Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply sari 7.11.2016 at 05:20

    Luulen myös niin, että jos olisin lapsiperheen näkövinkkelistä pohtinut matkakohteita vastaukseksi olisi tulleet rantalomakohteet, Thaimaa, Kanarian saaret, Kreeta jne. Sitten kaupungeista parhaat huvipuistossa kuten Tanskan legolandissa, Pariisin Disneyland jne. Paitsi meidän 10-v piti Roomasta!

    • Reply lahtoselvitetty 7.11.2016 at 21:17

      Minua hämmästytti kaupunkien ylivalta, koska minun mielestäni kaupungeissa on lasten kanssa aina hankalinta. Ne saattavat olla ihania matkakohteita sinänsä, mutta niissä selviytyminen vaatii aina paljon enemmän kuin jossain rantakohteessa tai huvipuistossa. Ne myös väsyttävät ihan eri tavalla. Taisin itsekin vastata tuohon Mondon kyselyyn, mutten yhtään muista, millä tavalla asiaa kysyttiin. Nousivatko kaupungit jotenkin esiin muita kohteita enemmän.

    Leave a Reply