Suomen suurin matkablogiyhteisö

Helein Biotin+: Vahvemmat kynnet ja hiukset, totta vai tarua?

Yksi ennakkoluuloinen nainen täällä taas, terve! Minä myönnän ihan suoraan, ettei kauneusravintolisät ole kuuluneet omaan elämään ihan siitä syystä, etten ole uskonut niiden tehoon. Katteettomia lupauksia ja tuunattuja mainoskuvia, joissa hyvinvoiva tukka hulmuaa tuulessa ja kynnetkin paistaa niin huoliteltuina. Tottahan toki kyseiset kuvat on otettu sen jälkeen, kun kampaaja on tuunannut hiuksia tovin jos toisenkin ja ammattilainen on hoitanut vimosen päälle kynnet esiteltävään kuntoon. Vielä päälle vanha kunnon Photoshop, niin jo näyttää kauneusravintolisä toimivan. Komia hinta pikkuisesta pilleripurkista ja niiden sisällä olevista tableteista, joita olisi syötävä vähintään kolmisen kuukautta, jotta teho alkaisi näkyä? Ei kiitos.

Ah, tätä naisen elämää!

Kynteni ovat kärsineet kiitettävästi jatkuvasta kynsilakka/kynsilakan poisto-rumbasta ja tuttua on ollut liuskoittuvat ja helposti katkeilevat, ohuet kynnet. Värjäysrumba, stressaava elämä ja päivittäinen pesu on näkynyt ja tuntunut tukassa, joten ohut ja katkeileva takkutukka on täällä hyvin tuttu juttu. Olen kärsinyt moisista vaivoista vuosia, mutta tyytynyt jo kohtalooni, sillä kauneusravintolisät ovat tuntuneet suoranaiselta hömpältä, enkä muita apuja ole viitsinyt netistä tutkia.

Helein Biotin+

Helein Biotin+

Kotimainen Verman muisti tätä naista taannoin pienellä tuotepaketilla, jossa oli mukana mm. Heleinin hiusten ja kynsien hyvinvointia edistävä Biotin+. Mikäs siinä, sillä ei minulla ollut mitään menetettävää kun otti huomioon lähtöasetelmat. Biotin+ lupasi näyttävät hiukset ja vahvat kynnet, sillä biotiinilla kerrottiin olevan tärkeä aineenvaihdunnallinen merkitys ja sen vahvistavan kynsiä ja hiuksia. Eikä siinä vielä kaikki, kuten Tvinsissä tupataan mainita. Yhdestä tabletista löytyisi mukava määrä sinkkiä ihon ja limakalvojen hyvinvointiin, sekä kysteiini aminohappoa antamaan osaksi ihon tukirakenteelle kestävyyttä ja joustavaa. Paljon lupauksia yhdestä tabletista, sanon minä.

Tällainen olen, näin syön

Kasvissyöjänä ruokavalioni on melkoisen terveellinen ja proteiinit saan milloin mistäkin. Koska kala on totaalinen nou nou, ei meikäläinen saa Omega-3:a, mutten myöskään popsi varmaankin tärkeitä kalanmaksaöljypillereitä. Hyi siis minua. Pähkinöitä rakastavana ja monivitamiinia popsivana jonkin sortin hyvinvointi lienee taattu, mutta muutoin ollaan melkoisen pohjalla ja tarttis varmaan tehdäkin jotain tässä iässä. Tuohon ruokavalioon minä sitten lisäsin kolme viikkoa sitten päivittäin nautittavan yhden Biotin+ tabletin ja mikä olikaan tulos?

Helein Biotin+ kauneusravintolisä

Surprise!

Viikon jälkeen huomasin kynsieni vahvistuneen kummasti. En uskonut siihen ja pyrin välttelemään kaikkea kynsiä rasittavaa. Päätetyöskentelijänä kynnet joutuivat kuitenkin jatkuvaan rasitukseen naputtelusta, ja kyllähän sitä tuli lyötyä kynsiä milloin mihinkin. Ei katkennut millään, ei! Kahden viikon jälkeen kuurin aloittamisesta kynnet joutuivat tositestiin mökillä. Puun kantoa, kunnon käsitiskivuoroja, vedellä läträämistä ja mikä parasta, kunnon peuhahetkiä lasten kanssa, jolloin taistelimme hellän raivoisasti pomppupallon omistajuudesta. Kaikki edellä mainitut asiat olisivat katkaisseet vähintäänkin puolet kynsistäni ja liuskoittaneet ilkeästi loput, mutta niin ei tapahtunut!

Helein Biotin+ Kynnet

Tadaah! Meikkiksen kynnet mökillä kunnon tiskivuoron jälkeen.

Mites tukka? Kiiltävä, pehmeä, silkkinen ja hyvinvoiva luottokampaajanikin mielestä. Miinusta annan kyllä siitä, että hyvinvoivana ja kiiltävänä tämä ohuthapsitukka tuppaa lähtemään näillä keleillä lentoon ja se taas aiheuttaa sen, että tukkaa on pidettävä useasti kiinni. Eiköhän tuo tukkani vilahda myöhemmin kuvissa, kun pääsen Karibian lämpöön ja kunnon maisemiin.

Ja entäs iho? Atooppinen iho, kasvojen ihon erityisherkkyys, ikä (40+) ja stressi tekee tehtävänsä, joten sitä ihanaa heleyttä odotellessa. Silloin kun lähtee pohjalta ja nukkuu liian vähän, ei voi suuria muutoksia odottaakaan heti. Kaikesta huolimatta lievää kimmoisuutta on havaittavissa erityisesti käsivarsien ihoa tarkastellessa, joten tästä on hyvä jatkaa.

Helein Biotin+ Lumene Gel Effect

Kolme viikkoa kauneusravintolisää nautittuna. Kynsilakkana luottotuotteeni Lumenelta: Pohjalla Gloss & Care 3-in-1 kynnentasoittaja ja päällä Gel Effect kynsilakka (sävy 24).

Kärsitkö erityisesti ohuista, liuskoittuvista ja helposti katkeilevista kynsistä? Biotin+ -kauneusravintolisälle vahva suositus! Kyseiseen tuotteeseen ja muihin Heleiniltä löytyviin kauneusravintolisiin voit tutustua täällä.

Yhteistyössä Verman. Saadusta ilmaispakkauksesta huolimatta mielipide ja testitulos ihka oikea ja oma.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Arvonta: Voita Helein Biotin+ tai Lumene LÄHDE -tuotteita - Passionate Traveller perjantai, syyskuu 8, 2017 at 10:12

  […] Helein Biotin+:n tositestiin viime vuonna ja kokemus oli positiivinen. Testituloksen voi lukea täältä. Palkinnon arvo on 16,40 […]

 • Reply Karoliina / From Karoliina sunnuntai, lokakuu 9, 2016 at 15:46

  No hitsit, täytyy siis ottaa itsekin tuo kokeiluun! Mulle tulleessa paketissa ei vain ollut lainkaan tietoja, keltä se oli tullut, niin olin hieman ihmeissäni kun sitä availin 😀 Mutta jos tepsii kynsien vahvuuteen, I’m in!

  • Reply Kthetraveller sunnuntai, lokakuu 9, 2016 at 17:42

   Kyllä mäkin olin ihan hämilläni siitä isosta paketista, mutta onneksi lähettäjä ilmeni osoitelapusta. Kannattaa tosiaan ottaa se Helein käyttöön. Toimii mielettömän hyvin!

  Leave a Reply