You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Teija / Lähdetään taas 10.7.2017 at 21:48

  Voi olla, että Kotka on niitä harvoja suomalaisia kaupunkeja, joissa minä en ole käynyt. Tai en ainakaan muista käyneeni.
  Voi, miten olisi hauskaa nähdä järvikaloja akvaariossa. Niitä kun näkee aina vain joko kalatiskillä tai ongen koukussa tai muuten kalastettuna. Voisin melkein tehdä retken Kotkaan vain niitä katsomaan 😀

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 11.7.2017 at 10:19

   Kannattaa lähteä retkelle Kotkaan! Helsingistä ajaa hyvää moottoritietä reilun tunnin eli päiväretki onnistuu oikein hyvin. Maretarium ja Vellamo olivat tosiaan hyviä paikkoja lasten kanssa – varsinkin Vellamon leikkipaikka oli ihan huippu. Myös puistoissa on hyviä leikkipaikkoja, joita me ei valitettavasti tällä kertaa ehditty testaamaan. Ja Maretariumin edestä pääsee vuoroveneillä läheisiin saariin, jos ei halua jäädä kaupunkiin.

  Leave a Reply