Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marja 15.1.2017 at 17:20

  Kiitos vinkeistä, tänne täytyykin viedä lapset joskus!

  • Reply lahtoselvitetty 15.1.2017 at 19:33

   Kannattaa ehdottomasti harkita Barcelonaa matkakohteena myös lasten kanssa! Itse olen tykännyt niin paljon muistakin isoista kaupungeista, että olin jo etukäteen aika varma, että myös Barcelona toimisi hyvin. Ja niin se toimikin, elämä siellä on lasten kanssa hyvin joustavaa, mutta samalla myös tarpeeksi jännittävää.

 • Reply Teija / Lähdetään Taas 16.1.2017 at 06:42

  Kuulostaa täydellisen rennolta tavalta nauttia kaupunkilomasta tuo hengailu ja churrot.

  Olen muuten tosi yllättynyt näin lapsen myötä, miten paljon yleisesti leikkipuistoja onkaan kaupungeissa. Ennen niihin ei tietenkään tullut kiinnitettyä mitään huomiota. Onneksi löysitte sentään jotain leikkipuistoja lopulta.

  • Reply lahtoselvitetty 16.1.2017 at 19:29

   Minä olen vuosi vuodelta tykästynyt enemmän näihin kaupunkikohteisiin lasten kanssa. Toki rantalomissakin on omat puolensa, mutta jotenkin kaupungeissa pääsee aina elämään normaalielämää, vaikkakin kaukana kotoa. Sen vuoksi leikkipuistoja on tullut etsittyä paljon, koska ne ovat kaupungeissa helpoin tapa saada lapset tyytyväisiksi. Ja on aina kiva seurata, kun lapset ovat vuorovaikutuksessa paikallisten lasten kanssa.

 • Reply Gaudín Barcelona 48 tunnissa - Kohteena maailma 25.5.2017 at 21:14

  […] Barcelona lasten kanssa by Lähtöselvitetty […]

 • Reply 2010-luvusta tuli meille matkailun vuosikymmen – Lähtöselvitetty 10.11.2020 at 06:41

  […] suunnata marraskuussa Välimerelle. Vietimme kolmen sukupolven voimin ensin muutaman päivän Barcelonassa, ja suuntasimme sitten viikoksi risteilemään. Karibialla koetun positiivisen risteilykokemuksen […]

 • Leave a Reply