3 Comments

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana 22.3.2017 at 09:55

  Hyvä asenne! Me ollaan oltu todella onnekkaita ja harvoin sairastettu. Tai oikeastaan meillä vanhemmilla on ollut (ennen lapsiakin) vaikka ja mitä, mutta lapsilla ei pikkuflunssaa enempää. Mutta ainahan se on mahdollista. Vielä lähtöpäivään asti saa aina jännittää, miten edellinen yö menee. Sairastuuko joku?

  Mutta tämä teksti oli myös hyvä muistutus, että jokainen sairaus on arvioitava erikseen matkustamisen suhteen mutta kaikki sairaudet eivät automaattisesti pilaa lomaa. Ja omaa asennetta on muutettava sen mukaan kuka sairastaa ja mitä.

  Ihana kuulla, että teillä oli niin hyvä loma vesirokosta huolimatta! (Ja nyt peukut pystyyn, että me pysytellään seuraavat viikot riittävän terveinä…)

  • Reply lahtoselvitetty 22.3.2017 at 22:53

   Kyllä mekin ollaan selvitty tosi vähällä: yhtään korvatulehdusta ei ole ollut ja ensimmäinen silmätulehduskin vasta viime syksynä. Ja tosiaan ensimmäinen rokko nyt, ja saman tien sitten kaikilla. Kuitenkin kaikenlaista nuhaa ja yskää ja pahaa oloa on jokaisella matkalla, joten jollain tavalla sitä on oppinut aina muuttamaan suunnitelmia sen mukaan, mikä nyt jotain vaivaa.

   Onneksi teillä on siellä Karibialla lämmin ja kostea ilmasto. Muistakaa vain vältellä kovaa ilmastointia, koska se viime syksynä koitui laivalla meidän kohtaloksi. Ei kannata liioitella sitä viilennystäkään!

 • Reply 2010-luvusta tuli meille matkailun vuosikymmen – Lähtöselvitetty 21.10.2020 at 16:14

  […] järkytys oli heti alkumatkasta puhjennut vesirokko. Vaikka se lopulta osoittautui hyvin lieväksi versioksi, eikä ehtinyt tarttua muihin ennen […]

 • Leave a Reply