hero taustakuva

Maailman suurin penis ja eroottinen puutarha – kaiken tämän löydät Barcelonan seksimuseosta

Erotic Museum Barcelona artikkelin kuva
Kulttuuri ja nähtävyydet
Barcelonan eroottinen museo löytyy keskeltä kaupungin tunnetuinta katua.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 07.12.2016
facebook   whatsapp

Erotiikan historia esillä Barcelonassa

Barcelonan kuuluisimmalla kadulla La Ramblalla tepastelevat matkailijat saattavat törmätä museoon, joka kiinnostaa ehkä niitäkin, jotka jättävät museokierrokset normaalisti väliin. Kaupungista löytyy nimittäin seksille ja erotiikalle omistettu Erotic Museum.

Monille matkailijoille paikka lieneekin tuttu, sillä se sijaitsee lähes vastapäätä Barcelonan kuuluisaa La Boqueria -toria.

Museossa käydään läpi seksin ja erotiikan historiaa muinaisilta ajoilta ja eri kulttuureista aina nykypäivään saakka. Ote aiheeseen on asiallinen, eikä museossa ole minkäänlaista rietastelun ilmapiiriä – paikan päällä voi siis vierailla häveliäämpikin kävijä.

Museo on jaettu aihepiireittäin esimerkiksi Kama Sutran perusteisiin, pin up -kulttuuriin, fetisseihin ja Picasson eroottiseen taiteeseen. Museosta löytyy myös niin kutsuttu eroottinen puutarha, jossa voi lepuuttaa kaupunkikierroksella väsyneitä jalkoja.

Seksiennätysten osastolta löytyy muun muassa havainne maailman suurimmasta peniksestä, jolla on mittaa 34 senttiä. Samalla osastolla esitellään myös esimerkiksi maailman suurimmat orgiat, suurin kondomi, isoin vagina ja ennätysmäisen määrän siemennestettä juonut henkilö.

Kierros päättyy vanhojen seksilelujen kokoelmaan, joka näyttää tänä päivänä vähintäänkin kyseenalaiselta. Lähes kidutusvälineitä muistuttavat laitteet paljastuvat kuitenkin vanhanaikaisiksi vibraattoreiksi ja muiksi seksileluiksi.

Pääsylippu museoon maksaa noin kymmenen euroa ja sisältää lasillisen kuohuviiniä.

Erotic Museum BarcelonaEroottinen puutarha Barcelonassa
Muista poiketa museon eroottisessa puutarhassa.
Erotic Museum BarcelonaPunainen huone Barcelonan seksimuseossa
Eroottisen museon punainen huone.

Kuvat: Erotic Museum Barcelona

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.