Suomen suurin matkablogiyhteisö

Viikonloppu Pariisissa, ensikuulumiset

Iik ja Bonjouria vaan! Täällä ollaan nassu messingillä, sillä kyllä yksi lapsivapaa viikonloppu Pariisissa teki kutaata. Eihän kelit ollut ihan parhaimpia, vettä satoi ja lämpötilakin oli mitä oli, mutta lauantaina sentään oli melko lämmintä ja aurinkoista. Se päivä me käytettiin Versaillesin palatsiin ja sen upeaan puutarhaan tutustumalla.

Me lähdimme Pariisiin rennolla asenteella. Notre Dame ja Eiffel-torni oli jo edellisellä kerralla koluttu, Riemukaartakin oli tuolloin töllötetty ja Champs-Élyséellä käppäilty, joten me pystyimme keskittymään vapaampaan olemiseen. Ainoa haaveeni koko reissulle oli miellyttävä, kohtuuhintainen hotelli isolla huoneella ja piknik Luxembourgin puistossa. Patonki ja piccolo-punkku oli must, raitapaita siihen päälle vielä. Baskeri olisi ollut plussaa, mutta pokkaa ei olisi ollut sellaista päähän laittaa. Mutta hah, kuis kävi?

Vettä tuli taivaalta, kylmäkin oli. Patonki ja punkku Luxembourgin puistossa vaihtui pahan makuiseen punkkulasilliseen Versaillesin puutarhan uumenissa sijaitsevassa ravintolassa, penkillä istuen. Minä pääsin kumminkin vaeltelemaan miehen kanssa, kävelemään käsi kädessä, muiskauttamaan miehelleni miljoona pusua kaupungilla ja nojaamaan kultaani karttaa yhdessä tuijottaessa. Jalat oli kipeänä kävelemisestä, terroripelko unohtui vallan ja minä kerrassaan ihastuin Pariisiin.

Pariisi ei olisi kuitenkaan ollut mitään ilman upeaa hotellia. Loungeja rakastavana tyttönä oli selvää, että katselin varaussivustoilta hotelleja, joista moinen luksus löytyi. Sen vaan sanon, etten olisi voinut olla tyytyväisempi hotellivalintaamme. Meliã Paris La Defensé yllätti meidät rakastavaiset huonekorotuksella hieman isompaan sviittiin, mutta se ei ollut ainoa syy, jonka takia ihastuin hotelliin. Se on nimittäin niin, että Meliã Paris La Defensé tarjosi juuri sitä henkilökohtaista ja tasokasta palvelua, joita kaipaan matkoiltani. Me nautimme miehen kanssa täysillä Level Loungen palveluista ja jaksoimme vertailla palvelua Hiltonin Executive Loungeen. Sen vaan sanon, että Meliã pisti paremmaksi, joten ketjua on kokeiltava toistekin.

Sviittimme esittely ja arvostelu hotellista tulee myöhemmin, mutta sitä ennen voitte käydä kurkkaamassa hotellia suoraan sen omilta sivuilta täällä. Huonehinnat ovat nopeasti katsottuna ilman aamupalaa noin 90 – 208 euroa ja Level Roomit buffet-aamupalan kanssa noin 170 – 370 euroa. Level -sviitinkin saa hyvässä tapauksessa jo hieman yli 200 eurolla, joten ei tarvitse kauaa plarata hotellihakuja kun ymmärtää, että hinnat tasokkaaksi pariisilaiseksi hotelliksi ovat suorastaan erinomaiset.

Meillä oli hotellin toiseksi paras sviitti, Grand Level Suite. Mukavasti tilaa ja näkymät Eiffelin suuntaan. Illat meni ihastellessa ikkunasta ulos.

The Level Experience, se oli jotain upeaa. Hotelli piti ilmiselvästi kirjaa asiakkaastaan ja tiesi tarkkaan, mitä toimittaa huoneeseen yllärinä. Lihaa tai epäterveellistä evästä ei tullut kynnyksen yli kertaakaan. Kerron tarkemmin noista pienistä palvelujutuista hotelliamme koskevassa postauksessa myöhemmin.

Mites Pariisin turvallisuus ja metrot? Me huristelimme metrolla pitkittäin ja poikittain, kerran iltasellakin, joten omia kokemuksiamme pääsette lukemaan hieman myöhemmin. Hotellin kautta otimme kuitenkin liikkumiset lentokentän ja hotellin välillä, joten 55 euron hintaan/suunta pääsimme istumaan mustassa autossa privaatikuljettajan kyyditsemänä ja vesipullotkin sekä karkkia löytyi autosta. Ah, sitä helppoa elämää, lomailua parhaimmillaan.

Että tämmöttis. Useampi postaus Pariisista on siis tulilla, mutta sitä ennen voitte käydä kurkkaamassa Pariisin reissumme kuulumisia ja ihanaa hotellihuonettamme Facebookin puolelta, linkki alla.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply