Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Teija / Lähdetään taas 25.4.2017 at 19:10

    Kirkkoja minun ei tule muuten kierrettyä, mutta ollaan kavereiden kanssa käyty melkein joka vuosi laulamassa kauneimpia joululauluja ja pyritty valikoimaan aina uusi kirkko. Myös Kallion kirkossa ollaan kerran käyty laulamassa. Helsingissä on tosi paljon hienoja kirkkoja!

    • Reply lahtoselvitetty 25.4.2017 at 21:53

      Minusta tuntuu, että on olemassa määrä, jonka voi elämässään kirkkoja kiertää. Itsekään en ole enää pitkiin aikoihin jaksanut mennä kirkkoihin – en aina edes niihin kuuluisimpiin. Esimerkiksi Venetsiassa jätettiin menemättä San Marcoon, kun jono oli niin pitkä, samoin Pietarissa Iisakin kirkko. Ehkä mieluummin menenkin niihin pieniin ja erikoisiin, koska niissä saattaa tulla jotain jännittävää vastaan. Esimerkiksi Roomassa tuli vastaan kirkko, jossa itse asiassa olikin päällekkäin kolmen eri aikakauden rukoustilat, mikä oli aika hieno. Ja Kallion kirkossa minullekin parasta on näköala alas kohti Tuomiokirkkoa ja Tähtitorninmäkeä.

    Leave a Reply