Suomen suurin matkablogiyhteisö

Juhli St. Patrick’s Dayta ja voita yö Sokos Hotellissa

Ylihuomenna torstaina vietettävä St. Patrick’s Day on jokaisen Irlannin ystävän juhlapäivä. Yksi parhaista paikoista juhlatunnelmaan pääsyyn Suomessa on Helsingin vanhin irlantilaispubi O’Malley’s, joka toimii Solo Sokos Hotel Tornin yhteydessä. Arvon nyt majoituslahjakortin tähän pääkaupungin maamerkkinä toimivaan klassikkohotelliin! Lahjakortin voi halutessaan käyttää myös missä tahansa muussa Sokos Hotellissa.

O’Malley’s Irish Bar on loistava paikka päästä irlantilaiseen tunnelmaan Suomessa. Kattavan ja laadukkaan olutvalikoiman lisäksi tarjolla on myös fish & chipsin kaltaista purtavaa sekä tietenkin teemaan sopivaa musiikkia. Kesäisin elämästä nauttiminen onnistuu myös Tornin sisäpihan miellyttävällä terassilla.

Solo Sokos Hotel Torni, HelsinkiMolempien yllä olevien kuvien copyright: Solo Sokos Hotel Torni

Pyhän Patrickin päivänä eli torstaina 17.3.2016 O’Malley’sissa juhlitaan kunnolla ja aistitaan mitä on craic, se aito irlantilainen hauskanpito. Tapahtuma alkaa klo 16 ja jatkuu aamuyön puolelle. Nopeimmille on jaossa asiaan kuuluvia hattuja. Illan elävästä musiikista vastaa The Rogues. Muistathan pukea Pyhän Patrickin päivänä päällesi jotain vihreää, sillä muuten sinua saa nipistää! Jos haluat tietää Pyhän Patrickin päivän perinteistä lisää, löydät mielenkiintoista luettavaa englanniksi Tourism Irelandin sivuilta.

Solo Sokos Hotel Torni, HelsinkiKuvan copyright: Solo Sokos Hotel Torni

Helsingin kattojen ylle kohoava Solo Sokos Hotel Torni on kaupungin tunnetuimpia maamerkkejä. Hotellilla on muiden Solo-hotellien tapaan oma luonteensa ja persoonansa. Tornin tunnelma syntyy yksilöllisestä palvelusta, huoneiden pienistä yksityiskohdista, kokonaisvaltaisesta taide-elämyksestä ja tuhansista tarinoista, joita talolla on kerrottavanaan. Ylimmissä kerroksissa ja 70 metrin korkeudessa sijaitsevassa Ateljee Barissa voi nauttia huimista maisemista yli Helsingin. Ateljee Barin ja O’Malley’sin lisäksi hotellista löytyy myös huippuluokan drinkeistään tunnettu American Bar sekä jo vuonna 1931 avattu Ravintola Torni.

Solo Sokos Hotel Torni, HelsinkiKuvan copyright: Solo Sokos Hotel Torni

Arvon nyt osana Irlanti-viikkoa majoituslahjakortin, jonka voi käyttää Solo Sokos Hotel Tornissa tai missä tahansa muussa Sokos Hotellissa. Lahjakortti oikeuttaa yhden yön majoitukseen kahden hengen standarditason huoneessa ja se sisältää aamiaisen. Lahjakortti on voimassa vuoden kirjaamispäivästä eteenpäin.

Osallistut hotellilahjakortin arvontaan kommentoimalla tätä blogipostausta alla olevaan kommenttikenttään. Vastaa kommentissasi oletko käynyt Irlannissa ja kerro lyhyesti mitä ajatuksia Irlanti sinussa herättää.

Osallistumisaika päättyy torstaina 31.3.2016 klo 23:59. Julkaisen arvonnan voittajan nimimerkin Lähtöportin Facebook-sivulla ja otan häneen yhteyttä sähköpostitse. Jätä siis sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Osoite tulee vain omaan tietooni, eikä sitä julkaista missään.

Onnea arvontaan!

P.S. Tuplaat voittomahdollisuutesi hotelliyön arvonnassa, kun osallistut myös Kohteena maailma -blogin vastaavaan kilpailuun.

Solo Sokos Hotel Torni, HelsinkiKuvan copyright: Solo Sokos Hotel Torni

Tämä kirjoitus on osa Irlanti-viikkoa, joka on suomalaisten matkabloggaajien toteuttama kampanja. Viikon aikana 13.20.3.2016 julkaistaan blogipostauksia, joissa esitellään monipuolisesti Irlantia matkakohteena. Arvomme yhteistyössä Tourism Irelandin kanssa matkan Irlantiin sekä monia muita palkintoja. Seuraa Irlanti-viikkoa Facebookissa, jotta pysyt selvillä myös kampanjan muista kilpailuista.

Mukana ovat seuraavat blogit:
Kohteena maailma | Levoton matkailija | London and beyond | Lähtöportti | Pää pilvissä | To travel is to live

Yhteistyökumppanit:

Tourism IrelandSolo Sokos Hotel TorniO'Malley'sbooky.fi
inSpiral Dance CompanySuomi-Irlanti -seuraSalo Irish FestivaaliKelttikorut

Previous Post Next Post

You Might Also Like

172 Comments

 • Reply norrja 15.3.2016 at 15:00

  Irlanti herättää muistoja ja hauskoja sattumuksia, olin siellä opiskelijavaihdossa ja sen jälkeen olen käynyt muutaman kerran. Omanlaatuisensa maa <3 St. Paddy's on ihan hauska viettää Suomessakin, mutta parasta olisi päästä viettämään sitä Irlantiin !

  • Reply Aura 23.3.2016 at 14:37

   Uu..Irlanti. Niin kaunista!

  • Reply Jonna Piritta 23.3.2016 at 15:18

   Irlanti herättää unta intoa ja uteliaisuutta, koskaan en ole siellä käynyt ja uskoisin että kevät olisi otollinen aika sinne lähteä. Viime kesän lomat jäi pitämättä sairastelun takia joten nyt entistä ehompana olisi ihana tehdä seikkailu ja avartaa maailman katsomustani uuteen kohteeseen suunnaten, sielu ja silmät varmasti lepäisi ja makuhermot nauttisi ?

 • Reply Satu 15.3.2016 at 15:00

  Irlanti, lasteni vihreä ja ystävällinen isänmaa.

 • Reply jujukas / Lempipaikkojani 15.3.2016 at 15:02

  En ole käynyt Irlannissa, mutta houkuttelisi kyllä. Irlannista tulee mieleen ensimmäisenä sumuiset nummet, lampaat ja vehreät maisemat.

 • Reply Nelliina 15.3.2016 at 15:06

  Mieluusti menisin ensivisiitille Irlantiin, joka mielikuvissani on vihreä iloisten pubien saari 🙂

 • Reply Christa B 15.3.2016 at 15:06

  Syksyllä ajelin kaverin kanssa saaren ympäri ja rakastuttiin kumpikin. Kesäksi varattu taas uusi matka sinne!

 • Reply Ulpukka 15.3.2016 at 15:26

  NELJÄ kertaa on käyty ja ollaan ihan umpirakastuneita – tuntuu aina kuin kotiin menisi! Ne upeat maisemat, ystävälliset ihmiset, kotoisat pubit… Seuraava matka on edessä syyskuussa, eikä millään malttaisi odottaa!

 • Reply Vilma 15.3.2016 at 15:32

  Irlannissa olen käynyt neljä kertaa ja todellinen Irlanti-fani kyllä olen. Irlantilainen tanssi on elämäntapani, joten hyvin lämpimin ajatuksin suhtaudun Irlantiin. <3

 • Reply Vaimo 15.3.2016 at 15:44

  Unohtumaton maa, kävin sieltä hakemassa ihanien lasteni ihanan isän. 🙂

 • Reply sarsa / Pohjoistuuli puhaltaa 15.3.2016 at 16:18

  En ole käynyt Irlannissa. Kerran olin menossa Dubliniin, mutta kaveri sairastui ja itse olin vielä niin arka etten uskaltanut yksin lähteä. Nykyään se ei tuota ongelmaa ? Menisin mielelläni katselemaan ja kokemaan Irlantia. Vihreät nummet ja irkkupubit ?

 • Reply Pimassou 15.3.2016 at 16:21

  En ole Irlannissa käynyt. Jotenkin vihreä mielikuva maasta tulee sekä irlantilaisten kiva aksentti.

 • Reply AnskuliP 15.3.2016 at 16:32

  Irlannissa en ole vielä käynyt, mutta kovasti ois tarkotus sinne jonakin päivänä lähteä. 🙂 Mielikuvissani Irlanti on vehreä sumujen saari jossa meri tyrskyy rantakallioilla.

 • Reply Marru 15.3.2016 at 16:33

  Olen käynyt Irlannissa kerran. Silloin matka keskittyi Dubliniin, mutta suunnitelmissa olisi lähteä kiertämään saarta laajemminkin.

 • Reply Sanna Vainio 15.3.2016 at 16:47

  Kävin viime keväänä ekan kerran Dublinissa. Oli paras lomamatkani tähän asti. Rakastan irlantilaista pubikulttuuria, sitä että laulu taikaa ja musiikki on niin mukaansa tempaavaa.
  Seuraavalla kerralla haaveilen Irlannin saaren kiertomatkasta, jotta pääosin tutustumaan lähemmin saaren vihreyden, upeisiin maisemiin ja B&B majoituksiin.

 • Reply Kaisa 15.3.2016 at 18:05

  En ole koskaan käynyt Irlannista. Haluaisin toki. Käsitykseni irlannista muodostuu lähinnä hömppä romanttisten elokuvien kautta. On vehreää ja vihreää, iloisia laulavia ihmisiä pienissä kapakoissa kaljatuoppien kera ja että Irlanti olisi hyvä paikka mennä potemaan sydänsuruja, koska sieltä löytyy aina se oikea. 😀 …ja hei, eiks kaikki irlantilaiset soita säkkipilliä ja pukeudu flanelliruutuisiin vaatteisiin? 😉

 • Reply Terhi 15.3.2016 at 18:58

  En ole käynyt, mutta se ja Skotlanti ovat vahvasti ”pakko käydä joskus”-listallani. Molemmissa houkuttelee rikas kulttuuriperinne ja kaunis luonto.

 • Reply Riikka 15.3.2016 at 19:18

  Irlannissa tuli vietettyä ikimuistoinen kesä heti lukion jälkeen vuosia sitten… Silloin Irlanti ja sen vehreä luonto jäi ikuisesti sydämeeni. Sen jälkeen olen käynyt Irlannissa kerran, mutta siitäkin on jo kulunut useampi vuosi… Olisi jo korkea aika palata jälleen 🙂

 • Reply Sini 15.3.2016 at 20:25

  Ei ole tullut käytyä Irlannissa, vielä. Joku kiertomatka siellä voisi olla aika huippu, luonto ja pubit houkuttelisivat.

 • Reply Taru 15.3.2016 at 20:39

  Olen pitkään haaveillu patikointireissusta Irlannin upeissa maisemissa ja historiallisia kohteita katsastamassa. Irlannista mieleen tulevat vanhat linnat, hämärät pubit, iloinen irkkumusiikki ja hauska murre. Tähän asti olen fiilistellyt Irlantia vain youtubevideoiden avulla ja muitten matkakokemuksia lukemalla, joten olisipa kiva päästä oikeasti paikan päälle! 🙂

 • Reply Tiia/ReiseReise 15.3.2016 at 20:44

  Olen käynyt kerran Dublinissa ja samalla matkalla vierailimme Howthissa. Maa on kyllä kaunis ja kiinnostava, eikä niin iso kuin naapurisaari. Voisin Irlannissa joskus asuakin, aksentista saan kyllä hyvin huonosti selvää. Mutta kai se ajan kanssa helpottaisi. 😀 Guinessista en tykännyt.

 • Reply Heli 15.3.2016 at 22:06

  En ole käynyt vielä Irlannissa, mutta haluaisin päästä käymään. Ensimmäinen kohde tulee varmastikin olemaan Dublin.

 • Reply Meri Toimela 15.3.2016 at 22:12

  Dublinin ihana rento meininki ja musiikki veivät mukana! Myös päiväretki maaseudulla ihastutti ja lampaat joka pellolla oli sympaattisia.

 • Reply Minna 16.3.2016 at 00:46

  Neljä kertaa Irlannin vehreillä niityillä jo tallailtu, mutta aiemmasta reissusta on jo aikaa neljä vuotta. Irlanti on minulle todella rakas maa… ihankuin toinen kotimaa. Kova matkakuume on koko ajan päällä, jotta pääsisi pian Irlantiin takaisin.

 • Reply Marja Eerikäinen 16.3.2016 at 06:27

  Menossa Irlantiin, Dubliniin! Pitkäaikainen haave toteutuu toukokuussa.Ja majoitustakin tarvii ennen matkaa, lento lähtee klo 9.15.?

 • Reply klaara 16.3.2016 at 08:43

  Kerran olen käynyt Dublinissa ja ihastuin ja päätin, että kun minulla on mahdollisuus lähteä johonkin, se on Irlanti ja siellä tietysti Dublin.

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 16.3.2016 at 09:12

  En ole käynyt Irlannissa! Mutta kuvittelisin pitäväni maan luontokohteista, niin paljon niitä kehutaan. Ja tietty Dublinin meiningitkin kiinnostavat. 🙂

 • Reply Moona 16.3.2016 at 10:22

  Asuin Dublinissa neljä vuotta ja vaikka en kaupunkiin enää asumaan muuttaisi, palaan sinne aina uudelleen lomailemaan. Ehkä parasta Dublinissa ja Irlannissa on tunnelma ja ihmiset – craic! http://www.tripsteri.fi/dublin

 • Reply Kallion Kielo 16.3.2016 at 11:20

  Olen asustellut Irlannissa neljä kuukautta au parina! Ihana, ihana paikka, jonne mieli siintäisi nyt takaisin, turistina tosin tällä kertaa.

 • Reply Laura Virtanen 16.3.2016 at 11:34

  En ole käynyt Irlannissa koskaan, olisi kyllä upeaa vaihtelua rantalomiin. 🙂 Irlannista tulee mieleen irkkupubit, olut, hilpeä musiikki, laakeat ja alavat maisemat.

 • Reply Jaana 16.3.2016 at 11:56

  Olen käynyt muutamia vuosia sitten. Erityisesti minua innosti länsirannikkon alue. Parasta maassa on tunnelma. Se oma irlantilainen sävy, joka syntyy aidoista ihmisistä, ihmeellisestä luonnosta ja sydäntä hellivästä musiikkista.

 • Reply Sasa 16.3.2016 at 13:34

  Enpä ole käynyt irlannissa. Mieleen tulee olut bubit ja hyvä ruoka. Mukaan kivaan arvontaan.

 • Reply tatjaana 16.3.2016 at 14:18

  En ole käynyt Irlannissa. Olut tuli ensimmäisenä mieleen ja nummet?
  Tornin pubissa juttelin viime kesänä miellyttävän, henkilökuntaan kuuluvan miehen kanssa syntyjä syviä.

 • Reply idahhh 16.3.2016 at 16:09

  Irlanti kiinnostaa todella paljon sykähdyttävän kauniin luontonsa takia ja sen haluaisin joskus päästä kokemaan! Yksi suosikkisarjoistani Vikings on juuri kuvattu siellä ja olisihan se aivan mahtavaa päästä näkemään ne maisemat.

 • Reply Johanna Hulda - Discovering Sunbeams 16.3.2016 at 17:28

  En ole vielä päässyt Irlannissa käymään, mutta haaveissa on! Etenkin luonto ja maaseutu kiinnostaa. Guinnes taas on liian hiilihapotonta 😉

 • Reply Tarja 16.3.2016 at 18:28

  Olen käynyt kerran työmatkalla ja ihastuin maahan. Haluan edottomasti takaisin.

 • Reply Nina Riikonen 16.3.2016 at 19:56

  Enpä ole tuossa maailman kolkassa käynyt koskaan,mutta haluaisin kyllä mennä käymään. Kuvista päätellen ja joistakin leffoista nähneenä uskoisin että viihtyisin!:)

 • Reply Pirjo 16.3.2016 at 22:00

  Ihana Irlanti..mieleen palaa kolmen sukupolven reissumme kiertoajeluineen ja patikointeineen akselilla
  Dublin-Killarney-Kilkenny.Ihanat vihreät maisemat maaseuduilla jäivät erityisesti mieleen,Ja yöpymiset;oli
  olkikattoisesta perinnetalosta linnamajoitukseen!Satoi paljon ja oli viileääkin,mutta upeat muistot jäi.
  ps.Hanna Tuurin Irlanti-kirjat ovat mainioita.

 • Reply Suvi 16.3.2016 at 22:18

  En ole käynyt Irlannissa, mutta mielelläni menisin. Ensimmäiseksi tulee mieleen olut ja pubit 😉 Mutta kyllä myös maisemat.

 • Reply Rita 17.3.2016 at 10:01

  Luen juuri Irlannin historiaa sivuavaa kirjaa, joka on antanut aivan uuden näkökulman maahan. En ole siellä käynyt, mutta kyllä vielä joku päivä!

 • Reply Hanna 17.3.2016 at 18:34

  Olen ollut kauan Irlanti-fani, mutta vain kerran päässyt käymään siellä, kohteena Dublin sekä pikainen kierros parissa itärannikon kylässä. Takaisin olisi päästävä ja kiertelemään maaseutua ja rannikkoa. Siellä viehättää eniten maisemat ja luonto, pienet kylät, kiviaidat ja lampaat…

 • Reply Katja | Historia de Viajes 18.3.2016 at 09:31

  En ole vielä päässyt käymään Irlannissa, mutta Dubliniin varmasti suuntaisin aivan ensimmäisenä. Uskon kuitenkin, että mun sydämen sulattais ne upeat rannikko- ja nummimaisemat <3

 • Reply Mikko 18.3.2016 at 22:08

  En ole käynyt, mutta mielikuva on vihreästä ja sateisesta..

