Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kuulumisia

Helou helou! Niin se vaan on lähtenyt syksy käyntiin ja meikäläisellä on ollut melkoinen aivolukko menossa, mitä blogiin tulee. Kiirettä on pukannut kiitettävästi ja mies-parallani on tykyttänyt otsasuonta taas sen verran pahasti työkiireiden takia, että ihan pelottaa, milloin hän kuukahtaa kaiken sen stressin takia. Mitäpä tuohon enempää sanomaan, harmittaa ja surettaa vietävästi kun seuraa ihmistä niin läheltä. Olisipa pari valittua sanaa sanottavana nykypäivän työelämästä ihan yleisestikin (ei siis miehen jutuista), mutta suljen sanallisen arkkuni.

Mökillä 2

Anyway, oma henkinen jaksaminen on ollut sellainen sekalainen. Viime syksynä ja keväällä jyllänneet negatiiviset asiat on pikku hiljaa tasoittunut ja meikäläisen kasvoille on palannut ihan itse tuleva hymy. On ollut ihanaan huomata joskus hymyilevänsä ihan itsekseen ilman sen kummempaa syytä ja sehän piristää tätä naista. Väsy on välillä melkoisen kauhia, mutta työstressi on laantunut ja tilalle on tullut ruudun-tuijotusvalvominen. On se vaan kumma, ettei sitä läppäriä saa tarpeeksi ajoissa kiinni illalla, vaan nukkumaan mennään läppärin sammuttamisen jälkeen. Miksi? On ollut nääs melkoisen iso projekti löytää meikäläiselle The mekko!

Mökillä järvimaisema

Myönnän ihan suoraan, että oma henkinen hyvinvointi on tasan tarkkaan kiinni siitä, miten tyytyväinen olen itseeni. Takaraivossa riipii vietävästi jos en ole liikkunut, tunnen itseni plösöksi ja vaatteetkin on mitä on. Minä saan ihmeellistä virtaa ja tyytyväisyyttä itseeni, kun tuunaan itseni nätiksi ja puen päälle jotain sellaista, joka imartelee vartaloani. Silloin näillä vuosikymmenillä tulee taas sellainen tunne, ettei peliä ole vielä menetetty. Kyllä. Vanheneminen sucks, mutta näillä mennään.

Anyway, siitä mekosta sen verran, että joka suuntaan pieni kokoni aiheuttaa sen, ettei vaatekaupoista löydy kovinkaan hyvää vaatevalikoimaa ja minun on turvauduttava nettikauppoihin. Illat meni metsästäessä The mekkoa ja eihän sitä ihan onnistuttu. Toissailtana kuitenkin pistin tilaukseen Zalandolta kaksi tylsänväristä (mustaa) mekkoa, joten saas nähdä ovatko minkään näköisiä ja kokosia kunhan saapuvat postissa. Kiirettä on pukannut tuon tilauksen kanssa, koska mekkoa tarvittaisiin jo tässä kuussa. Se on nimittäin niin, että Karibian risteilyä pukkaisi piakkoin!

Mökillä kanto

Hyi minua, kun en tunne kovinkaan paljoa innostusta ko. reissusta. Juttelin työkaverini kanssa töissä tulevasta reissustani ja eräs keskustelun kuullut vieras henkilö oli aivan ihastuksissaan ja Vau-fiilareilla. Olin suorastani hämmästynyt hänen reaktiostaan, enkä osannut oikein yhtyä hihkumiseen. Meille nuo karibian-risteilijät alkaa olla niin peruskauraa, ettei ne tunnu sen erikoisemmilta kuin astuisi Viikkarin tai Siljan laivoille. Surullista sinänsä, mutta eiköhän meikä innostu kun ollaan taas katselemassa lähtöä Miamista oman hytin parvekkeelta. Jotain uutta reissaamisessamme tällä kertaa kuitenkin on, sillä olemme laivayhtiön ylimmällä kanta-asiakkuustasolla tuolloin. Etuihin kuuluu mm. ilmainen kulissien takainen kierros, joten pääsemme katsastamaan, mitä kaikkea karibianristeilijällä tapahtuu henkilökunnan tiloissa. Eiköhän siitä löydy jotain kerrottavaa teillekin aikanaan, sillä homman on vaan toimittava saumattomasti kun matkustajia on yli 4.200.

Mökillä koivuMökillä puolukkaMökillä sienet

Mitäs muuta? Tätä kirjoittaessa olen kesämökillämme, kuten kuvista näkyy. Yleensä mökki on laitettu talvikuntoon jo aiemmin syksyllä, mutta nyt on aika nauttia syksyn pimenevistä illoista metsän keskellä. Onhan se melkoinen projekti raahautua tänne rankan työviikon jälkeen, mutta joskus on vaan hyvä paeta kaikkea hälinää järven äärelle ja metsän keskelle, pysähtyä kuuntelemaan luonnon hiljaisuutta ja tuntea rakkaiden ihmisten läsnäolo. Mikään tässä maailmassa ei voita hyviä ja rakastavia ihmissuhteita. Niistä saa niin uskomatonta virtaa, että kaikki kiireet ja arjen murheet jää kakkoseksi.

P.S.: Hyvinvoinnista puheen ollen, sain Vermanilta testattavaksi Helein-ravintolisää. Toimiko? Siitä myöhemmin omassa postauksessa.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply alex tiistai, 4 lokakuun, 2016 at 17:59

  Moi K!
  Kuulostaa varsin tutulta – etenkin tuo osio ”…kiirettä on pukannut”. Aika useasti tuntuu, että aika ei riitä läheskään kaikkeen siihen mitä haluaisi – mm. blogiin, jossa drafteissa vaikka kuinka monta aihetta odottaa aikaa kirjoitaa ja käsitellä kuvia..
  Mutta hei – iloitaan pienistäkin asioista ja tulevista matkoista ; tsemppiä meille kaikille syksyyn – ruskaloiston aika on ihanaa niin maalla kuin kaupungissakin!

  Ja PS… Hienoja kuvia maalta!

  • Reply Kthetraveller keskiviikko, 5 lokakuun, 2016 at 08:58

   Oi kiitos Alex! Täytyypi myöntää, ettei Rantapallon ja muidenkaan blogejakaan ole tullut luettua paljoakaan, sillä aika ja energia ei vain ole riittänyt siihen. Syksy on nättiä aikaa (ruskaloisto ja pimenevät illat, jolloin voi käpertyä sohvannurkkaan kynttilänvalossa), mutta jösses kun pukkaa syysväsymystä! Että tsemppiä vaan meille kaikille syksyyn ja tulevien matkojen odottelua. Kiitti kommentista 🙂

  Leave a Reply