Suomen suurin matkablogiyhteisö

Karibian risteily: Terveisiä Miamista!

Surprise, täällä taas ollaan, kolmatta kertaa Miamissa! Taitaapis muuten olla viides lokakuussa heitettävä viikon mittainen risteily, joten kyllä huomaa, mikä on meidän perheen lempikuukausi matkustaa. Syitä on muutama: Koulujen syysloma, tarpeeksi lämpimät/kuumat kelit kohteissa ja alemmat risteilyhinnat. Se haitta tosin näissä lokakuisissa Karibian risteilyissä on, että hirmumyrskyt sun muut puhurit saattavat siirtää lähtöajankohtaa, muuttaa laivojen reittejä taikka tehdä matkanteosta vähemmän tasaista, mutta ainakin meillä moisesta on ollut haittaa ainoastaan yhden kerran. Tuo kerta oli lokakuussa 2014, kun itäisen Karibian risteily vaihtui läntiseksi kesken matkanteon. Kyllähän se harmitti, kun mm. kauan haaveiltu Maho Beach jäi kokematta, mutta mikäs siinä oli nauttiessa hulppeasta sviittimatkustamisesta ja kuumista keleistä toisaalla.

Anyway, päätimme tälläkin kertaa majoittua lentokenttähotelliin. Olisihan minulla ollut haluja majoittua superhulppeaan hotelliin lähemmäs satamaa, mutta hotellien vanhoja sisustuksia katsellessa jouduin plaraamaan sen verran hotelleja, että ne minua vihdoin ja viimein miellyttäneet hotellihuoneet menivät kirkkaasti yli budjetin. Siinä mielessä kyllä inhoan Jenkkilää, että näiden sisustusmaku ja huoneiden kunto/siisteys on jotain ihan eri luokkaa kuin vastaavan tasoisten hotellien Euroopassa. Harvoin sitä viitsii maksaa 200-300 euroa perheen yöstä siitä, että kädet liimautuvat pienesti huoneen ovia koskiessa ja sänkyjen alle ei uskalla kurkkia, joten lentokenttähotelli perheellemme on sentään hinta-laatusuhteeltaan parempi. Tähän perään vielä pienesti närkästynyt muistutus siitä, että Aasiassa samalla yöpymishinnalla saa suoranaista luksusta. Well, näillä mennään ja on tämä Pullman hyvin siisti ja sängyt ihanan pehmoset.

Pullman Miami Airport Hotel

Pullman Miami Airport

Onhan tämä hotelli melkoisen ”peruspaikka”. Sen verran epäluuloisena tänne majoittauduin, että pistin miehen ostamaan UV-taskulampun ennen matkaa. Sillä lampulla meikä sitten ratsasi sängyt ennen matkalaukkujen purkamista, mutta onneksi hotelli selvisi sänkytarkastuksesta. Muita paikkoja en uskaltanut ruveta syynäämään ihan siitä syystä, että liika tieto lisää tämän basillikammoisen naisen tuskaa.

Maxell UV-taskulamppu

Mielenrauhoittaja.

Täällä me tosiaan ollaan tasailtu jet lagiä pari päivää, eikä ohjelmaan ole kuulunut muuta kuin uima-altaalla löhöilyä ja shoppailua. Miami Dade-Coyntyn suurimmalla ostoskeskuksella Dolphin Mall’lla vierähtikin perjantaina useampi tunti, sillä liikkeet suorastaan huusi meitä piipahtamaan sisälle ja kortti vinkui.

Piakkoin me sitten vaihdetaankin majapaikkaa ja astutaan vuoden vanhan Norwegian Escapen sisuksiin. Päivittelen sieltä kuulumisia matkan etenemisestä ainakin Faceen, joten kannattaa pistää meikä seurantaan, jos Karibian risteilyt kiinnostaa.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kati / Lähinnä Kauempana lauantai, 15 lokakuun, 2016 at 23:45

    Hei, onpa jännä kuulla, että lokakuussa 2014 risteilijänne joutui vaihtamaan reittiä. Oltiin nimittäin Karibialla juuri syys-lokakuun vaihteessa ja silloin säät olivat mitä parhaimmat. Oltiin tosin juuri läntisellä reitillä, ensi talvena kokeillaan vihdoin itäinen reitti. Me otettiin riski ja risteillään italialaisella MSC Divinalla. Kuulemma kaunis, mutta ristiriitaisia kommentteja saanut. Odotan mielenkiinnolla risteilyraporttiasi!

    • Reply Kthetraveller maanantai, 24 lokakuun, 2016 at 21:42

      Tuota minä odotan taas puolestani sinun risteilyraporttiasi MSC Divinasta! Olen tosiaan kuullut hyvin ristiriitaisia kommentteja ja juuri nimenomaan tuo asiakaspalvelu on kuulemma se, mikä on mättänyt eniten. Nätti laiva se kyllä on.

    Leave a Reply