Suomen suurin matkablogiyhteisö

6 Comments

 • Reply Emilia 14.5.2017 at 22:14

  Ihana hyvänmielen postaus! Tuli heti fiilis, että pitääpä lähteä oman äidin kanssa reissuun pitkästä aikaa! 🙂

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 15.5.2017 at 20:24

   Kyllähän äidin kanssa kannattaa matkustaa – kunhan tulee toimeen äidin kanssa muutenkin. Minulle äiti on se matkaseura, joka ei koskaan valita mistään, ja lähtee mielellään mukaan, mitä vain ehdotetaan. Tosin ihan älyttömiä en ole yrittänytkään ehdottaa. Täydellinen matkakumppani!

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita 14.5.2017 at 22:25

  Äidit ovat hyvää matkaseuraa! 🙂 Ihana kirjoitus!

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 15.5.2017 at 20:25

   Kiitos Virpi! Äidin kanssa on tosiaan mahtavaa matkustaa, ja mukavaa on myös seurata sitä, kuinka lapset saavat nauttia mummon seurasta matkallakin. Helmikuussa lähdimme vain oman perheen kesken Espanjaan, ja tytöt ihmettelivät monta kertaa, että mikseivät mummo ja vaari lähde mukaan. Höh!

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana 14.5.2017 at 23:26

  Ihana katsaus äitisi ja sinun matkoihin! Olet tosiaan saanut äidiltäsi reissugeenin, kun jo puolivuotiaana olet ollut kantorepussa maailmanmatkaajana!

  Minä ehdin käydä äidin kanssa vain kerran ihan kahdestaan ulkomailla, Islannissa. Se olikin äidin pitkäikäinen haave ja olen niin onnellinen, että sain äidin sinne viedä. Äidit on kyllä ihan parasta matkaseuraa!

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 15.5.2017 at 23:45

   Mun äidiltähän oikeasti puuttuu se reissugeeni kokonaan! Se lähtee aina mukaan vain siksi, kun me pyydetään. Mutta Ruotsissa aikoinaan käytiin paljon, kun äidin sisko asui perheineen siellä.

  Leave a Reply