Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tämän vuoden lomasuunnitelmia ja kuulumisia

Morjentes! Anteeksi hiljaiselo, mutta ei ole ollut kerrassaan mitään kerrottavaa suuntaan eikä toiseen. Yritä siitä sitten repäistä blogiin jotain, kun pää kumisee tyhjyyttään. Elämä täällä on ollut sitä yhtä ja samaa työssä käyvän äidin elämää. Koti, työ, (ehkäpä kauppa matkalla kotiin, woohoo tai välttämätön paha) ja koti. Joka vaivainen arkipäivä. Mutta hei, ostettiin me sentään uus telkku yläkerran makkariin, joten nyt päästään töllöttämään miehen kanssa Netflixistä Frendejä sängyssä pötköttäen. Pienet on ihmisen ilot tässä perheessä, sanon minä.

Juu ja kevätaurinko, tuo ihanainen. Viime viikonloppuna paistoi sunikka niin ihanasti, että teki mieli laittaa istuinryhmä takapihan terassille ja istahtaa siihen Zero -lasillisen kera. Mutta hah, takapihan terden sijaan meikä istui miehen kanssa autossa matkalla kauppaan se ja se, viettäen koko aurinkoisen ajan hoitaessa erinäisiä ostosasioita. Tämmöstä se meidän elämä on. Eläkepäiviä odotellessa, kun siihen lottovoiton tulemiseen ei näköjään voi luottaa. Alkaa kyllä huomaamaan, että edellinen kunnon loma on ollut lokakuussa. En tykkää. En.

Anyway, ilolla ilmoitan, että matkakuviot alkaa pikkuhiljaa selkenemään. Huhtikuussa katsastetaan uutukainen Viking FSTR ja risteillään loppukuusta taas Ruotsiin, toukokuussa suunnataan lemmenlomalle (?) Pariisiin ja biletään Retroristeilyllä. Kesäkuussa rahtaan työporukan Tallinnaan ja heinäkuussa olisi tiedossa hääpäivämatka ja Pori Jazzit. Ulkomaille emme taida kesällä sen enempää suunnata, sillä Välimeren risteilyn loppumaksu osuu heinäkuulle ja erään talon ulkovuoraus haukannee kesälomasta oman osansa. Äitinä tunnen suunnatonta tuskaa meidän vanhempien viedessä lapsilta ulkomailla lomailemisen ilon, mutta näillä mennään poikkeuksellisesti tänä kesänä. Säästetäänkin Välimeren risteilystä kertomista niille hetkille, kun kaksi katkeraa alahuulta lerpattavaa tenavaa kyselee sinisillä silmillään, miksi me emme käy ulkomailla kesäloman aikana.

Miraflores Beach & Country Club

Tämmöisiä maisemia tuli ihailtua lasten kanssa heinäkuussa 2016 Espanjan Mijaksessa. Oikein rentouttava loma meille tuli, vaikka rosmo kävikin kylässä heti ensimmäisenä iltana.

Muottas Muragl St Moritz

Näin komeita maisemia puolestaan hääpäivämatkalla heinäkuussa 2016.

Finland Lake

Kyllä koto-Suomestakin nättiä löytyy. Tämmöisiä maisemia tulee ihailtua oman mökin laiturilta juhannuksena.

Viking Gabriella LXA

Tulevalla Ruotsin risteilyllä ei päästä nauttimaan keulamaisemista, mutta eiköhän parveke korvaa menetetyt keulanäkymät. Nyt vaan toivotaan hyviä kelejä vapun tienoille.

Norwegian Jewel suite perks 5

Sviittielämää tiedossa Välimeren risteilyllä lokakuussa.

Mutta hei, eikä siinä vielä kaikki. Miehen haaveissa siintää Australia vuoden loppupuolella ja ehkä kenties joku ”muutaman päivän lepokohde” matkalla tuohon meidän lempimaahan. Saas nähdä, onnistuuko suunnitelmat. Uusivuosi Sydneyn liepeillä? Ei pöllömpi ajatus.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply