Suomen suurin matkablogiyhteisö

Äh, sinä senkin Pariisi ja sinun hotellit!

Helou helou!

Tiedättekö mitä? On se vaan kumma, miten paljon aurinko tekee jaksamiselle. Muutamana päivänä sainkin nauttia ihanasta kelistä, mutta sitten palattiin taas tähän samaan sontaan. Mikäs sen mukavampaa kuin muistella sitä mahdollisuutta, että näinä päivinä olisimme ehkä palanneet Bangkokin lämmöstä kotio, jos kaikki olisi mennyt alkuperäisen suunnitelman mukaan. Mitäs tässä valittamaan. Tiedän tasan tarkkaan sen, ettei kaikilla ole samanlaisia mahkuja reissata, joten menetetyn Bangkokin reissun suhteen meikä pistää nyt suun suppuun.

Mitäs muuta? Voitte uskoa, että meikkis on ollut pidemmän aikaa melkoisen vetämätön pitkittyneen nuhaflunssan takia ja nyt alkaa olla sekin epämiellyttävyys voitettu, vaikkakin siitepöly ja katupölyt alkavat vaivaamaan allergianuhan muodossa. Itse asiassa eilen oli ensimmäisen kerran sellainen fiilis, että peilistä taisikin katsoa ihan ihmisen näköinen nainen ja se piristi hieman epämiellyttävää fiilistä omasta itsestä. Olipa pakko ostaa tulppaanejakin itsestä tykkäämis -juhlan kunniaksi ja siitä minä saankin kuulkaattees jäkättämisen aihetta. Aasinsilta Pariisiin, olkaattes hyvät!

Paris_la_torre_eifel Author Oselina

Kuva: commons.wikimedia.org Author: Oselina

Mikä mättää. Taas?

Jösses, tuo kaupunki ja sen hotellitarjonta on aiheuttanut otsanryppyjä tälle naiselle isommaltikin. Useita iltoja on tullut katseltua erilaisia hotelleja ja tuntuu siltä, ettei The hotellia löydy ihan helpolla. Tai juu, löytyyhän muutama semmoinen, mutta kun yhden yön hinta alkaa olla 1 000 euroa ja yli, pistää se meikäläisenkin hieman miettimään, saisiko kenties sen mieluisan majapaikkansa edullisemminkin.

Hotelli sen pitää olla, ei Airbnb:tä tänne, kiitos. Kunnon aamupala on must ja huonekin jotain ihan muuta, kuin pieni koppero. Parveke plussaa ja Lounge-etu sellainen superplussa. Kylppäriin pitää mahtua, sijainnin olla mieleinen, Tripadvisorin hehkuttaa ja muiden sivustojen myös. Ja se sisustus, se vasta onkin tärkeää.

Grand Hotel Kronenhof Kthetraveller

Rakkaat pariisilaiset, te tunnutte tykkäävän aivan kamalasti kukkasista ja tummistakin väreistä. Siinä vaiheessa, kun huoneen koko on sellaiset 10 – 35 m² ja seinät heitetään täyteen kukkatapettia tai maalataan tummanharmaalla/viininpunaisella, alkaa meikäläiselle tulla pienoinen seinät kaatuu päälle -olo. Ei pysty, ei taivu. Jos värit ovat pääasiassa minua miellyttäviä vaaleita, niin sitten sisustuksessa saattaa olla jokin muu asia, joka tökkii. Kenties huone on muutoin rauhaton materiaaleiltaan/tekstiileiltään, liian kliininen tai omaan sisustusmakuuni poikkeava sisustus. Vanhana aikana tuppasin sanomaan, että kankkusmittari pyöri ympyrää ja pakkohan sama kommentti oli ottaa jälleen sanavarastoon. Se on nimittäin niin, että nuorena bilehileenä aamuisin saattoi olla pikkuisen paha olo, ja silloin tietyt näkemäni värit ja esineet rauhoittivat tai pahensivat pahaa oloani. Niin juu, ja TV-sarja Serranon perhe. Espanjan kielestä en tykkää vieläkään.

EDIT: Oli ihan pakko tulla tänne antamaan yksi esimerkkihotelli teille. Tsekatkaas Idol Hotel Pariisissa, linkkiä en viitsi tänne laitella. Mikä värimaailma ja maailman upeimmat kaakelit! Not.

Että nuin. Puhinaa siis taasen hotelleista. Mikä tahansa hotelliksemme päätyykään, niin sen vaan sanon, että mahtava reissu meille on varmaan tulossa. Minä ja mies rakkauden kaupungissa. Vielä kun keksisi, mitä kaikkea romanttista Pariisissa voisi tehdä, mutta onhan tässä vielä aikaa sitäkin selvitellä.

Pariisi. Parasta.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Susannastravels lauantai, 25 maaliskuun, 2017 at 00:14

    Italiassa suositaan myös aika usein vanhoissa huoneissa vielä värikkäitä tapetteja joissa on usein kaikkia värejä ja kuvioita kerralla. Sen lisäksi usein sänkypeite on nihkeä ja värikkään kuviollinen. Olen nimennyt ne sirkustapeteiksi.

    • Reply Kthetraveller lauantai, 25 maaliskuun, 2017 at 13:56

      Hahhah, mulla on käynyt sitten tuuri Italian hotellihakujen kanssa, kun ei ole tullut sirkustapetteja vastaan 🙂 Kiitti tiedosta, täytyypi käydä ihan mielenkiinnosta katselemassa, mitä ”mukavaa” Italian suunnalta löytyy. Hyvää viihdettä nuo spessuhuoneet välillä.

    Leave a Reply