Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana 4.8.2017 at 21:26

  Todella kattava vinkkikooste! Meillä on edelleen käymättä Lennusadamissa. Viime viikon pyöräreissulla sentään ajettiin jo sen ohi, mutta edelleenkään ei päästy sisälle asti! No, se vois olla ihan kiva aktiviteetti jollekin talven reissuista. MiiaMilla, sen leikkipuisto ja tivoli oli toissatalvena tosi kiva ja rauhallinen paikka! Tykättiin!

  Piritan ranta taitaa jäädä ensi kesää odottelemaan, mutta suosittelen myös ihan toista suuntaa ja Stroomin rantaa Koplin lähellä. Todella pitkään matala, joten meidän 4 ja 2 -vuotiaat kirmailivat estotta ja turvallisesti siellä pitkän tovin.

  Samoin on mietitty Lido-ravintolaa Solariksessa, mutta sekin on jäänyt toteutumatta. Ylimmästä kerroksesta on muuten kivat näköalat vanhaankaupunkiin! Ainakin aikuisporukalla siellä viihtyy pitkään. 😉

  Tässä vielä meidän juttu Manna La Roosasta: http://www.lahinnakauempana.fi/2017/05/tallinna-ravintola-manna-la-roosa.html

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 8.8.2017 at 20:31

   Tallinnasta löytyy kyllä paljon mielenkiintoisia kohteita, kun selvittää etukäteen, mihin suuntaan lähtee. Lido oli tosiaan mielenkiintoinen paikka – toimi ainakin pieniruokaisten lasten kanssa. Pieniä annoksia pystyi keräilemään tarpeen mukaan, ja niitä pystyi hakemaan koko ajan lisää. Se tietysti on vähän ankeaa, että kaikki maksaa erikseen (myös vesi), mutta hinnat olivat kyllä hyvin kohtuulliset.

 • Reply Kohteena maailma / Rami 13.8.2017 at 10:16

  Olin neljän muksun kanssa Tallinnassa alkuviikosta ja lueskelin lautalla näitä vinkkejäsi. Pari mielenkiintoista uutta juttua tuli vastaan, mutta niiden testaaminen jäi tulevaisuuteen… Meillä oli molempien isovanhemmatkin matkassa, niin ehdittiin itsekin tekeen sellaisia juttuja, mitä itsekin haluttiin.

  Tuo on niin totta, että Tallinnaan kannattaa tutustua myös vanhankaupungin ja sataman myymälöiden ulkopuolelle. Itse kävin ajelemassa myös Piritaan ja siitä ohi rannikkotietä ja siellä avautuu kyllä aivan toisenlainen Tallinna hulppeine merenranta-asuntoineen. Silti illanviettoon ne rosoiset kulmat toimii parhaiten lasten kanssa ja ilman.

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 14.8.2017 at 12:50

   Toivottavasti vinkeistä on hyötyä tulevaisuudessa! Me yleensä kaivataan vähän tilaa ja ilmaa ympärille, niin vanhankaupungin kadut eivät oikein enää toimi. Vähän syrjemmältä sen sijaan löytyy aina paikkoja, joissa voi juosta ja leikkiä rauhassa. Itsellänikin on jo mielessä monia suuntia, joihin seuraavaksi haluaisin suunnistaa.

 • Reply Mika 21.9.2017 at 14:24

  Yksi vain hieman matkaa Mustanmäen suuntaan oleva kiva alue vähän kylämäinen on korttelit Uue Maailm / Väike Ameriika katujen ympärillä , elokuun lopussa siellä oli mieletön vkl festari kaduilla. Lapsetkin varmaan löytävät ainakin kesällä kivoja puistoja yms. Ja suht autenttinen lähikauppa vs. Rimit yms.

  Eksyin elokuussa kaupungilla kävellessä kun näin paljon väkeä.

  Mika

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 21.9.2017 at 22:41

   Kiitos vinkistä! Meidän majoitus viime kesäkuussa olikin Kentmannilla aika lähellä tuota mainitsemaasi aluetta. Harmillisesti vain lähdimme aina joko vanhaakaupunkia tai Kadriorgin puistoa kohti, joten tuo suunta jäi täysin katsastamatta. Täytyy seuraavalla kerralla korjata tilanne!

  Leave a Reply