Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Laura R. / RIMMA + LAURA 4.4.2017 at 22:25

  Tästä taas näkee hyvin, miten paljon säästää kun jaksaa itse järjestää! Tuo 700-800 € on mielestäni jo tosi edullinen hinta viisihenkisen perheen Legolandian-reissusta. Meillä ei taida olla nämä reissut vielä ajankohtaisia muutamaan vuoteen, mutta eiköhän sekin päivä vielä koita, kun kohteita ei valita enää äidin ja isän mieltymysten mukaan… 😉

  • Reply lahtoselvitetty 5.4.2017 at 10:30

   Säästö on kyllä Legolandin tapauksessa ihan merkittävä. Monet tutut ovat huokailleet, ettei perheellä ole varaa lähteä Legolandiin, vaikka se on niin lähellä. Itse järjestämällä se kyllä on paljon mahdollisempaa monelle. Olenkin saanut taas paljon hyviä vihjeitä lisäsäästöihin: esimerkiksi Kellogg’sin muropaketeissa on tällä hetkellä alennuskuponki, jolla saa liput puoleen hintaan. Kävinpä heti muro-ostoksilla!

   Me ollaan tähän asti selvitty viemättä koko perhettä Legolandiin, mutta nyt alkaa kieltämättä olla vähän paineita, kun esikoinen on jo 9-vuotias. Enää ei voi suunnitella matkoja vain aikuisten mieltymysten mukaan, vaan täytyy järjestää jotain myös lapsille. Tosin Legoland on kyllä ehdottomasti niitä kohteita, joissa vanhemmatkin viihtyvät!

 • Reply Legolandin hinnat – ja pari tärkeää opetusta – Lähtöselvitetty 21.10.2020 at 16:24

  […] pitääkin täysin paikkansa, jos lähtee matkaan matkatoimiston avustamana. Viime keväänä vertailin matkatoimistojen pakettimatkojen hintoja, ja kyllähän niiden hintalaput tuntuivat aika hurjilta […]

 • Leave a Reply