Suomen suurin matkablogiyhteisö

Instagram Travel Thursday: Ylhäällä, korkealla

Hupsista heijaa, se on kuulkaattes niin, että edellisestä #IGTT-kamppikseen osallistumisesta on isompikin tovi. Syynä on ollut pääasiassa ihan se, että useimmiten olen muistanut koko kamppiksen vasta sinä päivänä, kun IGTT-postauksia pukkaa nähtäville. Turha siinä on sitten enää mitään ruveta väsäilemään. Että tervetulloo vaan työssäkäyvän perheenäidin elämään, äidin, joka kaipaa kaiken kukkuraksi parisuhdeaikaa. Blogin ja normaalin arkielämän yhteensovittaminen on aina haastavaa, ja olisin varmasti unohtanut jälleen IGTT-kamppiksen, ellen olisi möllöttänyt sairaslomalla viittä työpäivää.

Anyway, tällä kertaa meillä postaajilla oli aiheena ”Ylhäällä, korkealla”. Tässä hölmössä olotilassa (jännä miten räkäinen pää ajaa ihan vajaalla) minä en edes viitsinyt ruveta keksimään mitään muuta otsikkoa. Että kuvia ja tuntemuksia korkeuksista, olkaattes hyvät.

Palm Beach, Australia

Palm Beach Australia

Australia, tuo meidän perheen suuri rakkaus. Maa johon muuttaisimme, jos jonnekin olisi pakko muuttaa. Tuskin olisimme koskaan päätyneet tuohon maahan, ellei ystäväni, ”Aussikamu”, asuisi Sydneyn lähistöllä. Nyt noita Australian visiittejä on jo kolme. Aussikamun avulla olemme päässeet tutustumaan lähiympäristöön kaikilla kerroilla ja tulipa viimeksi kiivettyä Barrenjoey Headin majakalle ihastelemaan alla avautuvia maisemia. Oikean puoleinen ranta Barrenjoey Beach ja vasemman puoleinen Palm Beach.

Alppireissu 2014, Sveitsi

Switzerland

Aussikamusta puheen ollen, neito halusi nähdä Eurooppaa ja kyseli meitä matkakaveriksi. Ajamista rakastava mieheni rakensi melkoisen road tripin meille ja tulipahan reissu. Ikimuistoisia päiviä ja iltoja, mukavuusalueeni ulkopuolellekin menemisiä sekä upeita maisemia. Tällaista jossain Sveitsin alueella huristeltaessa.

Alppireissu 2014, Itävalta

Austria Alppireissu

Ah, niitä maisemia taasen samaisella Alppireissulla. Aussikamun tuttava järjesti meille ikimuistoisen illan/yöpymisen Sonnenhotel Zaubekissa. Parvekehuone, yksityisillallinen hotellin ravintolassa ja komiat maisemat siihen kaupan päälle. Mikäs noita oli kattellessa.

Trollstigen, peikkopolku Norjan vuonoristeilyllä 2015

Trollstigen Norway

No, mitäpä tuohon enää lisäämään. Kattokaa vain noita maisemia Royal Caribbeanin päiväretkellä serpentiinitielle, Trollstigenille. Lisää kuvia ja tunnelmia retkestämme voit lukea täältä.

Alppireissu 2016, Muottas Muragl, Sveitsi

Muottas Muragl Alpit vaeltaminen

15. hääpäiväämme vietimme miehen kanssa viikon Alpeilla suhaten. Innostuimme patikoimaan Muottas Muraglin vaellusreitin miehen kanssa ja olpahan maisemat taasen. Lisää tuosta upeiden maisemien patikointireitistä voit lukea täältä.

Alppireissu 2016, Berggasthaus Aescher-Wildkirchli

Berggasthaus Aescher-Wildkirchli

Sama hääpäivämatka ja meikäläisen bucket list -kohde. Tämän majatalon juurelle rahtautuminen rantaslipareissa ja maksimekossa, kylmässä kelissä tietty, oli kaiken varpaanvälituskan väärti. Kuuluisasta Berggasthaus Aescher-Wildkirchlistä lisää täällä.

Wing view, the best view?

British Airways A380 Upper Deck

Pakkohan sitä on aina vähintäänkin yksi kuva ottaa lentokoneen ikkunasta, jos oma penkki sattuu sopivalle kohdalle. Eihän tämä kovin kummoinen kuva ole, mutta minä vain olen niin rakastunut mieheni käsiin(kin). Pakkohan nekin oli saada kuvaan mukaan, kun mies kuvasi koneen siipeä jossain matkalla kohti Los Angelesia. Meillä oli paikat British Airwaysin A 380-koneen ylemmän kerroksen rauhallisesta ja pienestä turistiluokan osastosta (Upper Deck). Kyseinen matkustusluokka esiteltynä täällä.

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday-tempausta, jonka tarkoitus on levittää matkailutietoutta ja matkailun ilosanomaa. Tempauksen järjestäjinä toimivat Travellover, Muru Mou ja Scimbaco.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply Terhi / Muru Mou lauantai, maaliskuu 11, 2017 at 07:02

  Ihana tuo majatalo! Kuulostaa hieman tuskaiselta matkasi sinne, mutta ilmeisesti oli vaivan väärti 🙂 Olen ihan samanlainen, aina pitää räpsäistä kuva lentokoneen siivestä, jos se koneen ikkunasta näkyy.

  • Reply Kthetraveller lauantai, maaliskuu 11, 2017 at 11:58

   Vaivan väärti oli juu 🙂 Kiitti kommentista Terhi.

 • Reply Travelloverin Annika tiistai, maaliskuu 7, 2017 at 22:34

  Upeita vuoristonäkymiä! Alkaa tehdä niin mieli ulos ja ylös korkealle näitä katsellessa!
  Tiesithän, että ei Instagram Travel Thursdayhin ole pakko osallistua juuri torstaiaamuna? Linkki on auki aina seuraavaan IGTT:hen asti, eli voit alkaa suunnitella omaa postausta vaikka vasta sitten, kun näet muiden ihania juttuja!

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, maaliskuu 8, 2017 at 08:50

   Oi jösses, en tiennyt, mutta nyt tiesin. Kiitti vinkistä. Helpottaa tämän perheenäidin blogituskaa 🙂

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana tiistai, maaliskuu 7, 2017 at 12:43

  Alppikuvat on kyllä huikeita ja tuo alppimajatalo kelpais kyllä mullekin. Uskon, että maksimekkoinesi ja varpaanvälituskienkin kourissa kipuaminen kannatti! 🙂

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, maaliskuu 8, 2017 at 08:50

   Kyllä kannatti tosiaan 🙂

 • Reply Heidi / Maailman äärellä tiistai, maaliskuu 7, 2017 at 09:56

  Oi että, noi Alppi-kuvat on kyllä niin houkuttelevan näköisiä. Minulla on pienenä haaveena, josko pääsisin tulevana kesänä Alpeille hieman patikoimaan. Pitäisikin ruveta etsiskelemään tällaisia suloisia majataloja ja oikeasti suunnittelemaan reissua.

  • Reply Kthetraveller tiistai, maaliskuu 7, 2017 at 10:39

   Suosittelen vahvasti. Ne maisemat on upeita. Minä itse asiassa en ole kovin suuri patikkaintoilija, vaan enemmänkin mukavuudenhaluinen hotelli/spa-möllöttäjä, mutta niin vaan nautin jokaisesta hetkestä esimerkiksi Muottas Muraglin reitillä.

 • Reply sari/ matkalla lähelle tai kauas perjantai, maaliskuu 3, 2017 at 18:50

  Alppireissut aivan mahtavia kuvia! Ja tuo majatalo. Haaveilenkin Sveitsin matkalla majoittuvani jonnekin yläilmoihin. Mikäs sen siistimpää olisi! Sitten Norjan peikkoreitti kyllä kelpaisi nähdä sekin paikka.

  • Reply Kthetraveller lauantai, maaliskuu 4, 2017 at 12:46

   Juu, melkoisen komeaa se on majoittua pilvien yläpuolelle. Auringonlaskut ja -nousut on suorastaan maagisen näköisiä yläilmoista katseltuna. Ja tuo peikkoreitti on must visit. Suosittelen!

 • Reply Heidi / Auringon alla perjantai, maaliskuu 3, 2017 at 10:06

  Onpas upealla paikalla tuo majatalo! Vaikka uskon kyllä, että ei ole ollut mikään miellyttävä nousu noissa varusteissa, mä olisin varmaan luovuttanut 😀

  • Reply Kthetraveller perjantai, maaliskuu 3, 2017 at 10:44

   Ihan kuules vimmatun halun voimalla mää hiippailin sinne majatalolle, sillä sen verran tärkeä nähtävyys se oli mulle. Voisin itse asiassa mennä toistekin sinne maisemia ihailemaan, mutta toisilla varusteilla. 😀

 • Reply Skimbacon Katja torstai, maaliskuu 2, 2017 at 20:12

  Hei! Kiva kun osallistuit! Tuleehan sulle se uutiskirje, jolla koitetaan aina muistuttaa että IGTT on taas tulossa? 🙂

  • Reply Kthetraveller torstai, maaliskuu 2, 2017 at 21:18

   Tulee toki. Menee tarjouksiin, joten monasti unohtuu sen siliän tien kun luen sen. Nyt sentään muistin, joten tästä on hyvä jatkaa 😉

  Leave a Reply