Suomen suurin matkablogiyhteisö

Karibian risteily Vlogi, päivät 5 & 6: Noroa pukkaa!

Tadaah, hyvää risteilypössistä taas tiedossa uuden vlogin myötä! Yhdeksän risteilyä Karibian risteilijöillä on nyt takana, ja ensimmäisen kerran törmäsimme norovirusongelmaan laivalla. Kyllä siinä kuulkaattes oltiin muutama hetki kauhuissaan, kuinka meidän käy. Sehän on niin, että laivayhtiö pistää sairastuneet matkustajat omien hyttiensä (tai laivan sairaalan) vangiksi tietyksi aikaa, ja se jos mikä on vähemmän mukava juttu. Siitäkin syystä on mukava, että hytistä löytyy parveke jos karanteeniin käsketään.

Anyway. Täytyy myöntää, että laivayhtiö tarttui ongelmaan todella rankalla kädellä ja hyvä niin, vaikka välillä tuntui siltä, kuin olisi ollut taudinkantaja. Henkilökunta katsoi tiukalla silmällä ja mihinkään ei saanut ruokaravintoloissa koskea. Henkilökuntaa ohittaessa olo oli samanlainen kun tullin ohi kävellessä, vaikkei laukussa olekaan mitään ylimääräistä tai kiellettyä. Tietänette tunteen?

Anyway, nauhalla siis nähtävissä ja kuultavissa, miten Norwegian Cruise Line hoiti ongelman ja hyvin muuten hoitikin, sillä sairastuneiden määrä jäi pieneksi, eikä norovirus ns. levinnyt käsiin.

Täydet kymmenenen pistetä ja papukaijamerkki, vaikka tämä prinsessa oli ripska-paniikkia kärsimässä ja olokin tuntui kuin kakkosluokan kansalaiselta. Kyllä siinä oli kuulkaattes Karibian risteilyn romantiikka ja glamour kaukana, kun tilasi ruoan nenän eteen tuodulta paperilappuselta ja juomalasit oli peitetty ruokapöydässä liinoilla.

Että semmottis. Risteilypössistä ajat 0:00 – 3:00 ja 7:20 – 11.28, siinä välissä noro-viruspölinää ja meikkis filmillä taas niin au  naturel, ettäh.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply