Suomen suurin matkablogiyhteisö

Joulumieli hukassa

Ei sen näin pitänyt mennä. Ei todellakaan. Pari viikkoa olen odotellut, maanitellut ja yrittänyt virittäytyä tunnelmaan, mutta mitään ei tapahdu. Joulu ei ole tämän naisen mielessä, fiilareissa. Ei missään.

Minä olen ollut jouluhörhö ihan pienestä lapsesta saakka. Hyvin vahvat onnen tunteet ovat tulleet joulun perinteistä ja tuoksuista sekä isosta kasasta rakkautta. Täällä äidin luona me nytkin möllötämme ja rakennamme joulua yhdessä. Tästä kaikesta huolimatta joulu ei lähde omalta osaltani käyntiin, vaikka ulkona on lunta 30 cm ja lisää näyttää pukkaavaan pilviseltä taivaalta.

Tiedätteks mikä tässä hommassa ihmetyttää eniten? Tuo minun mieheni, joka ei ole koskaan ollut mikään jouluintoilija on nyt ihan eri moodissa ja fiilistellyt joulua täysillä. Olen sanaton.

Tämä ja otsikkokuva: Pixabay.com

Johtuneeko tämä kaikki siitä, että omat lapset tekivät päätöksen olla haluamatta varsinaisia joululahjoja, sillä he halusivat enemmänkin saada meidän kanssa erikseen tehdyllä diilillä sen verran isot jutut, että tilattujen tuotteiden toimitus meni joulun yli. Nyt meillä on sitten 1-2 lahjaa/tenava ja kaikki hömpötys niiden paketoinnista puuttuu. Meillä nääs on ollut täällä aina perinteenä muutamien kanssa paeta aattoa edeltävänä iltana yömyöhäsellä äidin takkahuoneeseen paketoimaan lahjoja ja nauraa kihertää täysillä hauskoille jutuille, mutta eipä taida ehtiä jutut lentää ensi yönä.

Eikä siinä vielä kaikki. Me päätettiin miehen kanssa olla ostamatta toisillemme lahjoja, koska meillä todellakin on jo kaikkea. Eräänlainen joululahjahan tuo Seychellin matka olikin meille molemmille ja tulemme varmasti kahdestaan investoimaan toisiimme hemmottelun ja lomailun merkeissä. Mutta kuis kävi? Mies päätti pari tuntia sitten paeta ostoksille metsästämään meikäläiselle joululahjaa. Luonnollisestikaan en keksi, mitä kaivella netistä miehelle, jolla on jo kaikkea. Ja se on muuten niin, ettei äidin lahjaa ei ole päätetty oikeastaan vieläkään vaikka kaikenlaista säätöä on. Ei näin. Koskaan.

Että nuin. Näihin tunnelmiin päätän täältä Varkaudesta, suloisen leppoisten savolaisten kaupungista ja toivottelen oikein hyvää joulua itse kullekin.

Onko muuten muita, joilla teettää töitä päästä joulutunnelmaan?

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply