Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ne noloimmat reissukuvat

Jösses kun mulla on ihana mies. Rakastan aivan kamalasti omaa pikkuista (no joo, vähän suurempaa) karvakasaani, sieluntoveriani. Yks vika hänessä kumminkin on. Herra ei ole instagram husband, some husband, taikka ammattivalokuvaaja. Sanotaanko vaan, että ne muutamat kuvat joita hän on minusta ottanut ovat päätyneet sellaiseen sanailuun, että parempi olla häirihtemättä herraa useamman kerran matkalla. Silti mää häntä rakastan.

Että nuin. Olen avannut sanaisen arkkuni omasta kullastani ja siitä aasinsilta niihin noloihin matkailukuviin. Jonkinmoinen haaste taitaapi matkabloggaajien keskuudessa olla, joten parempi lienee pistää tuota meikäläisen parhaimmistoa näytille. Miehestäni johtuen suurin osa kuvista on pelkkia selfieitä, mutta näillä mennään.

1. Mää Seychelleillä, unelmien uima-altaalla

Ota musta kuva! Ei sitten herraseni viitinyt yhtään kauemmas mennä. Hyvin saa vangittua meikkiksen fiilikset tohon kuvaan. Not.

2. Mikä siinä mättää?

Pyysin miestä ottamaan meikäläisestä kuvaa Seychellin lomaparatiisissa, mutta ei oikeen mennyt ohjeistus perille. Jälleen kerran, vaimo jossain kaukana. Tilanne päätyi sanailuun ja mies vaati minua ottamaan itsestään mallikuvan näyttääkseni, miltä etäisyydeltä kuvani halusin otettavan. Voitte uskoa, että oli melkoisen hulvaton näky, kun mieheni seisoi palmupuun juurella neitimäisesti peppu tötteröllä ja esitti minua. Siinä kuva, jota en voi pistää nettiin, mutta olkoon tämä oma kuvani teidän ilonanne tai vihananne.

3. Ota nyt se kuva jo!

Viking Linen Gabriellan upeassa parvekehytissä. Piti saada sitten merta ihailevan tyttösen kuva, mutta hymy alkoi väkinäistyä kun onnistunutta kuvaa ei vaan tullut. Tuossa, jos missä, on kiree naama tällä naikkosella.

4. Piip-jäykkä Kisse

Lemmenloma Tallinnassa heinäkuussa 2017 ja hulppea sviitti Hilton Tallinn Parkissa. Yks vaivainen kuva piti ottaa meikkiksestä, mutta miljoona otettiin. Mitä pidempään kuvaussessio kesti, sitä luonnottomammaksi meikäläisen asento meni. Eipä tähän muuta.

5. Meikkiksen selfie ja jonkun, no, tiedätte kyllä mikä

Iihana Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa ja sen uima-allasalue. Elämäänsä tyytyväinen K ja into ottaa pikkuinen selfie. Josko seuraavan kerran tarkistas, mitä takaa löytyypi.

6. Punanaama-Kisse

Mitään en oo ottanut, paitsi sunikkaa. Yks vaivanen päivä taisi paistaa aurinko Karibian risteilyllämme lokakuussa 2016, mutta senkin päivän aikana sain maailman parhaimman punastuksen naamaani.

7. Leuaton äityli

Siljan Serenaden leikkihuoneessa humputtelemassa jälkikasvun kanssa kesäkuussa 2017. Leuasta ei tietoakaan.

8. Mies asialla

Paluu Tallinnasta Helsinskyyn Gabriellalla heinäkuussa 2017. No. kuvan kuvaa ei tilanteesta saatu.

9. Säkenöivä lady!

Samainen laiva ja aiemmin tässä postauksessa mainittu parvekehytti. Mut hei, aurinko paistaa ja hyvä niin!

P.S.: Näistäkin surkeista kuvista huolimatta esiinnyn Matkamessuilla 19.1. ja 21.1.2018. Palailen tuohon asiaan vuodenvaihteen jälkeen ja polkaisen käyntiin matkamessulippuarvonnan, joten pysykeehän kuulolla. Oikein mahtavaa uutta vuotta muruset!

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply