Suomen suurin matkablogiyhteisö

Onnenmykkyräisiä kuulumisia

Ai että, täällä ollaan nassu messingillä. Unet ovat vihdoin tasoittuneet sitten upean Norwegian Blissin pressimatkan ja elämä alkaa sitä myöten voittaa. Tulevat viikot on melkoista menemistä, mutta minä nautin. Minä nautin siitä, että kevättä pukkaa toden teolla, vaikkei ulkona olevista keleistä sitä ihan heti huomaisi. Pitkittyneet päivät virkistävät kummasti ja on ihan oikeasti ihanaa kuulla lintujen visertelevän, joten täällä on kevättä rinnassa.

Anyway, lisähymyä nassulle tuo se, että tänään tuli 20 vuotta täyteen rakkaan mieheni ja minun ensitapaamisesta. En kuulkaas kadu päivääkään ja se kertoo jo aika paljon vahvoista tunteista, että muutimme yhteen 3 kuukautta 5 päivää ensitreffien jälkeen. Suurin aika, jonka olemme olleet toisistamme erossa yhtäjaksoisesti 20 vuoden aikana lienee vähän yli viikko ja sekin pakon sanelemana, joten eipä tuo oman armaan naamataulu ole häirinnyt. Kehtaan sanoa suureen ääneen, että olen hyvin rakastunut vieläkin, joten mikäpäs tässä ollessa. Jos missasit blogipostaukseni siitä, miten meillä on pidetty onnellista parisuhdetta yllä, niin käys lukasemassa täältä.

Aikataulusyistä emme voi juhlistaa 20 yhteistä vuotta lähtemällä matkalle. Viikonloppuna syömme lasten kanssa juhlavamman aterian ja korkkaamme illalla samppanjapullon. Siinäpä se sitten on. Kesän suunnitelmat on auki ja meidän hääpäivällekin osuu toinen hyvin tärkeä tapahtuma, joten hääpäivä menee toisissa nurkissa pyöriessä. Kihlajaisista tulee 20 vuotta täyteen puolestaan uuden vuoden aattona, mutta silloinkin saatamme olla aussikamu D:n luona kylässä, joten se siitä. 20 vuotta hujahtaa ilman juhlia, mikä tietty aiheuttaa tässä romantiikan kaipuisessa naisessa pientä otsan kurtistusta. Kroppa huutaa ihanaa yöpymistä oman kullan kanssa tasokkaammassa hotellissa ja Helsingistäkin tuntuisi saavan ihan kivaan hintaan huoneita minilomaa ajatellen, mutta minen vaan uskalla lyödä miehen työtilanteen takia mitään yöpymistä kiinni. Elämä on. Että yks maansa myynyt vaimo tässä, moi.

Niin juu, mites ne meikkiksen menemiset? Huomenna suunnistan Viking XPRS:llä Tallinnaan ja ensi viikolla olisi sitten vuorossa uudistettu Baltic Princess. Vähän yli viikon päästä siitä käyn kurkkaamassa, mitä tutulle Norwegian Breakawaylle kuuluu. Eikä siinä vielä kaikki. Vähän yli viikon päästä Breakawaystä suuntaan ruotsinristeilylle ja merellisiä reissuja tulee senkin jälkeen lisää.

Voitte uskoa, että minua jo vähän hymyilyttää koko touhu. Ei sen ihan näin pitänyt mennä, että merilomat täyttää kalenteria. Kivaahan se tietty on, mutta kyllä ihana kuivan maan loma kiinnostas kyllä noiden risteilyjen vastapainoksi. Ollaan nyt kumminkin onnesta mykkyränä edes näistä. Vois sitä huonomminkin olla asiat.

P.S.: Instastories laulaa varsinkin huomenna taas, kun astelen Viking XPRS:n sisuksiin testaamaan brunssia ja laivan uudet viinit. Siitä vaan seuraamaan.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa, Blogit.fi -sivustolla ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maarit Johanna perjantai, huhtikuu 27, 2018 at 10:39

    Ihanaa elämää <3 Olet kyllä kaiken mahtavan ansainnut!

    • Reply Kthetraveller perjantai, huhtikuu 27, 2018 at 21:16

      Kiitti. Niin kuules sinäkin olet ansainnut kaiken mahtavan muruseni!

    Leave a Reply