Voita liput Matkamessuille!

Messukeskus täyttyy jälleen parin viikon kuluttua matkaunelmista, houkuttelevista tarjouksista ja reissaajien kohtaamisista. Osallistu nyt Lähtöportin arvontaan, jossa palkintona on kahden hengen sisäänpääsy messuille.

Nykyään yhä useampi matkailija löytää haluamansa tiedot netistä ja varaa matkansa omatoimisesti. Matkamessuilla on silti edelleen paikkansa reissaajan vuosikalenterissa, sillä matkavinkkien kuuleminen ja kohtaamiset samanhenkisten ihmisten kanssa tarjoavat monesti sellaista inspiraatiota, johon ei pysty ruudun takaa tarttumaan.

Olen mukana Rantapallo Stagen ohjelmassa perjantaina 19.1. ja sunnuntaina 21.1. Perjantaina puhutaan luontomatkailusta, johon liittyen omat kokemukseni keskittyvät lähinnä upeaan Madeiran saareen. Sunnuntai on messujen perhepäivä ja teemaan sopivasti haastatteluni aihe on lasten kanssa matkustaminen. Tulehan kuuntelemaan!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Rantapallo Stage, pe 19.1.2018 klo 14:30-15:00
Upea luonto – Näistä maisemista nautit kävellen tai vaeltaen
Aiheesta keskustelemassa:
Mika Väistö, Lähtöportti-blogi
Satu Vänskä-Westgarth, Satumilla-blogi
Merja, Merjan Matkassa -blogi

Rantapallo Stage, su 21.1.2018 klo 12:30-13:00
Lapset tulivat – Reissuelämä vain jatkuu
Haastattelussa Mika Väistö, Lähtöportti-blogi

Rantapallo Stagella kuullaan kolmen päivän aikana monen muunkin bloggaajan vinkkejä. Aiheet vaihtelevat ruokamatkailusta risteilyihin. Puheenvuoroja kuullaan myös niin yksin matkustavilta naisilta kuin esteettömästä matkailustakin. Kohdevinkkejä on tarjolla ainakin Tallinnaan, Kreikkaan, Kroatiaan, Balille sekä Yhdysvaltojen automatkoille.

Tutustu Rantapallo Stagen ohjelmaan Rantapallon nettisivuilla.

Messuilla on toki paljon muutakin kiinnostavaa ohjelmaa usealla eri lavalla. Kaikkien tapahtumien aikataulu löytyy Matkamessujen nettisivuilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


PÄÄSYLIPPUJEN ARVONTA

Olen saanut messujen järjestäjältä 2 kpl matkamessulippuja arvottavaksi Lähtöportin lukijoiden kesken. Osallistut kahden pääsylipun paketin arvontaan kommentoimalla tätä postausta alla olevaan kommenttikenttään. Kerro vaikka minne aiot tänä vuonna matkustaa.

Osallistumisaikaa on tiistaihin 16.1. saakka, minkä jälkeen suoritan arvonnan ja lähetän liput voittajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Liput ovat sähköisiä ja ne toimivat joko matkapuhelimen näytöltä tai paperille tulostettuina. Jätä siis kommentoidessasi sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Tuo osoite näkyy vain minulle. Tiedotan voittajasta Lähtöportin Facebook-sivulla, joka kannattaa ottaa seurantaan jos haluat tiedon blogin uusista julkaisuista ensimmäisenä.

Matkamessut ovat avoinna yleisölle
• perjantaina 19.1.2018 klo 10–20
• lauantaina 20.1.2018 klo 10–18
• sunnuntaina 21.1.2018 klo 10–18

Pääsylipun hinta on ennakkoon ostettuna 16 € ja ovelta 19 €, joten kannattaa osallistua. Onnea arvontaan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mika / Lähtöportti 15.2.2018 at 00:55

    Pääsyliput arvottiin 17.1.2018 ja ne voitti Marika. Liput on toimitettu sähköpostitse voittajalle.

    Kilpailuun tuli useita kymmeniä vastauksia, mutta niitä ei valitettavasti teknisistä syistä johtuen ole enää nähtävillä. Kiitokset joka tapauksessa kaikille osallistuneille ja nähdään taas seuraavilla messuilla!

  • Leave a Reply