Suomen suurin matkablogiyhteisö

Heippa täältä arjen keskeltä!

Hupsistaheijaa, niin vaan on jo yli pari viikkoa kulunut edellisestä postauksesta. Ei, ei tässä olla unohdettu bloggaamista, mutta into tarttua yhteenkään matkapostaukseen on ollut tasan nolla. Olen halunnut ottaa lomaa kaikesta, elää ja tuntea oikeasti tämän kaiken arjen keskellä. Oma juttunsa on tietty ollut lasten kouluvuoden aloitus ja palaaminen Wilman orjaksi. Siinäpä ohjelma, jota täytyy olla koko ajan kyttäämässä ja siltikään kaikkea tarvittavaa tietoa sieltä ei saa. Että nuin. Pari valittua sanaa olisi, mutta vaikenen moisesta. Ensi vuonna kouluvuoden päättyessä aion kyllä korkata samppanjapullon ja skoolata Wilma-vapaudelle, että hyi vaan minua.

Kuva: Pixabay.com

Juu, täällä on ollut oikeastaan hyviä päiviä, kiitos blogiloman. Takaraivossa ei ole kolkutellut postauspakko ja töissäkin on ollut mukavan rauhallista, lasten koulu mukaan lukien. Semmoista pikkuista arkielämän honeymoonia täällä on ollut ja nassulla on ollut onnenhymy ihan vaan huvin vuoksi. Pikkuisen harvinaista meikäläiselle tämä kiireetön olotila ja olenkin ottanut siitä ilon irti.

Mitäpäs muuta? Meidän perheen Visa pistettiin S-pankin puolesta poikki tossa kesällä, kiitos Ticketmasterin tietovuodon ja moinen tapahtui tietty juuri meidän ollessa ulkomailla. Se oli sitten meidän kahdes kerta, kun kortti poikkastaan tuosta vaan ja tuon lisäksi yhden kerran kortti on oikeasti kopioitu. Sen verran tympi koko juttu, että päätin ottaa kolmannen luottokortin pelkkiin nettiostoksiin. Päädyin sitten ottamaan vuosimaksuttoman Bank Norwegianin Visa-kortin ja saas nähdä, miten CashPoint-pisteitä alkaa kertymään. Voishan sitä keskittää kaikki päivittäisetkin ostokset ko. kortille, mutta tässä vaiheessa en sitä kuitenkaan tee. Juu, tyhmä minä.

Psst, mitäs tykkäätte uudesta mekostani? Nellyltä tilasin.

Kuva: Nelly.com

Ensi viikon Tallinnan reissua lukuun ottamatta ollaan matkojen suhteen vielä odotustilassa. Mukavia säätöjä on ja kyllähän tuo minun mieheni on ihanan hassu tapaus. Meillä on nääs parikin lahjakorttia S-ryhmän ravintoloihin ja pohdittiin, josko oltaisiin jonain päivänä käyty syömässä vaikkapa VENN’ssä ja sen jälkeen menty kuuntelemaan Ricky Tick Big Bandia Savoy-teatteriin. No, siitä se ajatus sitten lähti ja mies rupes kattelemaan, mitä muuta ohjelmaa Helsingistä lyöytyisi. Ajatus siirtyi enemmänkin muutamaan meidän tykkäämään esiintyjään ja mies ryhtyi hakemaan niiden esiintymispaikkoja. Noh, eihän kukaan ollut tulossa Helsinkiin päinkään, joten yks kaks mies oli jo kattelemassa Berliiniä ja pikkuista miniminilomaa siellä kera Umbilical Brothers -esityksen. Alkoi kiivastahtinen The hotellin metsästys, kaikki vaan alunperin kahden S-ryhmän lahjakortin takia. Oltiin jo melkein iskemässä reissua kiinni, mutta onneksi muistettiin pari sellaista menoa, että parempi jäädä Suomen kamaralle lokakuussa. Jotain jännää ja erilaista olis kuitenkin kiva tehdä syksyn ja tasapaksun arjen lisäksi, mutta näillä näkymin palataan alkuperäiseen suunnitelmaan ja suunnataan isolle kirkolle syömään. Harvinaista herkkua sekin.

Tasapaksusta arjesta puheen ollen, vois tosiaan sanoa, ettei täällä ole tapahtunut yhtikäs mitään. Arki rullaa taasen uomissaan, kesän menot on juostu ja kynttilät on kaiveltu kaapista iltoja ilahduttamaan. Olo on seesteinen, mutta pieni lämpötilan nostattaja lehdistössä ollut koulukiusaustapaus kyllä on. Jotain täytyy olla pahasti vialla kotikasvatuksessa, kun kiusaajat pakottaa kiusatun pitämään vuotavia paristoja suussaan. Entisenä koulukiusattuna en hyväksy kiusaajien hyysäämistä pätkääkään ja olen vahvasti sitä mieltä, ettei koulut puutu tänä päivänäkään tarpeeksi kiusaamistapauksiin. Nyt vaan toivotaan, että tekijät ovat tarpeeksi vanhoja joutuakseen rikosoikeudelliseen vastuuseen ja koulun toimet tutkitaan siinä samassa, kotioloista puhumattakaan. Mahtaa olla pienten ”kullannuppujen” vanhemmat ylpeitä kasvatustuloksestaan.

Omasta koulukiusatun taustasta voi lukea täältä. Huomioithan, että juttu on muutaman vuoden vanha ja blogiteksti sen näköistä.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa, Blogit.fi -sivustolla ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Piyya torstai, elokuu 30, 2018 at 21:25

  Itsellä tuo Norwegianin kortti ollut vain itsellä käytössä nyt vajaa vuoden. Kivasti kertyy pisteitä. Itsellä siellä odottaisi jo lennot johonkin.
  Nurjana puolena se että juuri kävin viikolla tekemässä rikosilmoituksen kortin käytöstä. Paypal menoja kaksi, en edes omista itse paypal tiliä ! Norwegian on palauttanut rahat tililleni, mutta pitävät oikeuden ottaa rahat takaisin jos Visa ilmoittaisi ettei hyväksy asiaa.
  Ps. Miten bikinibody pläni sujuu ? omani vielä hunningolla.

  • Reply Kthetraveller perjantai, elokuu 31, 2018 at 07:21

   Voi ei! Meilläkin oli silloin yhden kerran ilmestynyt mystisiä Paypal -ostoksia, vaikkei omistettu semmoista tiliä. Siitä ymmärrettiin, että rosmohan sitä oli asialla ollut. Pah. Bikini body prokkis sujuu hyvin. Kyllä se tästä vielä.

  Leave a Reply