Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kun rajat aukeaa

Nyt vasta koronan tuomien rajoitusten myötä ymmärsin, kuinka tärkeä henkireikä ja ilon aihe matkustelu on minulle. Kun tämä COVID-19 jossakin vaiheessa helpottaa maailmanlaajuisesti (joka tapahtuu toivottavasti pian). Ensimmäinen mitä teen, ei ole suinkaan ihmisten ilmoille ryntääminen – vaan varaan haaveilemani matkan New Yorkiin.

Olen käynyt siellä jo kolmesti, mutta sieltä löytyy aina uutta tutkittavaa. Kaupunki ei koskaan nuku ja sen lukemattomien ravintoloiden tarjonta sekä jatkuva hälinä ympärillä saa aistit heräämään. Tätä hälinää kaipaan jo kotikaranteenista käsin. Vaikka nyt ihan aluksi pienemmässä mittakaavassa – kunhan pääsisi edes Kaareen shoppailemaan.

Mielenkiinnolla odotan, mihin lentohinnat asettuvat – tuleeko matkailu olemaan enää koskaan entisensä? Vai rajoittuvatko palkkatyöläisen matkat jatkossa kerran kesässä tehtäviksi reissuiksi tai loppuvatko jopa kokonaan? Jos näin, niin ilmaston kannalta tämä on mitä mainioin asia. Mutta ainakin tällä puolella näppäimistöä harventuneet reissut vaativat totuttelua.

Next Post

No Comments

Leave a Reply