Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matkamessulippujen voittaja on nyt arvottu

Oli kuulkaattes ihan pakko ottaa tuo oma mieheni mukaan suorittamaan arvontaa, kun teitä vastanneita oli enemmän kuin 100. Kiitos kaunis kaikille osallistuneille ja kiva kuulla, että teitä Matkamessuintoilijoita on niin paljon.

Niin, siitä miehestäni. Hän reippaana miehenä teki nopeasti jonkin sortin numerolistan ja pisti plaraten sitä nuolinäppäimellä alas. Minun tehtäväksi jäi huutaa hep ja se osui ylhäältä alas laskettuna kommenttiin numero 40, jossa vastaaja kertoi haluavansa tänä vuonna matkustaa ”Bratislavaan ja puerto de la gruziin 🙂”

Onnittelut Ismo Tolvanen, käys kurkkaamassa sähköpostiisi ja tarkista vielä tarjous- sekä roskapostilaatikkosikin, josko yhteydenottoni on eksynyt sinne.

Matkamessulippuja taidetaan arpoa vielä sivustolla jos toisellakin, joten onnea muihin arvontoihin ja nähdään Matkamessuilla!

-Kirsi

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply