Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Heidi / Auringon alla 6.4.2017 at 19:07

  Ihania kuvia Tarifasta! Olen liikkunut noilla seuduilla, mutta Tarifa jäi väliin. Jos joskus vuokraamme auton ja kiertelemme eteläisintä Espanjaa, niin tuo on kyllä yksi pysähdyspaikkamme. Muistan kyllä kovan tuulen muista vastaavista paikoista!

  • Reply lahtoselvitetty 8.4.2017 at 23:51

   Helmikuussa koko Aurinkorannikko oli aika tuulinen, mutta Tarifa kyllä vei ehdottomasti voiton. Meille sattui vielä harvinaisen tuulinen päivä, mutta Tarifa on aina lainelautailijoiden suosiossa eli kyllä siellä tuulee jonkin verran aina. Suosittelen kuitenkin lämpimästi: todella mukavan tuntuinen kaupunki!

 • Reply Katja / Historiadeviajes 7.4.2017 at 10:46

  Tarifa vaikuttaa mielenkiintoiselle paikalle. Ensi sunnuntaina se tulee tutuksi lähinnä lauttasatamasta, mutta toivottavasti joskus olis mahdollisuutta päästä tutkimaan tarkemminkin. Tuollaisen myrskytuulen olen kokenut Briteissä Cornwallissa ja silloin ajattelin, että kyllä luonnonvoimat on vaan paljon voimakkaampia kuin pieni ihminen.

  • Reply lahtoselvitetty 8.4.2017 at 23:54

   Me katseltiin lauttasatamaa ylhäältä kaupungintalolta päin, kun laineet löivät koko sataman yli. Lautat eivät sinä päivänä kulkeneet ollenkaan, enkä kyllä tiedä, kuka sinne merelle olisi halunnut lähteä. Harvoin tuuli on niin kova, ettei voi kävellä suunnittelemaansa reittiä, mutta tuolla meidän oli muutettava suunnitelmia saman tien. Suosittelen kyllä pysähtymään joskus Tarifassa ainakin päivän verran!

 • Reply Teija / Lähdetään Taas 8.4.2017 at 15:57

  Heh 🙂 Minä olen asunut koko lapsuuteni ja nuoruuteni Järvi-Suomen sydämessä, joten en tosiaan tiedä tuulista mitään. Hieman olen saanut makua tuulista leijasurffarimiehen perässä leijasurffirannoilla. Leijasurffaamaanhan ei pääse, jos ei tuule. Ihan noita olosuhteita ei leijasurffaus onneksi kaipaa, vaan minulla on lähinnä ollut aina suu, korvat, vaatteet, kirja, laukku – no, ihan kaikki hiekkakerroksen peittämänä.

  • Reply lahtoselvitetty 9.4.2017 at 00:01

   Vaikka minä olen aina asunut meren rannalla, olen silti ollut enemmän järvi-ihminen. Meillä on aina ollut mökki järven rannalla, minkä vuoksi kesät on tullut vietettyä sellaisissa maisemissa. En esimerkiksi ole koskaan päässyt sisälle veneilyyn, enkä ole koskaan kokeillut purjehtimista, vaikka niitä merikaupungeissa harrastetaan paljon.

   Tarifa taitaa olla yksi Euroopan leijasurffaamisen keskuksista eli ehkä sinä vielä joskus tulevaisuudessa pääset sinne. Odotan innolla lisää kertomuksia kaupungista – minua jäi vähän häiritsemään, että sain vain niin lyhyen kokemuksen keskellä talvea.

 • Reply sarsa /Pohjoistuuli puhaltaa 10.4.2017 at 20:04

  Rantakuvissa ihan tuntee tuulen! Nämä euroopan kolkat on ihan vieraita, mutta vähän pääsin mukaan tuuliseen tunnelmaan.

  • Reply lahtoselvitetty 11.4.2017 at 23:06

   Tuuli onkin hankala elementti, sillä sitä on vaikea saada kuvassa todenmukaiseksi. Hyvä, että välittyi edes jollain tavalla! Suosittelen piipahtamaan tuollakin päin Eurooppaa, ovat aika miellyttäviä seutuja.

 • Reply Terhi / Muru Mou 24.4.2017 at 19:42

  Tarifa on minulle tuttu ainoastaan Paulo Coelhon kirjasta Alkemisti, ja varmasti juuri sen vuoksi haluaisin käydä siellä jos lähistöllä olisin. En ehkä kuitenkaan noin tuulisena päivänä, sillä tuohan kuulostaa todella hurjalta!

  • Reply lahtoselvitetty 25.4.2017 at 17:22

   Enpä tiennytkään, että Alkemistissa ollaan Tarifassa. Itselleni kaupunki oli nimeltä kaukaisesti tuttu, mutten tiedä, mistä lienee mukaan tarttunut. Ehdottomasti kannattaa mennä – epäilen, että varsinkin surffikaudella on rento paikka oleilla. Enkä usko, että tuo tuuli oli kovin tavanomainen, koska kaupungin suurimpia vetonauloja on lauttaliikenne, joka sinä päivänä ei liikkunut ollenkaan.

 • Reply Travelloverin Annika 26.4.2017 at 19:40

  Tarifa oli nimenäkin aivan uusi tuttavuus, mutta näytti todella kivalta. Olet saanut tuulen vangittua kuviin. Mutta myrskyävä meri on kaunis. Sen pauhuakin voisi kuunnella vaikka kuinka kauan (olettaen, ettei samalla sada, kuten usein tekee).

  • Reply lahtoselvitetty 27.4.2017 at 14:44

   Myrskyävä meri on kyllä kaunis, mutta tuolloin meni jo vähän liiallisuuksiin. Vähän vähemmän tuulisena päivänä paikka on varmasti todella kiva, koska keskellä myrskyäkin se onnistui tekemään vaikutuksen.

  Leave a Reply