Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkamessulippujen voittaja on…

Huhhuh! Teitä messulippujen arvontaan osallistuneita oli todella mukava määrä. Halusin antaa Blogin puolella ja Instan puolella osallistuneille tasavertaisen mahdollisuuden arvonnassa ja heittelin molempien puolen osallistujien nimet sekaisin. En siis kirjoittanut listalle ensin Instan osallitujia ja sitten perään blogin osallistujia tai toisinpäin, enkä myöskään arponut ensin, kummalta puolelta arvon voittajan.

Instan puolella filmiä arpomisesta ja sitten teille tiedoksi voittaja:

Jos täysin vapaasti saisi valita, lähtisin kauniimman puoliskoni kanssa Japaniin. Mutta koska budjetti ei välttämättä riittäisi siihen niin ehkä kuitenkin viimein pitkään suunniteltu Norjan-kierros samassa seurassa.

Voittonumero (71) osui nimimerkille ILVES, joka osallistui arvontaan blogin puolella. Ihania suunnitelmia Ilveksellä ja isot onnittelut! Messuliput kilahtavat sähköpostiin piakkoin.

P.S.: Tuosta Norjasta tulikin mieleen, että tuolla minun Sulo Vilénillä on haave, johon minäkin sitten varmaan osallistun. Tänä kesänä saatetaan suunnata auton nokka kohti Lofootteja. Saas nähdä, kuinka suunnitelmien käy. Komeita maisemia olis ainakin tiedossa.

Previous Post

No Comments

Leave a Reply