Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Teija / Lähdetään Taas 10.4.2017 at 12:49

  Meillä ei onneksi koskaan ollut laulukoetta luokan edessä. Jokainen sai laulaa laulunsa kahden kesken opettajalle. Onneksi!

  Ihanaa nähdä Lappimaisemia! Me vietetään pääsiäinen Levillä – jos pieni kuumepotilas vain tervehtyy ja pääsemme matkaan. Onhan tässä vielä aikaa onneksi parantua 🙂

  • Reply lahtoselvitetty 10.4.2017 at 14:39

   Meillä laulukokeet olivat jokavuotista herkkua! Lukiossa sentään ei tarvinnut laulaa luokan edessä, mutta silti yksinlaulu oli jotenkin järjetön tapa määritellä musiikin numero.

   Toivottavasti pääsette pääsiäiseksi Leville! Me aloitellaan mökkikausi, vaikka perjantaiksi kai on luvattu lumisadetta. Mutta kun kausi alkaa pääsiäisenä, niin se alkaa pääsiäisenä.

 • Reply Sini Kurkinen 10.4.2017 at 21:40

  Heh, mun eka Saana -kokemus oli joskus lapsena 80-luvulla. Oltiin tultu autolla Kilpisjärvelle, kun oli jo ihan pimeää. Tädin mies oli töissä siinä rajavartiostolla ja asuivat Saanan juurella rivareissa. Eka asia, mitä herättyäni näin olohuoneen ikkunasta oli Malla -tunturi ja mentyäni ulos ovesta, edessä seisoi mahtava Saana. Se oli lapsena huikea kokemus nähdä sellaista.

  • Reply lahtoselvitetty 11.4.2017 at 23:08

   Voin kuvitella tuon tunteen! Minulle tärkein hetki oli se, kun istuin erittäin pitkän ajopäivän jälkeen terassilla ja katselin Saanan takana pilkottavaa aurinkoa. Väsytti aivan älyttömästi, muttei voinut lähteä nukkumaan, koska hetkessä oli jotain maagista. Ja etelän ihmiselle oli hämmentävää tajuta, että oli tosiaan keskiyö.

  Leave a Reply