Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Fiia 17.6.2017 at 09:52

  Itsellä on nyt ekaa kertaa elämässäni sellainen fiilis, että olisin mieluummin Suomen kesässä, kuin muilla mailla. Onneksi sinne pääsee jo kahden viikon päästä ja toivon mukaan parhaat kesäkelit on säästyneet heinäelokuulle! 😀 ihanalta kuulostaa etelänreissussi joka tapauksessa 🙂

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 22.6.2017 at 14:11

   Juhannuskelit eivät nyt näytä kovin lupaavilta, mutta toivottavasti sää paranee heinäkuussa. Ihanan vihreää täällä on kuitenkin jo nyt!

 • Reply Teija / Lähdetään Taas 23.6.2017 at 11:57

  Aina kannattaa lähteä matkaan 😉 Minä en ole oikein koskaan osannut samaistua ajatukseen, ettei Suomen kesästä kannattaisi lähteä minnekään. Onhan valoisat yöt ihania, mutta niin on reissut etelämmässäkin. Ihanat pimeät ja varmasti lämpimät illat ja takuuvarmat hellelukemat kellon ympäri.
  Osa kesästä on kyllä ihanaa viettää mökeillä järvimaisemissa, mutta ei minua haittaisi, vaikka yhden kesän nekin hyppäisi ohjelmasta yli. Tänä kesänä me kyllä ehditään myös mökkeilemään Välimeren auringon lisäksi. Toivotaan siis, että helteet oikeasti saapuisi Suomeen asti.

  Ihanalta kuulostaa tuo teidän makumatka. Olisi ollut täsmälleen kuin tällaiselle suurelle nautiskelijalle ja herkkupepulle tehty 😀 Olen kyllä kade 🙂

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 25.6.2017 at 19:53

   Meidän kesiä määrittelee vahvasti myös se, että ostettiin muutama vuosi sitten oma mökki. Jos ei siellä ehdi olemaan kesäaikana, tuntuu paikan pitäminen tuhlaukselta. Toisaalta kyllä nautin jokaisesta hetkestä siellä – se on juuri oikeaa vastapainoa arjelle keskellä Helsinkiä. Voisin kyllä ehkä tottua matkustamaan myös kesällä, mutta ainakin tällä kerralla lähes +40 helteet tuntuivat vähän ikäviltä. Tosin kun taas juhannuksen vietti tiukasti villapaita päällä, tuli lämpöön jo vähän ikävä.

  Leave a Reply