Suomen suurin matkablogiyhteisö

Karibian risteily: Vlogi!

Voiko ihminen enää tyhmempi olla? Ihan oikeasti? Sitä minä kuulkaattes kysyin itseltäni useaan kertaan, kun väsäsin filmiä Karibian risteilystämme Youtubeen julkaistavaksi. Kamerana känny ja tietokoneena surkeatehoinen läppäri, jossa on oma ilmaisohjelma filmien tekemiselle. Sitä ketutuksen määrää on vaikea kuvailla, kun istuin iltamyöhään koneen äärellä ja rakensin saman filmin useaan kertaan uudestaan. Kun ei näyttänyt Youtuben puolella hyvälle, niin sitten ei. Ihan kaikkea nääs ei koneella väsätessä huomannut.

Anyway, into kertoa Karibian risteilystämme täällä blogin puolella on oikeastaan tasan nolla. Tiesimme jo ennen matkaa, että oleskelisimme paljon laivalla maakohteiden sijaan, joten vlogin pitäminen matkasta tuntui jotenkin paljon luontevammalle. Pölinöitäni en suunnitellut mitenkään, pistin tulemaan mitä sylki suuhun toi ja pikkuinen mokailukin sieltä pölinöistänikin tulevaisuudessa löytyy. Mut hei, tämmönen meikä on.

Että ihka aitoa K:ta siis edessänne, au naturel, niin kun meikä tuppaa sanomaan. Filmikin on se mukainen, joten be gentle, people. Filmin ekat seitsemän minuuttia on selostusta matkastamme ja laivasta, loput kolmisen minuuttia on paloja itse risteilystä, joten siirtykää kohtaan 7:04 jos ei pölinät kiinnosta. Karibian risteilymme tunnelmia päiviltä 1 ja 2, olkaattes hyvät!

P.S. Ideoita ja vinkkejä videoiden tekoon otetaan vastaan, miten saada käden tärinä/videon pomppiminen vähäisemmälle? Minen myöskään periaatteestakaan maksa satasia videonmuokkausohjelmista, koska teen näitä videoita harvakseltaan.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Juha Puu tiistai, 29 marraskuun, 2016 at 01:34

  Hyvä video oli vaikka et suositellu sitä selostusta: se on hyvä kaikkine miettimisineen koska ne tauot tuo rauhallisen tunnelman. Ilmeisesti olit aika lyhyistä pätkistä sitä lopun osuutta koostanu joka on hyvä ottaen huomioon sen käsivarakuvauksen (mitä pidempi on kuvauksen kesto sen enemmän sitä tärinää tulee). Ne tekstit on kans ok, sekä lisäinfona että laadullisesti (siis miten ne näkyy).

  • Reply Kthetraveller tiistai, 29 marraskuun, 2016 at 10:08

   Vau. Kiitos sanoistasi Juha! Olen ihan sanaton 🙂

 • Reply alex maanantai, 28 marraskuun, 2016 at 17:26

  Aito & rento = paras! Hatunnosto kameran eteen astumisesta, seuraavia jaksoja odotellessa!

  • Reply Kthetraveller tiistai, 29 marraskuun, 2016 at 10:06

   Oi kiitos. Esiintymisminuutit alkaa luoda varmuutta. Tästä on vain tie ylöspäin 😉

  Leave a Reply