Suomen suurin matkablogiyhteisö

2 Comments

  • Reply Veera 4.3.2017 at 16:14

    Hyvä että kirjoitit tästä. Toivottavasti saat matkan järjestymään joskus! <3 Itse olen nyt vain WWF:n kuukausilahjoittaja, kun rahatilanne ei anna myöten enempään. Heti kun saan vakituisen työpaikan, niin oma kummilapsi tulee olemaan ykkösjuttu.

    • Reply lahtoselvitetty 5.3.2017 at 22:22

      Kiitos Veera kommentista! Minä onneksi ryhdyin kummiksi jo silloin, kun rahaa oli vielä olevinaan enemmän. Vuosien mittaan, kun on pitänyt karsia kaikenlaisista menoista, olen kuitenkin onnistunut pitämään tämän koko ajan mukana. Jostain se raha on aina löytynyt, kun tietää, että se tulee oikeasti tarpeeseen. Toivottavasti matkat vielä jonain päivänä onnistuvat: en edes odota niitä niinkään kummilasten tapaamisen vuoksi, vaan olisi vain hienoa päästä katsomaan paikkoja, joista olen lukenut ja kuullut niin paljon vuosien aikana.

    Leave a Reply