 • Reply Elise H. 19.3.2016 at 01:32

  En ole toistaiseksi käynyt Irlannissa. Minulle Irlannista tulevat ensimmäisenä mieleen musiikki ja upea irlantilainen kansantanssi 🙂

 • Reply Laura 19.3.2016 at 09:42

  En ole vielä koskaan käynyt, mutta Irlanti löytyy kyllä ehdottomasti reissuhaavelistalta!

 • Reply Maikki 19.3.2016 at 17:33

  Irlannista tulee ekana mieleen vihreät nummet! En ole vielä käynyt Irlannissa, mutta haaveissa joku kerta käydä.

 • Reply Terhi / Muru Mou 19.3.2016 at 22:14

  En ole käynyt Irlannissa, mutta haaveissa maa on ollut jo pitkään. Irlannista tulee ensimmäisenä mieleen nummet ja Temple Bar – ja ne ainakin olisi pakko nähdä! 🙂

 • Reply Riikka 20.3.2016 at 18:33

  En ole koskaan käynyt Irlannissa – vielä. Kesällä olisi tarkoitus suunnata kaupunkilomalle Dubliniin ja mahdollisuuksien mukaan kierrellä vähän muuallakin, innolla jo odotan reissua!

 • Reply Matilda 20.3.2016 at 18:36

  En ole ikänä päässyt vielä käymään Irlannissa, mutta joskus sinne vielä aion mennä upeiden maisemien vuoksi. Ja koskaan ei voi likaa käydä uusissa maissa 🙂

 • Reply Suvi- 20.3.2016 at 20:08

  Olen käynyt Dublinissa, vaikutti mukavalle kaupungille. Mutta en niin välitä kaupungeista, maaseudulla olisi kiva ollut käydä 🙂

 • Reply Sanni 20.3.2016 at 20:59

  En ole vielä Irlantiin päässyt, mutta maa kiinnostaa kovasti! Vihreä luonto, maaseudun pikkukylät ja pubit myöskin kiehtovat. Ja olisihan se hienoa päästä kuulemaan irlantilaista musiikkia ihan livenä paikan päällä!

 • Reply Jenni / Globe Called Home 21.3.2016 at 06:09

  Kävin Irlannissa ensimmäistä ja toistaiseksi viimeistä kertaa vuosi sitten keväällä, kun pyrähdin pikaviikonloppureissulle Dubliniin (kiitos Ryanair). Satoi melkein koko ajan, mutta kokemus oli silti hieno, ja Brú na Bóinnen maailmanperintökohteesta olen jopa naputellut postauksen blogiin. Silloin tuli fiilis, että tänne pitää joskus palata uudestaan miehen kanssa kiertelemään irkkupubeja ja Dublinin sivukatuja sekä katsastamaan myös rantaviivaa. Giant’s Causeway ainakin pitäisi nähdä!

  Mulla on muuten muistikuva, että olen joskus nuoruudessani juhlinut Pyhän Patrickin päivää O’Malleysissa. 🙂

 • Reply Jenni 21.3.2016 at 09:13

  En ole vielä käynyt Irlannissa, mutta päällimmäisenä mieleen tulee vihreys ja pubit 🙂 Dubliniin olisi mahtava päästä!

 • Reply Minna 21.3.2016 at 09:22

  En ole käynyt, mutta kiinnostaisi kovasti kyllä 🙂

 • Reply Xeveliina 22.3.2016 at 10:29

  En ole käynyt Irlannissa. Vielä! 🙂

 • Reply Aoife 23.3.2016 at 00:22

  Juu puoliksi irlantilaisena on tullut asuttua siellä lähes koko elämäni. Nyt tullut koti-ikävä näiden kirjoitusten myötä. Kunnon Guinnessia ei valitettavasti Suomesta saa ja hintakin on suolainen. Oi tämä palkinto olisi loistava majoitus vaihtoehto sukulaisilleni, jospa vihdoin tulisivat käymään täällä.

 • Reply Suvi 23.3.2016 at 09:15

  En ole käynyt Irlannissa, mutta todellakin haluaisin. Ensimmäisenä tulee mieleen vihreä luonto ja irlanninhevoset <3

 • Reply Tiia 23.3.2016 at 11:12

  En ole koskaan käynyt Irlannissa, mutta ehdottomasti olisi kiva käydä ! Irlannista tulee ensimmäisenä mieleen aitous ja luonnollisuus.

 • Reply Minttu 23.3.2016 at 14:35

  Oon käynyt Dublinissa, kaupunki oli miellyttävämpi kuin olin ennakkoon ajatellut. Olisi kiva käydä myös maaseudulla.

 • Reply Hanna Leinonen 23.3.2016 at 14:35

  En ole käynyt vielä, mutta toivottavasti joskus pääsen näkemään! Erityisesti viskien saari kiinnostaa.

 • Reply Sari Kähärä 23.3.2016 at 14:39

  Ensi vuonna tarkotus ois Irlantiin lähteä lomailemaan 🙂

 • Reply Krista 23.3.2016 at 14:44

  En ole vielä koskaan käynyt, tarkoitus olisi päästä parin vuoden sisään käymään ?

 • Reply Milla 23.3.2016 at 14:44

  Olen käynyt ja aivan varmasti menen uudelleen. Heti kun vaan on mahdollista ?

 • Reply Maippi 23.3.2016 at 14:45

  Dublinissa tuli oltua syksyllä muutama päivä. Kivoja ihmisiä ja perinteitä. Kaupungissa paljon nähtävää ja helppo kävellä keskustassa paikasta toiseen sopivien etäisyyksien takia. Mielelläni menisin uudestaan.

 • Reply Jenni 23.3.2016 at 14:45

  En ole käynyt Irlannissa 🙁
  Mieleen tulee mahtavat maisemat, hauskat ihmiset, olut ja viski 🙂

 • Reply Riikka 23.3.2016 at 15:02

  Irlannissa en ole vielä päässyt käymään! Mieleen tulee jylhät maisemat ja kiltit 😀

 • Reply Heli Paananen 23.3.2016 at 15:03

  En ole vielä käynyt Irlannissa, mutta suunnitelmissa on kyllä sinne mennä.

 • Reply Anu 23.3.2016 at 15:03

  Irlannissa en ole käynyt ja kokemukseni rajoittuu irlantilaisten kohtaamiseen Suomessa, kun heidän puheestaan on välillä vaikea saada tolkkua. 😀

 • Reply Sini 23.3.2016 at 15:06

  En ole vielä käynyt, mutta jossain vaiheessa on päästävä ! Ihanat maisemat ja irkkumeininki, jäänyt erityisesti mieleen kummittelemaan P.S I love you -elokuvan takia!

 • Reply Anu V 23.3.2016 at 15:06

  Ei ole tullut käytyä Irlannissa, mutta olisi varmasti kokemisen arvoinen paikka! Mitä luultavimmin tuleekin joskus käytyä. Irlannista tulee mieleen viski ja juurikin st Patrick’s day.

 • Reply Saila 23.3.2016 at 15:07

  En ole päässyt vielä käymään Irlannissa. Mieleeni Irlannista tulee erityisesti pubikultturi ja oma lempparijuomani Baileys! 😉

 • Reply Maiju 23.3.2016 at 15:22

  Kerran olen Dublinissa käynyt (useita vuosia sitten..) Täytyy todeta että olin sen verran vielä nuori silloin etten paljoa maasta muista. Yksi jäi kuitenkin mielee ainakin, Dublin oli hyvin roskainen kaupunki. Muovipusseja puissa, papereita ojissa jne.. Voisin käydä joskus tsekkaas uudestaan kaupungin! Jos nyt olis siistimpää ja ikääkin tullut sen verran että matkasta jotakin muutakin jäis mieleen! Yksi vaihtoehto seuraavista lomakohteista on kyllä Irlanti 🙂

 • Reply Dille 23.3.2016 at 15:26

  Kahdesti saarella. Kerran Dublinin seutu ja toisella kertaa saari ympäri autolla sisältäen Pohjois-Irlannin.

 • Reply Jasmin 23.3.2016 at 15:36

  Irlannissa en ole käynyt mutta mieleen se tuo paljon vihreitä laitumia ja kauniita maisemia.

 • Reply Joni Niskanen 23.3.2016 at 15:46

  En ole käynyt Irlannissa, mutta olen muutaman viikon päästä menossa tutustumaan Dubliniin.

 • Reply Outi 23.3.2016 at 15:56

  Irlanti on jäänyt välistä mutta paraikaa suunnitteila. Joulukuuksi tosin, joten lienee hyvä aika juurikin hauskanpitoon paikallisissa pubeissa 🙂

 • Reply Maarit Tamminen 23.3.2016 at 16:02

  En ole Irlannissa vielä käynyt. Olisi kyllä kiva sinne päästä tutustumaan nähtävyyksiin ja maistamaan irlantilaista ruokaa ja maisemia katsomaan.

 • Reply Heli Jantunen 23.3.2016 at 16:44

  Irlani ehdottomasti yksi maa missä haluaisin päästä käymään.vihreet niityt.vesistöt ja linnat ois kiva päästä omin silmin näkemään ja kokemaan.

 • Reply PP 23.3.2016 at 17:18

  En ole käynyt Irlannissa ja ehdottomasti haluaisin päästä käymään.

 • Reply Anita 23.3.2016 at 19:39

  En ole vielä käynyt Irlannissa, mutta kovasti haluaisin käydä 🙂

 • Reply Eeva 23.3.2016 at 20:06

  En ole, mutta haluaisin joskus käydä!

 • Reply Tuuli 23.3.2016 at 20:47

  Puntaroimme juuri poikaystäväni kanssa lähtisimmekö Dubliniin vai Prahaan (valitsimme Prahan halvemman matkan vuoksi). Irlannissa en siis ole ennen käynyt. Irlannista tulee mieleen Dublinin lisäksi kaunis luonto ja pub-kulttuuri.

 • Reply Emmi Aineslahti 23.3.2016 at 21:01

  En ole käynyt eikä irlanti oo oikeestaan ekana listalla kun seuraavaks pääsee reissuun! Mutta varmaan ihan mielenkiintonen, kesällä menisin:)

 • Reply Sonjae 23.3.2016 at 21:07

  En ole käynyt Irlannissa. Ensimmäisenä tulee mieleen vihreät maisemat, vanhat linnat ja pubikulttuuri.

 • Reply Jaakko 23.3.2016 at 22:02

  En ole käynyt, mutta aikomus on mennä! Kiitos vinkeistä!

 • Reply Sipuli 23.3.2016 at 22:09

  En ole käynyt Irlannissa. Ensimmäisenä mieleen tulee kaunis luonto ja upeat maisemat. Ne kiehtovat kovasti! (:

 • Reply tarjuska 23.3.2016 at 22:29

  En ole käynyt koskaan Irlannissa. Vihreä luonto, jylhät rantakalliot ja vanhat linnat kiinnostaisivat kyllä kovasti

 • Reply Tiina 23.3.2016 at 22:33

  En ole (valitettavasti) vielä ehtinyt käymään Irlannissa, mutta erityisesti kiinnostaisi nähdä sen kuuluisat nummet ja tutustua paremmin Dubliniin. Myös yksi lempibändeistäni tulee Irlannista – U2 nimittäin! 🙂

 • Reply AnuP 23.3.2016 at 23:50

  Kerran olen vaihtanut lentokonetta, joten kovin laajasti ei siinä välissä maahan ehtinyt tutustumaan 😀 Skotlannin maisemiin olen jo ihastunut, joten uskon että Irlanti voisi tarjota myös upeita elämyksiä <3

 • Reply marjo66 24.3.2016 at 05:30

  En ole käynyt, mutta nummet rantajyrkänteineen vaikuttavat upeilta

 • Reply Tiiti Peltokangas 24.3.2016 at 06:03

  Olen käynyt Dublinissa pikaisesti parin päivän reissulla. Kova halu olisi päästä näkemään luontoa kaupungin ulkopuolelle.

 • Reply Hanna 24.3.2016 at 07:40

  Kerran käynyt, Irlannin maaseutu ja luonto parasta.

 • Reply Ansku76 24.3.2016 at 08:07

  En ole koskaan käynyt Irlannissa. Mielikuva on vihreistä laidunmaista ja olutpubeista. Ja tietty se kuuluisa Riverdance 🙂 Mukana arvonnassa 🙂

 • Reply Marko Heikkinen 24.3.2016 at 09:27

  En ole käynyt. Haaveissa ollut jo vuosia.

