Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Sateenmuru 26.12.2016 at 16:29

  Olen jostain syystä pitkään haunnut käydä Genovassa, en tiedä mistä se on tullut mieleeni! Vaikuttaa särmikkäältä kaupungilta, kiitos tästä! ^_^

  • Reply lahtoselvitetty 26.12.2016 at 19:50

   Mun ensimmäinen mielikuva Genovasta oli aika ankea. Meille tarjottiinkin ensin risteilyn lähtöä sieltä, mutta minua ei innostanut ajatus Genovasta, vaan halusin mieluummin Barcelonaan, koska halusimme viettää paikassa muutaman päivän ennen risteilyä ja sen jälkeen. Seuraavalla kerralla valitsisin ehdottomasti Genovan, vaikkei sinne suoria lentoja Helsingistä olekaan.

 • Reply Jenna / Huge passion for life 27.12.2016 at 19:32

  MUlla meni ennen aina sekaisin Geneve ja Genova. Näyttää jotenkin aika ”perus”kaupungilta ainakin kuvien puolesta.

  • Reply lahtoselvitetty 29.12.2016 at 21:09

   Genova on siitäkin hämmentävä kaupunki, kun siitä näkee myös kirjoitusmuotoa Genoa. En ole aina ollut ihan varma, puhutaanko samasta kaupungista, ja millä kielellä se on mikäkin. Kaupunki oli sinällään aika tavallinen, mutta minä yllätyin iloisesti siitä, miten paljon siellä olisi kuitenkin ollut katseltavaa. Ei tietenkään Rooman veroinen, mutta hauska pohjoisitalialainen kaupunki. Ja siellä satama oli tosiaan hyvin läsnä.

 • Reply Lotta | Watia.fi 30.12.2016 at 10:19

  Italia on Rooman ulkopuolelta hyvin tuntematon. Nyt ollaan reissaamassa ensi viikolla sinne pariksi viikoksi, joten katotaan mitä matkalle osuu! Vaihtoehdot eivät ainakaan lopu kesken.

  • Reply lahtoselvitetty 3.1.2017 at 20:27

   Italiasta eivät tosiaan vaihtoehdot lopu kesken. Meilläkin oli yhtenä vaihtoehtona hiihtolomalle lento Roomaan ja siitä johonkin kohti etelää, mutta nyt kohteeksi valikoitui Barcelona ja Espanja. Ehkä seuraavalla kerralla sitten Italiaan!

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää 31.12.2016 at 23:54

  Mielenkiintoista, että Genova on noin tylsä. Olen aina jotenkin ajatellut, että se olisi kaunis ja käymisen arvoinen paikka, mutta nyt täytyy varmaan päivittää omaa tietämystä tämän perusteella.

  • Reply lahtoselvitetty 3.1.2017 at 20:49

   Kyllä minusta Genova on ihan käymisen arvoinen paikka. Se ehkä eniten kaikista vierailemistamme kaupungeista olisi vaatinut enemmän aikaa, kun kerroksia tuntui löytyvän koko ajan. Italialaisena kaupunkina siellä kunnioitettiin pyhäpäivää, joten sunnuntai ei myöskään ollut kaikkein paras vierailupäivä: historiallisen alueen ulkopuolella paikat olivat lähes poikkeuksetta kiinni. Eikä vesisadekaan tietysti auttanut asiaa. Mutta kannattaa käydä!

  Leave a Reply