Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply JohannaK/haaveena matka 29.4.2017 at 21:42

  Hauskaa ja rentouttavaa reissua! Nauttikaa kahdenkeskistä ajasta, sillä sitä todellakin välillä kaipaa lapsiperheen arjen pyörityksen keskellä! Itsellä vielä kaksi pitkää viikkoa ennen meidän kahdenkeskistä matkaa, joka sattui vähän vahingossa juuri äitienpäiväviikonlopuksi..

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 8.5.2017 at 15:09

   Kiitos Johanna! Oli oikein mukava ja rentouttava matka. Saatiin ihan rauhassa kävellä kaduilla ja jonottaa museoihin tarvitsematta viihdyttää lapsia. Me olemme myös olleet keväisellä kaupunkilomalla juuri äitienpäivänä – parikin kertaa. Molemmilla kerroilla olen vasta lennot ostettuani katsonut kalenterista, että hups. Lapset ovat sitten saaneet viettää äitienpäivän mummonsa seurassa, eikä kukaan ole valittanut. Tänä vuonna sentään vietämme äitienpäivän yhdessä mummoa myöten. Hauskaa matkaa teillekin!

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana 4.5.2017 at 14:14

  Toivottavasti oli ihana reissu!

  Heh, kärsin tuosta ihan samasta ilmiöstä: vaikka olen ilman lapsia reissussa, niin tsekkailen leikkipuistot ja metroasemien hissit. Se on varmaan jo niin juurtunut selkärankaan, että katson nuo asiat vielä sittenkin, kun lapset on teini-ikäisiä. 😀

  • Reply Katja / Lähtöselvitetty 8.5.2017 at 15:14

   Oli ihana reissu! Toipuminen vain vie aina pitkään, kun lapset jaksavat muistuttaa poissaolosta. Edes vessaan ei enää reissun jälkeen saa häipyä näkyvistä.

   Kyllähän sitä aina perheenäitinä matkustaa, vaikka lapset olisivatkin jääneet matkasta, eli tuntosarvet ovat koko ajan koholla. Samalla tulee katsottua, kannattaako paikkaan joskus palata lasten kanssa.

  Leave a Reply