 • Reply Pia 24.3.2016 at 09:39

  En ole vielä käynyt, mutta on haavekohteissani top 3:ssa. Upeat maisemat, siideri, Dublin..

 • Reply Anne 24.3.2016 at 09:43

  En ole päässyt käymään Irlannissa, mutta tarkoitus olisi käydä lähivuosina mikäli siihen tulee mahdollisuus rahallisesti. Kauniit maisemat ja luonto sekä kulttuuri kiinnostaa erityisesti Irlannissa, en ole niin oluen perään.

 • Reply Heinie 24.3.2016 at 10:07

  Ikuista matkakuumetta potevana Irlanti kiinnostaisi kohteena, ne maisemat, irkkupubit, kulttuuri ja se kaikki muu. Mitä enemmän näkee hienoja valokuvia paikasta, niin sitä enenmmän tekee mieli napata kamera mukaan ja lähteä reissuun 🙂

 • Reply Elvira 24.3.2016 at 10:31

  Olen käynyt Irlannissa kerran 20-vuotiaana ja jäi kyllä hyvät muistot maasta ja ihmisistä siellä. 🙂 Kiva olisi kyllä päästä vielä joskus uudestaankin käymään ja ehkä tällä kertaa myös muualla kuin Dublinissa.

 • Reply Niina 24.3.2016 at 10:41

  Olen ollut töissä Irlannissa yli puoli vuotta, valitettavasti en töiltä hirveästi ehtinyt kiertelemään, mutta mukava ja sympaattinen paikka.

 • Reply Katja Salminen 24.3.2016 at 10:41

  Minä kävin Irlannissa umpipahkaa vastarakastuneena, siksi se oli elämäni paras matka. Nyt olemme naimisissa, toinen lapsemme syntyi viikko sitten.

 • Reply Annika 24.3.2016 at 10:46

  En ole käynyt Irlannissa, mutta mieleen tulee vehreät nummimaisemat sekä sellainen pilvinen ja ehkä hieman sumuinenkin sää. 😀 Lisäksi mieleen tulee pubit ja omalaatuinen musiikki.

 • Reply Miia 24.3.2016 at 11:56

  En ole vielä käynyt Irlannissa, mutta tekisi kyllä mieli käydä. Irlannista minulle tulee mieleen ystävällisyys ja iloisuus, sillä tunnen muutamia irlantilaisia jotka ovat mahtavan iloisia, positiivisia ja ystävällisiä. Mieleeni tulee myös muutama hyvä bändi Irlannista sekä maan vihreys, rikas kulttuuri ja elämänilo.

 • Reply Teija W. 24.3.2016 at 12:53

  Suunnitteilla ja haaveissa on päästä käymään tarunhohtoisessa Irlannissa. Jylhät maisemat ja vihreys, pubit ja hyvät oluet, historia ja irkkumusiikki, näistä voisi aloittaa.

 • Reply SaanaE 24.3.2016 at 13:37

  Yhden pidennetyn viikonlopun olen viettänyt Dublinissa. Tosi kipeänä reissussa, joten ei reissusta saanut ihan kaikkea irti. Tykästyin ihan hirveästi silti kaupungin taidemuseoon ja kirjoittajamuseoon. Olisi kiva käydä uudelleen kokemassa paremmin paikkaa.

 • Reply Ada 24.3.2016 at 16:37

  En ole käynyt, mutta Irlannin vehreät nummet kiinnostavat!

 • Reply Eevi 24.3.2016 at 17:57

  En ole käynyt Irlannissa, mutta Irlannista tulee mieleen kaunis luonto ja maisemat.

 • Reply Vili Virtanen 24.3.2016 at 18:07

  Irlannista en ole käynyt vielä, mutta avovaimon kanssa haluaisin lähteä tutustumaan vihreille nummille ja nauttimaan hyvästä ruuasta. Irlannista tulee mieleen sielukas kansanmusiikki, apilat ja maistuvat oluet.

 • Reply Susan Kälkäinen 24.3.2016 at 18:09

  En ole vielä käynyt Irlannissa, mutta kauniit nummet ja kansanmusiikki kaikuvat mieleeni.

 • Reply Henri Skyttä 24.3.2016 at 19:45

  En ole vielä käynyt Irlannissa, mutta olen menossa viikon päästä 1.4. Veljeni kanssa tehdään neljän päivän reissu pääasiassa Dubliniin, mutta ohjelmassa myös päiväreissu Belfastiin. Harmittaa kun ei päästy St. Patrick’s Dayn aikaan sinne.

 • Reply Kaisa 24.3.2016 at 19:55

  En ole käynyt, mutta mieleen se tuo hyvät oluet, ihanalla aksentilla varustetut miehet ja vihreät aavat nummet! Ainiin ja tietenkin rivitanssin.

 • Reply Heini 24.3.2016 at 21:20

  En ole vielä käynyt, mutta haluaisin! Mieleen tulee pubit, musiikki ja tietenkin Dublin 🙂

 • Reply Minna Ojala 24.3.2016 at 22:19

  En ole käynyt mutta vielä ehtii! Ekana tulee mieleen vihreät nummet, irkku musiikki, pubit ja guinness olut. 😀 Ehdottomasti haluan vielä joskus käydä.

 • Reply Milla 24.3.2016 at 22:38

  En ole käynyt, mutta Dublin on matkatoiveiden listalla. Lupasin viedä puolisoni sinne 🙂

 • Reply Harri 25.3.2016 at 05:01

  En ole käynyt. Luonto ja ilmasto kiinnostavat.

 • Reply Eki 25.3.2016 at 05:09

  En vielä. Dublinissa haluaisin käydä.

 • Reply Minttu 25.3.2016 at 07:53

  Vielä en ole päässyt käymään ja katsomaan Irlantilaisia maisemia, musiikkia, olutta löytyisikö säkkipillinsoittajaa skottihameessa.

 • Reply Sonja 25.3.2016 at 08:22

  En ole käynyt Irlannissa, mutta olisi aivan upeaa päästä sinne.

