Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana 22.12.2016 at 10:38

  Sisiliassa olisi kyllä mielenkiintoista piipahtaa! Muutenkin minulla on valitettavasti jäänyt Italia koluamatta, vain Triestessä ja Venetsiassa on tullut käytyä. Voisin lähteä Italiaan ihan vain ruokamatkalle, mutta tämän postauksen perusteella myös katutaidetta pääsisi ihailemaan!

  Käys muuten kurkkaamassa mun blogia, siellä on sulle tunnustus => Lähinnä Kauempana

  • Reply lahtoselvitetty 22.12.2016 at 20:14

   Mullekin tämä oli ensimmäinen kerta Sisiliassa, mutta jotenkin se jäi kiinnostamaan. Palermo vaikutti mielenkiintoiselta ja oikealta kaupungilta, jota olisi kiva koluta esimerkiksi vielä ilta-aikaan. Nyt selkeästi tiettyjen kulmien paikat olivat vielä kiinni, joten iltaisin meno saattaisi olla ihan erilaista. Ikävää oli oikeastaan vain risteilysataman seutu, missä turisteja varten paikalle tulleet hevoskuskit ja sisäänheittäjät taistelivat turistien huomiosta.

   Kiitos paljon tunnustuksesta! Se lämmitti mieltä: monet sun ajatukset olisivat voineet tulla mun näppäimistöltä. Erityisen hyvin pystyin samaistumaan tuohon yökirjoittamiseen ja älyttömään arkihärdelliin. Me voidaan ehkä perustaa joku vertaistukiryhmä tämän ympärille.

   • Reply Kati / Lähinnä Kauempana 22.12.2016 at 21:47

    Vertaistukiryhmä, yes please! Mielellään vaikka viinilasillisten äärellä. 😀

    • Reply lahtoselvitetty 26.12.2016 at 19:43

     Juuri näin, Kati!

 • Reply Heidi / Fiiliksiä & hetkiä 26.12.2016 at 20:57

  Mietin Palermon-visiittiä Cefalussa ollessani, mutta retkeilin sitten toisaalla. Sisiliasta tykkäsin kyllä, siellä olisi kiva reissailla enemmänkin. Nyt olen kahdesti käynyt pääasiassa samoilla seuduilla, Etnaa lukuunottamatta.

  • Reply lahtoselvitetty 29.12.2016 at 20:58

   Mulla ei ole kokemusta muusta Sisiliasta, mutta Palermossa oli jotain tosi houkuttelevaa. Varsinkin, kun olimme siellä vain keskellä päivää, jäi tunne, että iltaisin siellä voisi olla ihan erilainen tunnelma. Muutenkin Sisilia jäi houkuttelemaan kovasti.

 • Reply Kaisa / Mutkia Matkassa 27.12.2016 at 09:46

  Palermoon tulossa näillä näkymin mullakin nopea visiitti ensi vuonna, joten kiva kuulla fiilikset sieltä 🙂

  • Reply lahtoselvitetty 29.12.2016 at 21:02

   Jos olet Palermossa ilta-aikaan, niin käy ihmeessä pikkukujien ravintoloissa ja kerro sitten mulle, oliko siellä niin hyvä tunnelma kuin ajattelen. Jotenkin laivasatamasta suoraan etelään olevat pikkukujat näyttivät siltä, että siellä voisi viihtyä illalla. Toinen vaihtoehto on, että kadut ovat täynnä ahdistavia juottoloita, mutta toivottavasti näin ei ole.

 • Reply Sandra / Terveiset päiväntasaajalta 29.12.2016 at 17:52

  WOW, mitä kujia! Tykkään jostain syystä tommoisesta rosoisesta katukuvasta tosi paljon 😀

  • Reply lahtoselvitetty 29.12.2016 at 21:33

   Samoin! Siksi olisin mielelläni jäänyt vaeltamaan Palermoon pidemmäksikin aikaa.

  Leave a Reply