Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ansku BCN 4.4.2016 at 12:56

  Tuttu paikka :). Sopiiko, jos jaan tämän blogini Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/barcelonankoti/)? Olen jakanut siellä Barcelonaan liittyviä muiden bloggaajien postauksia aina kun niitä on tullut vastaan 🙂

  • Reply lahtoselvitetty 5.4.2016 at 11:35

   Jaa ihmeessä. Muistelinkin, että sulla oli vähän aikaa sitten juttua Montserratista. En ehtinyt silloin kommentoimaan, mutta pitääpä käydä uudestaan.

   • Reply lahtoselvitetty 5.4.2016 at 19:20

    Vai kuvittelinko vain, että olit kirjoittanut Montserratista? Nyt en ainakaan löytänyt sellaista. Saattaa olla, että minulla meni sekaisin Figueresin kanssa, siitä minulla on vielä Montserratiakin lämpimämpiä muistoja.

  Leave a Reply