 • Reply Eveliina 25.3.2016 at 12:34

  En ole käynyt, mutta mieleen tulee vehreä luonto, kansan musiikki ja rivitanssi 😀

 • Reply Miska 25.3.2016 at 12:36

  En ole vielä päässyt käymään, mutta mieleen tulee musiikki, olut ja vihreä luonto.

 • Reply jari Tiihonen 25.3.2016 at 14:56

  Ei ole tullut käytyä. Hienolta paikalta näyttää. Eikö siellä ole paljon kuvattu menestyviä elokuvia.

 • Reply JohannaT 25.3.2016 at 15:01

  Irlannissa en ole koskaan käynyt, mutta luonto ja mytologia kiehtoo. Olisipa hienoa päästä siellä käymään!

 • Reply Jaana Koikkalainen 25.3.2016 at 15:25

  Irlannissa on mielestäni tosi rento ja railakas meininki.

 • Reply J Ikonen 25.3.2016 at 19:11

  Pilvinen, vihreä saari. Olut, musiikki. Kerran käynyt……..

 • Reply Miiu 25.3.2016 at 20:39

  Irlanti, haltiamaa… sieltähän voi ostaa myös palan maata!

 • Reply Milika86 25.3.2016 at 21:08

  En ole käynyt Irlannissa, mutta olisi ihanaa päästä sinne! <3

 • Reply OJ 25.3.2016 at 23:56

  En ole valitettavasti käynyt Irlannissa, sinne kuitenkin haluaisin matkustaa vielä jokin päivä. Luonto näyttää niin upealta kuvissa.

 • Reply Anastasia 26.3.2016 at 14:15

  En ole käynyt, mutta luonto kiinnostaa, samoin kelttiläisyys!

 • Reply Anastasia 26.3.2016 at 14:16

  En ole käynyt, mutta kyllä kiinnostaa! Kelttiläisyys <3

 • Reply Jenni 26.3.2016 at 23:54

  En ole käynyt Irlannissa, mutta se on mieheni ja minun yhteinen matkahaaveemme. Luonto, ruoka ja sanomattakin lienee selvää että myös olut ovat varmasti tutustumisen arvoisia :)!

 • Reply Maarit 27.3.2016 at 02:22

  En ole käynyt, toivottavasti joskus pääsisin käymään.

 • Reply Jenni 27.3.2016 at 07:50

  En ole toistaiseksi käynyt vielä Irlannissa, mutta monet läheiseni ovat kertoneet siitä pelkkää hyvää.

 • Reply Tiina K 27.3.2016 at 12:05

  Ei oo tullut käytyä, arvonnassa mukana .

 • Reply Julia Pentti 27.3.2016 at 13:12

  En ole käynyt Irlannissa ja olen muutenkin untuvikko matkustamisessa. Nyt houkuttelisi nähdä maailmaa! Irlanti tuo mieleen luonnon ja vehreyden sekä hevoset!

 • Reply Eksu 27.3.2016 at 15:25

  Enpä ole vielä päässyt käymään Irlannissa, mutta ehkä…

 • Reply Kirsikka 27.3.2016 at 16:08

  En ole käynyt Irlannissa. Ainakin tekstin perusteella vaikuttaa kivalta ja mahdolliselta lomapaikalta.

 • Reply Kristiina n 27.3.2016 at 19:17

  Irlannissa en ole käynyt, enkä aio sinne matkustaakaan. Mieluiten matkustelen täällä kotimaassa. Minulla on vielä todella paljon mielenkiintoisia paikkoja joihin haluan Suomessa matkustaa.

 • Reply Riikka 27.3.2016 at 22:25

  En ole valitettavasti päässyt vielä käymään, mutta Irlannin matka on haaveena.
  Minua kiinnostaa historia, kelttiläinen kulttuuri, irkkumusiikki ja mukavat ihmiset.

 • Reply Elina 28.3.2016 at 11:34

  Olin Belfastissa vaihdossa, joten kaupunki on aina lähellä sydäntäni. Joka kerta Irlannissa käydessä yritän valita paikan, jossa en vielä ole ollut, mutta voisin millon tahansa palata jo vierailtuihin kohteisiin: Conneraman seutu, Galway ja Aranin saaret, Killarney, Dingle, Dublinin seutu (Bray, Killiney, Dun Laoghaire), Portstewart, Glendalough jne. Suosikkipaikkojani ovat luontokohteet, mutta ilta kuluu mieluusti irlantilaista musiikkia kuunnellen ja tanssien 🙂

 • Reply Julianna Multanen 28.3.2016 at 12:12

  En ole käynyt ikinä irlannissa , mutta varmasti lähtisin joskus jos on mahdollisuus mennä 🙂 Tulee mieleen maatiloja olisi paljon , hirveästi pieniä teitä , pubit , lampaat ja sumuinen/pilvinen säää !

 • Reply Margarita 28.3.2016 at 12:21

  Kun joskus pääsisi Irlantiin…

 • Reply Heidi Väänänen 28.3.2016 at 16:35

  Irlanti, mystinen saari! Pakko päästä!

 • Reply Eeva wetterstrand-pihola 28.3.2016 at 17:24

  En ole koskaan käynyt kauniilla Irlanninsaarella. Musiikki jää sydämeen.

 • Reply sikkuralla 28.3.2016 at 18:25

  En ole käynyt, mutta mielelläni kävisin. Irlannissa kiinnostaa luonto ja kulttuuri ylipäänsä.

 • Reply Mikaela 28.3.2016 at 19:23

  En ole koskaan päässyt käymään Irlannissa, mutta olen saanut maasta sellaisen kuvan, että se on vertaansa vailla. Siellä vaikuttaisi olevan pienen maalaiskylän idyllinen ja rentouttava tunnelma läpi koko maan.

 • Reply Jenni 28.3.2016 at 19:28

  En ole koskaan päässyt käymään Irlannissa, mutta se on ehdottomasti käytävien kohteiden listalla! Olisi todella mielenkiintoista päästä käymään siellä juurikin Pyhän Patrickin päivänä. Irlannissa kiehtoo kulttuurin ja ihmisien lisäksi se upea luonto.

 • Reply Henna Hirvonen 28.3.2016 at 19:40

  Mukana! En ole ennen Irlannissa käynyt, mutta senkin edestä siitä haaveillut. Laakeat aro alueet ja kauniit maisemat kiehtovat todella paljon.

 • Reply Satu M 28.3.2016 at 20:37

  En oo käynyt Irlannissa, mutta ois todella kiva päästä joskus käymään. 🙂 Ekana maasta tulee mieleen vehreät niityt ja sumu.

 • Reply Heidi 28.3.2016 at 22:35

  En ole vielä käynyt, mutta tulee jotenkin mieleen sana ilkikurinen. Niinkuin asioilla olisi aikansa tapahtua, joten sitä odotellessa voi vähän hauskuuttaa itseään ja toisia. Ystävyys ja ystävällisyys.

 • Reply Antti 29.3.2016 at 06:27

  En ole vielä käynyt Irlannissa, mutta aion ehdottomasti vielä käydä. Irlannista uskon löytyvän upeita rannikoita ja kiehtovia muistomerkkejä muinaisesta kulttuurista kuten myös upeita ihmisiä ja rentoa menoa.

 • Reply Heli 29.3.2016 at 14:36

  Syksyllä menossa Irlantiin ensimmäistä kertaa 🙂

 • Reply Sara-Linnea Savokallio 29.3.2016 at 17:10

  En ole vielä koskaan Irlantiin asti päässyt, mutta ehkä vielä joku päivä. Sen kulttuuri, historia ja luonto kiehtovat suuresti!

 • Reply Marjuska 29.3.2016 at 19:40

  Irlannista löytyy jokaiselle jotain: upeaa kaupunkikulttuuria ja loputtomasi vehreitä nummia samoiltavaksi. Unelmieni matkakohde siis 🙂

 • Reply Kirsti Rämö 29.3.2016 at 19:42

  Haaveissa on joskus päästä Irlantiin.

 • Reply Janina 29.3.2016 at 22:18

  En ole käynyt, mutta haluaisin kovasti ?

 • Reply Maarit 29.3.2016 at 22:18

  En vielä ole käynyt Irlannissa, mutta nyt toukokuussa on tarkoitus mennä. Odotan mielenkiinnolla, mitä kaikkea pääsekään näkemään että kokemaan neljän päivän aikana. Uskon, että en tule pettymään.

 • Reply Maria 30.3.2016 at 10:04

  Olen aina ihaillut Irlannin näkymiä vain lehtien kuvista ja TV:sta. Erityisen kiintoisia ovat Dublinin kirkasväriset rakennukset!

 • Reply Per 30.3.2016 at 15:39

  En ole vielä käynyt, mutta mielelläni menisin sinne.

 • Reply kari seppänen 30.3.2016 at 17:34

  en ole. vaikuttaa aika mielenkiintoiselta

 • Reply iris 30.3.2016 at 19:15

  En ole, mutta haluaisin käydä tutustumassa mm. luontoon ja kulttuuriin

 • Reply Riikka 30.3.2016 at 20:13

  En ole koskaan käynyt Irlannissa, mutta se vaikuttaa mielenkiintoiselta matkakohteelta. Telkkarissa näkemäni kaunis luonto olisi kyllä tutustumisen arvoinen.

 • Reply Mirjami 30.3.2016 at 23:30

  Olisi ihanaa päästä testaamaan mitä on irlantilainen hauskanpito

 • Reply Jussi 31.3.2016 at 00:01

  Irlannissa on tullut käytyä pari kertaa. Viime matkalla tuli kierrettyä tuo maisemareitti Lounais-Irlannissa. Ring of Kerry oli vaikuttava maisemiltaan. Onneksi ei tarvinnut olla ratin takana.

 • Reply Henkka 31.3.2016 at 08:36

  Irlanti..maistuu \o/

 • Reply Miia 31.3.2016 at 12:26

  Irlantiin olisi kiva matkustaa!

 • Reply Maija 31.3.2016 at 12:59

  Molly Malone’s on kyllä ihana irlantilaisuuden lähde! En ole koskaan Irlannissa käynyt, suurena haaveena se olisi! Mieheni näyttää ihan irlantilaiselta punatukkaisena, joten olisi aika tutustua vihreään saareen ☀️

 • Reply Iitu 31.3.2016 at 15:48

  En ole käynyt, mutta vehreä luonto kiinnostaa.

 • Reply Madde 31.3.2016 at 17:10

  En ole ikina kaynyt Irlannissa, mutta haluaisin ehdottomasti! Irlannnista tulee ensimmaisena mieleen Irish Coffee. 😀

 • Reply Tiina 31.3.2016 at 18:27

  Irlannista tulee ensimmäisenä mieleen luonnon upea vehreys peltoineen ja niittyineen ja idylliset pienet kylät ja kaupungit. Pubikulttuuri olisi hauska päästä näkemään paikan päällä.

 • Reply Wirpukka 31.3.2016 at 20:28

  Olen käynyt Irlannissa kaksi kertaa ja kolmas reissu jälleen Dubliniin tulee viikon päästä.
  Myös heinäkuuksi on varattu matka tälle vihreälle saarelle. Irlannissa on kaunis luonto ja kulttuurianti. Virkistäytymishetki pois Suomen arjesta.

 • Reply Sasu Forslund 31.3.2016 at 21:20

  En ole koskaan käynyt Irlannissa mutta olisi mahtava päästä käymään vaimon kanssa. Itseä kiinnostaisi kovasti käydä surffaamassa siellä 😉

 • Reply Emma 31.3.2016 at 23:55

  En ole käynyt Irlannissa, mutta olisipa ihana päästä sinne nummille juoksentelemaan ja maistelemaan oluita! Irlannista tulee mieleen kaikki vihreä, erityisesti onnenapilat sekä irlantilaisten hauska aksentti!

 • Reply Mika / Lähtöportti 1.4.2016 at 00:32

  KILPAILUAIKA ON PÄÄTTYNYT.
  Sokos Hotellien lahjakortin voittajaksi arvottiin Jenni, joka kertoi käyneensä sateisessa Dublinissa ja Brú na Bóinnen maailmanperintökohteessa. Hänelle on lähetetty tieto myös sähköpostitse.
  Suuret kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille!

 • Leave a Reply