Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tanja / Tanjanmatkassa 17.11.2016 at 06:03

  Mukavaa lomaa! Ei tuo oma pakkaus stressi oo mitään verrattuna lasten kanssa reissaamiseen. Tj 13 ja hommat alkutekijöissään (iltapuvut sentään lyhennetty!)

  • Reply lahtoselvitetty 17.11.2016 at 08:00

   Kiitos Tanja! Mulla tosin käykin usein niin, että kun olen lähdössä matkaan ilman lapsia, unohdan puolet tavaroista kotiin – kuten viime keväänä kameran. Kun tietty lähtöstressi on pois, aivot menevät aivan nollille, eikä valmisteluista tule senkään vertaa. Hyvää matkaa sullekin!

 • Reply Mai 17.11.2016 at 18:31

  Me reissaamme myös paljon kolmen lapsen kanssa ja hyvin samanlaiselta kuulostaa pakkaamistouhut!
  Kiva kuulla, että joku muukin reissailee koululaisen kanssa keskellä lukuvuotta. Meillä kertyy koululaisille useampia (kymmeniä) poissaolopäiviä koulusta lukuvuoden aikana ja siten myös kotikoulua. Lähinnä kuulemme ihmettelyä järjestelyistämme.

  • Reply lahtoselvitetty 18.11.2016 at 08:53

   Kiva kuulla, että on muitakin! Minä en ole kokenut kotikoulua huonoksi asiaksi, vaikka se usein hämmästelyä aiheuttaakin. Vaikka suomalainen koulusysteemi on hyvä ja tehokas, on lapselle ihan hyväksi välillä opiskella myös erilaisella tavalla. Nythän ovat tulleet juuri nämä ilmiöopetukset, joita kotikoulu on aina pullollaan.

  Leave a Reply