Suomen suurin matkablogiyhteisö

Itseopiskelu kiinnostaa

Heipä hei hei hei! Tänään oli mukava päivä, vaikka olenkin Suomessa. 🙂 Kävin parin tutun kanssa Espoossa baarissa testaamassa, miltä pienpanimon olut maistuu. Hyvältä maistui vaikka en mikään IPA-fiilistelijä olekaan. Sitten käytiin puistossa istumassa, ja seuraan liittyi pari tyyppiä lisää. Ei tullut mikään pitkä ilta. Kaikki lähti aikaisin kotiin, mutta tosi siistiä oli kuitenkin.

Juteltiin aika paljon kaikkea tosi “tärkeätä”. Mun mielestä kun jutut ovat turhia, niin silloin rentoutuu parhaiten. Joku valitti pomostaan ja niin edespäin. Pari messissä ollutta on tänä syksynä aloittamassa opiskelun Helsingin Yliopistolla. Toinen oli aloittamassa Humakissa. Niistä riitti juttua. Minä en kyllä täysipäiväisesti jaksaisi opiskella. Ei paljoa kiinnosta elää opintotuella montaa vuotta, ottaa lainaa, ja maksaa sitä sitten takaisin loppuelämä.

Sitten kun pääsin kämpille, rupesin kuitenkin miettimään opiskeluita. Välillä on töitä ja välillä ei. Sitä voisi aina silloin kun ehtii kehittää itseään. Voisi ehkä opiskella jotain siistiä netin kautta. Ei kuitenkaan mitään ihan turhaa, vaan jotain millä saisi ammattitaitoa vähän paremmaksi. Ehkä joku Excel-kurssi, missä oppisi käyttämään Exceliä ihan kunnolla. Sitä joutuu töissä käyttämään kuitenkin. Kans mol.fin ilmoituksissa kysytään aina joka kerta Exceliä. Vaikka hakisi bussikuskiksi, niin pitää osata tehdä taulukkoja.

Illalla, tai yötä se oli, päädyin googlen kautta course.fin sivuille lukemaan MOOC-kursseista. Mä luulen, että menen sellaiselle. Niitä saa tehdä omaan tahtiin, eikä tarvi homehtua missään luennoilla. Aika halpoja ne kurssit oli kans. Pitää googlailla saako MOOC-kursseilla opintotukea. Pakkohan niihin on saada. Ainakin yksi tuttu sai opintotukea, vaikka opiskeli Englannissa. Jos ei saa, niin ei paljoa haittaa, kun ne kurssit kestää jonkun kuukauden maks. Pitäisi vaan löytää joku sellainen, missä voisi opiskella itseopiskeluna Excel kaavoja.

Hyvä päivä. Tuttujen näkemisen lisäksi keksin mitä rupean opiskelemaan!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply