Suomen suurin matkablogiyhteisö

Heipat Louis Vuittonille, kesäloma kotimaassa lähestyy!

Muistattekos, kun toissa postauksessa kertoilin kuulumisiani ja mainitsin, että jos mitään spessua tälle kesälle ei tule mökkeilyn ja anoppilan lisäksi, marssin kauppaan ja ostan ihka oikean Louis Vuittonin käsilaukun. Olpahan mallikin jo kateltuna valmiiksi ja ei, ei ole se sama kassi joka löytyy monelta naiselta, feikkinä tai aitona. Ja eipä valittu laukkuni myöskään mikään lompakkokokoinen ole, että melkoisen harmistuneita lomattomia naisia tuolloin oltiin.

Arvannette, ettei meikäläisen olalla paistele miehen sanon V***utonnin laukku tänä kesänä, koska rahaa palaa ihan muuhun. Johonkin sellaiseen, jota en ole vielä eläissäni tehnyt aikuisten oikeasti. Suomiloma!

Kyllähän tuo oma armaani kuunteli tässä taannoin meikäläistä, kun harmittelin hääpäivän menemistä totaalisen mönkään ja koin kesän olevan muutoinkin pilalla, kun emme tuntuneet pääsevän ”yhtään mihinkään”. Siitä se ajatus sitten miehellä lähti, ja hän  rupesi katselemaan koronan kybällä sotkemaa kalenteria tiukalla silmällä. Ensin suunniteltiin hääpäivän juhlinta toisena ajankohtana, myöhemmin rakennettiin perhematka sopivaan pikkuväliin ja kappas, lomaohjelma oli valmis. Uusia paikkoja, ihailtavia maisemia, hotelleja ja merimatkoja, siitä on meidän kesäloma, aka Suomiloma 2020 tehty. Ja mikä parasta, hääpäivämatkaani odotan innolla, vaikka emme suuntaakaan tapojemme mukaisesti hulppeaan hotelliin tai Suomen rajojen ulkopuolelle. Nyt tarttis kyllä piirtää iso ruksi seinään. Oikeesti.

Miltäs meikäläisen kesäloma sitten näyttää?

Viime keskiviikkona suuntasin pressikutsusta Viking Linen Ahvenanmaan risteilylle ja samalla katselin tiukalla silmällä sitä, miten korona-asiat oli hoidettu Viking Linen puolella. Risteilyn jälkeen suuntasin vielä ihan yksinäni Lapland Hotels Bulevardiin nauttimaan omasta ajasta ja pienestä luksuksesta. Tällä viikolla on tiedossa pakollisten asioiden hoitelua yhdellä sun toisella paikkakunnalla, mutta varsinainen Suomiloma alkaa sen jälkeen. Suuntamme autolla Turkkuseen, ajamme Viking Linen Amorellan kyytiin ja poistumme Ahvenanmaalle pariksi päiväksi. Olishan sitä himottanut majoittua bucket listilläni olevassa Havsviddenin kalliohuvilassa, mutta pari yötä olisi lähennellyt kalliin sesongin (?) aikana melkein tonnia, joten päädyttiin majoittumaan uusitussa Hotelli Pommernissa. Pikkuisen on vielä auki, mitä Ahvenanmaalla parin päivän aikana tehdään, mutta Kastelholman linnassa nyt ainakin käydään.

Turkkuseen palaamme sitten aikanaan iltalaiva Viking Gracella ja yövymme aivan uudessa Original Sokos Hotel Kupittaassa. Seuraavana päivänä suuntaamme puolestaan Tampereelle Särkäniemeen ja yövymme meille tutussa Solo Sokos Hotel Torni Tampereessa. Sen jälkeen onkin suuntana mökkimme, mutta sieltä lähdemme sitten aikanaan viettämään miehen kanssa kahdestaan myöhäistä hääpäiväämme Kolille. Kaksi yötä Break Sokos Hotel Kolin huoneessa, josta on näkymät Pieliselle. Skumppa on tilattu huoneeseen myöhäisen hääpäiväjuhlan kunniaksi  ja toiveena on myös käydä istahtamassa sopivalla kalliolla kera kuohuvan ja kilistellä maisemille. Pitkää matkaa hotellilta maisemien ihailupaikalle ei ole, sillä Break Sokos Hotel Koli sijaitsee Kolin kansallispuistossa. Olen täpinöissäni ja niinkun ihan oikeesti. Kolin hotellin tunnelmia muutaman vuoden takaa voitte lukea jo nyt Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa-blogista.

Näin mukavassa huoneessa sitä meikäläinen majoittui Lapland Hotels Bulevardissa Viikkarin pressimatkan jälkeen. Olpahan leppoisa staycation. Kerron majoituskokemuksestani hieman myöhemmin blogin puolella mutta nyt jo suositus ko. hotellille.

Että nuin. Tuohon lisätään vielä johonkin väliin mahdollisesti veneajelu Järvisydämeen, joten taitaapi olla ihan mukava kesä tulossa. Vain sää on se ongelma, sillä meidän aikanahan se sataa ja on vilpoisaa varmaan kaikki neljä viikkoa, kuten nyt on jo huomattu. Tyypillisen kotimaanloman ainekset.

Ja P.S.: Ihan itte hotellimme maksetaan.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa, Blogit.fi -sivustolla ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

 

 

.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Tiina sunnuntai, 12 heinäkuun, 2020 at 19:50

  Mahtavan kuuloinen suunnitelma! 🙂 Me ollaan harrastettu monta vuotta (ja kesää) kotimaanmatkailua. Ei vaan nuo ulkomaat ole se meidän juttu, ehkä sitten vanhempana kun lapset ovat muuttaneet pois kotoa.
  Meilläkin suunnitelmana mennä Kupittaalle yöksi ja se olisikin varsinainen lähi-loma, sillä asumme Turun kupeessa😂
  Nyt huomaa sen, kuinka paljon kotimaassa on paikkoja, joissa ei ole tullut käytyä.
  Turusta suosittelen ehdottomasti vierailua Ruissaloon sekä Kakolaan. Funikulaari on moitteista huolimatta aika bueno.
  Ihanaa lomaa!🌸

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, 22 heinäkuun, 2020 at 11:21

   Kiitos Tiina ja pahoittelut myöhäisestä vastaamisesta. Olen ollut niin lomalla, etten ole tänne blogin puolellekaan eksynyt. Huomenna pitäisi mennä vihdoin Kolille, mutta saas nähdä perutaanko kyseinen reissu. Ei onnosta oikein lähteä. jos päivät ovat pelkkää sadetta aamusta iltaan. Ei innosta rämpiä metsässä sellaisella kelillä ja hotelliin me emme halua linnottautua kahdeksi yöksi.

   • Reply Laura torstai, 23 heinäkuun, 2020 at 09:08

    Toivottavasti pääsitte lähtemään Kolille! Jos lähditte, niin suosittelen lämpimästi käymään Koli Relax Spassa, on ihana paikka!

    • Reply Kthetraveller lauantai, 25 heinäkuun, 2020 at 20:52

     Kiitos! Päästiin kun päästiinkin Kolille ja ihanaa oli. Valitettavasti ei ehditty Span puolelle tällä kertaa.

 • Reply Maarit Johanna maanantai, 6 heinäkuun, 2020 at 18:49

  Hei hyvältä kuulostaa jo valamiiksi! Toivotaan hyviä kelejä kaikille retkille 🙂

  • Reply Kthetraveller maanantai, 6 heinäkuun, 2020 at 18:54

   Kiitos, sitä minäkin toivon. Kaikkein eniten toivon tuolle Kolin reissulle hyviä kelejä, jotta pääsisimme nauttimaan ulkoilmasta.

 • Reply hj maanantai, 6 heinäkuun, 2020 at 15:59

  Kuulostaa hienolta! ✨ Laitathan Ahvenanmaasta sitten aikanaan postauksen?

  • Reply Kthetraveller maanantai, 6 heinäkuun, 2020 at 18:35

   Kyllä laitan. Itse asiassa yksi postaus on jo tulilla liittyen tuohon Maarianhaminan risteilyyni.

  Leave a Reply