hero taustakuva

Tällaista maailmanpyörää et ole ennen nähnyt! Kiertää kahdeksikon 130 metrin korkeudessa

Studio City artikkelin kuva
Kulttuuri ja nähtävyydet
Maailman ensimmäinen kahdeksikon muotoinen maailmanpyörä on avattu yleisölle.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 26.08.2019
facebook   whatsapp

Kahdeksikon muotoinen maailmanpyörä Macaossa

Kiinan Macaoon avatussa Studio City -teemapuistossa on mielenkiintoinen uutuus. Viihdekeskuksesta löytyy maailman ensimmäinen kahdeksikon muotoinen maailmanpyörä.

Golden Reel -niminen maailmanpyörä esittelee kävijöille maisemia 130 metrin korkeudesta. Maailmanpyörä on rakennettu Studio Cityn kahden tornihotellin väliseen tilaan, josta näyttävää laitetta ei voi olla huomaamatta.

Maailmanpyörässä on yhteensä 17 hyttiä, joihin kuhunkin mahtuu kymmenen henkilöä. Kierros pyörässä perustuu kuvitteelliseen tarinaan, jossa kaksi asteroidia lävistää Studio Cityn julkisivun jättäen jälkeensä kahdeksikon muotoisen aukon.

Hotelleista, ravintoloista ja viihdekomplekseista koostuva Studio City haluaa profiloitua perhekohteeksi Macaossa, joka on tähän mennessä tunnettu parhaiten kasinoistaan ja uhkapelitarjonnastaan.

Teemapuisto on laittanut kaikki peliin: Studio Citystä on jopa tehty 15-minuuttinen mainoselokuva, jossa ovat mukana Hollywoodin supertähdet Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ja Brad Pitt.

Macaon uuden teemapuiston maailmanpyörä Golden Reel

Kahdeksikon muotoisen maailmanpyörän lisäksi teemapuistosta löytyy muun muassa Batman-aiheinen 4D-simulaattori, taikashow sekä Warner Bros. -huvipuisto. Studio Cityssä on myös 1 600 hotellihuonetta.

Katso videolta, miltä matka maailmanpyörän kyydissä näyttää!

Lähde: CNN, Studio City
Kuvat: Studio City
Video: Youtube / ToORiMa

Yksi kommentti (1) Jätä kommentti

  1. ”Kahdeksikko” ei ole muoto, numero tai numeraali.


  2. Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.