Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Suunnaton-matkablogi 15.4.2017 at 15:21

  Oi että, ihanaan ajankohtaan olette osuneet Valenciassa <3 Mä poden joka kevät mieletöntä kaipuuta Valenciaan ja Las Fallaksen hulinaan.

  • Reply lahtoselvitetty 18.4.2017 at 10:56

   Olimme kaupungissa juhlien aikaan taas aivan sattumalta – meille on käynyt näin aiemminkin esimerkiksi Thaimaan lyhtyjuhlan aikaan. On hienoa päästä seuraamaan suuria juhlia, mutta toisaalta kaupungista ja sen ihmismäärästä ei saa ihan todellista käsitystä. Vähän kuin kävisi Helsingissä vain vappuaattona. Mutta mahtavalta kaupungilta Valencia vaikutti – sinne täytyy lähteä takaisin!

 • Reply Susannastravels 15.4.2017 at 23:51

  Kivan kuuloinen kohde!
  Hyvä asiakaspalvelu merkkaa aika paljon hotelleissa, sellaiseen on hyvä mennä uudestaankin

  • Reply lahtoselvitetty 18.4.2017 at 10:58

   Tuolla tosiaan oli hyvä asiakaspalvelu ja hotellista jäi hyvä mieli. Ainoa miinus oli reissun ainoa hotelliaamupala, joka tarjoiltiin viereisessä kahvilassa. Muistimme taas, miksemme maksa ylimääräistä aamiaisista – varsinkaan Etelä-Euroopassa, jossa aamiaisperinne on vähän erilainen kuin meillä. Mutta hotelli ja sen sijainti toimivat erinomaisesti.

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana 18.4.2017 at 10:17

  Tuota minä arvostan, että jo hotellissa annetaan noin konkreettiset ja hyvät vinkit lapsiperheelle! Joskus leikkipaikkoja ja lapsiystävällisiä paikkoja saattaa joutua kovastikin kyselemään ja googlailemaan. Ainahan ei ole edes tarvetta, mutta kyllä pitkällä reissulla niitä leikkipaikkoja vaan arvostaa! Se ipanoiden riemu, kun pääsevät kiipeilemään, keinumaan ja juoksentelemaan. Vaikka lapsettomasta leikkipaikoilla oleskelu kuulostaa varmasti jäätävältä, niin siellä usein näkee myös sitä paikallista (perhe-)elämää. Sitä on hauska seurata.

  Ja jääkaappi hotellihuoneessa – aina kullan arvoinen! 😀

  • Reply lahtoselvitetty 18.4.2017 at 11:01

   Kyllä vain! Tilanne oli oikeastaan jo vähän hassu, kun meillä oli oikeasti vain yksi lyhyt ilta aikaa, ja vastaanottovirkailija latasi meille aivan järjettömän listan tekemistä. Sanoin joka väliin, että ”ehkä sitten seuraavalla kerralla”, mutta lisää vain tuli. Toisaalta sieltä oli sitten helppo napsia itselleen sopivat vaihtoehdot. Turían puiston leikkipuistossa oli se hyvä, että se oli aivan Las Fallas -juhlien keskuksen vieressä. Pääsimme siis samalla tarkkailemaan juhlintaa, kun lapset leikkivät puistossa. Ehdottomasti paras tapa seurata paikallisten elämää.

   Ja jääkaappi on ehdoton! Varsinkin kun mukana oli kaikki eväiden jämät, joita oli asuntojen jääkaapeista keräilty.

  Leave a Reply