Suomen suurin matkablogiyhteisö

Karibian risteily: päivät 3 & 4 sekä muita kuulumisia

Helou helou! Tsorppa taasen pieni palstahiljaisuus, mutta illat on mennyt videota tahiessa. Se on nääs niin, että seuraava vlogi lokakuiselta Karibian risteilyltämme on valmis. Meikkis on filmillä taas niin ”au naturel”, ettei tosikaan, joten luomusekoilua tiedossa ja nassusta näkyy, että syöminen on alkanut vaatia veronsa.

Mitäs muuta tänne? Mä olen nauttinut. Ollut itselleni armollinen ja unohtanut aikataulut totaalisesti. Liekö ikä (ja elämänviisaus) tehnyt tehtävänsä, mutta mikään ei ole ihanampaa kuin päättää ihan itse, mitä tehdä ja mitä ei! Hah, onhan meikä tehnyt niin ennenkin, mutta olkapäällä on aiemmin seissyt pirullinen mini-me, joka on naputellut sormella ranteessaan ollutta rannekelloa ja huomattanut kohtuuttoman usein, että minun on tehtävä tietty asia tiettynä aikana. Pah, sanon minä. Enää ei pyykkikone piippaa heti kun riisun kenkiäni kotiin tullessa, vaan päätän piippauksen ajankohdan ihan itse ja ei nuo lapset kuole nälkään, jos päivällinen onkin puoli tuntia/tunnin myöhemmin. Uusi vallaton K siis on syntynyt ja jösses kun olen onnellinen uudesta löysemmästä piposta.

Pirskatin onnellinen.

Magens Bay Kthetraveller

Yksi vaivanen kuva Karibian risteilyn ensimmäisestä pysähdyspaikasta St. Thomasilta. Ei paistanut aurinko, ei.

Anyway, alla tuorein Youtube-kooste Karibian risteilymme päivistä 3 ja 4. Jos ei pölinät kiinnosta, niin pankaas mennen suoraan kohtaan 6:02.

Tämä viikko meneekin matkamessujen ja Flame Jazzien merkeissä. Ensi viikolla sitten toisenlaiset kuviot, mutta niistä lisää myöhemmin.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten. 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply