Suomen suurin matkablogiyhteisö

Joulu(mattomuus)kuulumisia

No helouta vaan. Tässä  on taas pukattu siihen malliin reissukuulumisia, että pistetääns niitä perinteisiä kuulumisia tähän väliin.

Tiedättekö mitä? Meikäläiseltä on joulumieli täysin kadoksissa ja tänä vuonna joulu tuli todella pahasti puskista. Ihmettelin viime viikolla, miksi ihmiset olivat lähettäneet meille postikortteja niin ajoissa ja sitten se iski. Olimme missanneet täysin joulukorttien lähettämisen ja lahjoja emme olleet hankkineet vielä yhtään. Että nuin, tervetuloa vaan meidän perheen arkeen, jossa mies on tuskissaan työpaineiden alla, minä yritän toipua kunnon räkätaudista ja, no, kaikki on vaan järkyttävän hujan hajan.

Ulos saatiin yläkerran parvekkeelle jouluvalot. Jee. Toinen tenava halusi huoneeseen yhden jouluvalon. Jee. Alakerrassa on kaksi jouluvaloa. Tuplajee. Ja perään syvä huokaus sekä otsankurtistus.

Lapsille saatiin sentään hankittua jotkut lahjat, tosin he ovat hankituttaneet ja lunastaneet useammat joululahjansa jo ennakkoon. Miehelle minä en ole löytänyt vieläkään lahjaa, mutten edes osaa panikoida asiaa vaikka varmaan pitäisi. Mutta hei, mitä oikeasti hankkia miehelle, jolla on tarpeeksi vaatteita, on käynyt hienot viininmaistajaiset, kokkikoulut, lennellyt simulaattorilla, ollut miesten kauneushoidoissa, muutoinkin hemmoteltavana ja niin pois päin. Mies, jolla on todellakin kaikkea ja joka on saanut kaikkea. Huoh, sanon minä. Eilen sitten rupesin pohtimaan niinkin kallista lahjaa kuin minilomaa jossain. Turha hankkia sitäkään, sillä en voi lyödä mitään kiinni miehen järkyn työtilanteen takia. Hip ja hei. Olen neuvoton. Ja hyi minua, en vain ole näitä aineettoman lahjan hankkijoita.

Anyway, tänään starttaamme kohti Itä-Suomea ja lomaa meillä aikuisilla on tasan yksi päivä ensi viikolla. Äitini paiskii töitä kaikki joulun pyhät ja suoranaisia kökkövuoroja, joten yhteiset jouluhetket on muutoinkin kortilla. Toivottavasti on edes lunta, jotta joulutunnelma tarttuu kaikesta kökköydestään huolimatta. Ei tämä joulu vaan voi näin mennä. Ei.

Kynttilänjalka

Yksi vaivainen kuva teille, rakkaat lukijat. Noilla kynttilänjaloilla on ikää kiitettävästi. Ne kuuluvat maalla vietettävään jouluun ja itse nautin valtavasti siitä, kun saan tuijotella tuikkukynttilän liekin lepatusta kuvioiden välistä. Josko se joulumieli tulisi viimeistään sitten, kun pääsen katsomaan noita kynttilänjalkoja livenä. Oikein hyvää joulua muruset ja ajelkaahan varovasti, te maalle menijät tai etelään tulevat.

P.S.: Pistän muuten piakkoin pystyyn arvonnan, jossa on palkintona liput matkamessuille.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten. 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply