Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kohteena maailma / Rami 14.6.2016 at 19:13

  Hauska tuo ”yhteistyökuvaus”. Blogien hyvyys on rehelliset mielipiteet, toki täytyy hieman tuntea bloggaajaa juttujen kautta pidemmän kautta.

  Täytyy sen verran antaa positiivista palautetta, että on erittäin helppolukuinen ja kauniin yksinkertainen teema mobiililla luettavaksi!

  • Reply lahtoselvitetty 16.6.2016 at 18:42

   Kiitos Rami kauniista sanoista! Itsekin onneksi selailen mobiililla, kun paras aika tehdä sitä on, kun laittaa lapsia nukkumaan. Tulee helposti huomanneeksi, mikä näyttää oudolta ja mikä taas toimii. Sitten voi koneella korjailla, joskus kun ehtii.

   Tällaisena suhteellisen aloittelevana bloggaajana pohdin vielä kovasti näitä yhteistyöasioita. Olikin hauska huomata, että se ainoa taho, jonka kanssa yhteistyötä tein, oli se reissun ”ei niin huippukokemus”. Muiden kanssa yhteistyö oli erittäin toimivaa ihan tavallisena rivituristinakin.

  Leave a Reply