Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hääpäivävinkkejä Tallinnaan kaivataan!

Vau! Enpä ihan kuulkaattes uskonut tästä naisesta, joka on aina halunnut ulkomaille hääpäivää juhlimaan, että päätyisin juhlimaan hääpäivää Tallinnaan. Ei Tallinnassa mitään vikaa ole, ei todellakaan. Kaunis kaupunki, mutta minä en vain ole laskenut mielessäni Tallinnaa ulkomaiksi. Pääkaupunkiseutulaisena Tallinnaan pääseminen on erittäin vaivatonta, joten matkamielessä olo on kuin menisi hääpäivää viettämään vaikkapa Hämeenlinnaan. Itse asiassa Hämeenlinnakin taitaapi olla hankalammin tavoitettavissa kuin Tallinna, joten se siitä.

Kuva: Pixabay

Tässä sitä kuitenkin ollaan. Meidän kesä näyttää pahalle siinä mielessä, että loma menee lasten huoneita tuunatessa ja talon X ulkokuorta laittaessa. Minulla oli haaveena lähteä Berliiniin ja majoittua siellä Ritz-Carltoniin, mutta siinä vaiheessa kun Club-tason huoneet eivät pelmahtaneet varauslistassa näkyviin eikä pienimpien sviittienkään kohdalla lukenut mitään sisäänpääsystä loungeen, pisti meikä varaussivuston kiinni ja rupesi katsomaan toista kohdetta. Ei. Minä en lähde Berliiniin, ellen pääse Ritz-Carltoniin yöpymään ja vielä isompi ei, jos huonehintaan ei kuulu sisäänpääsyä loungeen. Se on sellainen palvelu hotellissa, joka kannattaa ottaa.

Mites sitten vajaa viikko haaveilemassani kohteessa, Seychelleillä? Ei ole tarpeeksi aikaa käytettävänä. Italia tai Espanja muutamaksi päiväksi/pitkäksi viikonlopuksi? Ah, niitä hotellien kesähintoja, kun tasoakin pitäisi löytyä. Olimme jälleen sen niin useasti eteen tulleen ongelman äärellä. Rahoille vastinetta, kiitos, ja siitä se ajatus sitten lähti.

Kuva: Pixabay

Juuri noiden lastenhuoneprojektien ja talon X ulkovuorausprojektin takia hotelli mahdollisimman lyhyen matkan päästä tuntui sopivimmalle ratkaisulle. Tallinna rupesi kutsumaan helppoutensa ja kauneutensa takia, ja kun eräs hotellikin oli herättänyt aiemmin kiinnostukseni, avasin varovaisen innostuneena Hilton Tallinn Park -hotellin sivut. Sieltä se sitten pelmahti esiin juuri sopivaan hintaan, Executive-tason sviitti upein ikkunoin.

Kuva: Pixabay

Että nuin. Olemme molemmat miehen kanssa innoissamme suuntaamassa Tallinnaan heinäkuun alussa juhlimaan hääpäiväämme. Ihan viralliselle hääpäivälle matkamme ei osu, sillä erityisesti talon ulkovuorausprojekti osuu hääpäivällemme. Nyt on siis otettava ilo irti ennen virallista päivää, mutta eiköhän se onnistu. On ihanaa jäädä kaupunkiin, kun suomalaiset päivämatkailijat poistuvat illalla takaisin kotimaahan ja Tallinnan tunnelma muuttuu kansainvälisemmäksi, alkaa tuntua ulkomailta. Se on varmaa, että käymme syömässä Vegan Restoran V:ssä maittavaa ruokaa ja nautimme hotellin palveluista, mutta kaikki muu on auki.

Nyt minä tarvitsen teidän lukijoiden apua.

Ette te viisaat ja kokeneet viittis kertoa, mitä kaikkea romanttista/kivaa Tallinnassa voisi pariskuntana tehdä? Onko suositella jotain kivaa piknik-paikkaa, kun Pariisin piknik-hetki ei onnistunut toukokuussa? Mitä muuta rakastuneet voisivat Tallinnassa tehdä? Kaikki ideat ja suositukset otetaan kiitollisena vastaan.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply