitä minäkin ihmettelen, miksi aikuisten pitää olla humalassa ja miksi aikuisten pitää pilata jokin Meripäivät juomalla. Itse kuulun niihin, jotka lähtevät Meripäiviä karkuun.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 23.8.2017 at 10:00

   Minäkin olen pysynyt pois sieltä pitkään, mutta nyt piti käydä katsomassa, onko meininki muuttunut. Näytti siltä, että poikkeuksena takavuosista satamasta oli nyt tullut se siistimpi tapahtuma-alue, kun taas muu keskusta oli pussikalja-aluetta. Harmi vain, kun kuumana päivänä satamassa oli aika tukalaa siinä ihmismeressä.

 • Reply sarrrri | La Vida Loca 2.0 Matkablogi 26.8.2017 at 11:05

  Haminasta kotoisin olevana olen minäkin kiertänyt monen monituiset Meripäivät sekä lapsena että myöhemmin nuorena aikuisena. Nyt on ollut useamman vuoden tauko, eikä oikeastaan edes sen kummempaa hinkua ole tuonne ollut, juurikin ehkä tuon olutfestarimaineen vuoksi. Mutta Kotka on kyllä ihana kaupunki – tosin erityisesti silloin, kun ei ole Meripäivät päällä. 😉

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 2.9.2017 at 23:30

   Myös kotkalaiselle Kotka on parhaimmillaan muulloin kuin Meripäivien aikana. Tosin kaupungissa asuva ystäväni juuri totesi, että täytyyhän Meripäivillä lähteä käymään, kun kaupungissa kerrankin tapahtuu jotain. Minä pidin 16 vuoden huilaustauon, jona aikana ehdin karistaa pahimmat traumat pois selästä, mutta silti festarit olivat uudistuneet varsin vähän. Edelleen olut virtasi ja kansa lauloi.

  Leave a Reply