Suomen suurin matkablogiyhteisö

Huoh!

Helou helou! Heitetääns taas meikäläisen tylsät matkajutut olan yli ja avaudutaan klassiset kuulumiset tähän väliin.

Aloitin duunit tosiaan viime viikolla ja eka viikko meni ihan pöllönä asiakirjapinkkoja toljottaessa. Järki ei kulkenut yhtään, illat veny kun uni ei tullut ja olo oli kun pahimmankin jetlagin kourissa. Herkut maistui, sohva oli niin kutsuva ja omatunto soimas siinä samalla kun itsekuria herkkujen suhteen ei ollut yhtään. Kermapeffa indeed ja kyllä vaan voi ihminen kuulkaattes välillä inhota itteään sen takia. Muutama päivä on nyt totuteltu taas jumpparytmiin, mutta totaalisen lomailun jälkeen rääkin aloittaminen ei oikein maistu. Niin juu ja miksi maistuis, sillä en mää kyllä tuntenut olevani lomalla tänä kesänä oikeastaan ollenkaan.

Muottas Muragl Kthetraveller

Siinäpä ainoa kuva meikäläisestä tällä kertaa. Oli tarkoitus nakittaa tuo esikoinen ulos ottamaan meikäläisestä jonkinlainen edustuskuva, mutta ulkona on oikea sontakeli.

Pilkottu loma teki tuhojaan jaksamisen kanssa. Muutama lomapäivä juhannuksen ympärillä, duuniin, viikko lomaa joka huristeltiin kokonaan Alpeilla, taas duuniin ja sitten kaks viikkoa lomaa, jolloin käytiin Pori Jazzeilla ja möllötettiin viikko Espanjassa. Siinäpä ne helteet sitten oli, viikko helteitä Alpeilla ja viikko Espanjassa. Säät oli samantien kökköjä kun tultiin Suomeen, joten se siitä, mulla ei ollut kesää. Piste.

Niin juu ja se Espanja. Siitä tuli semmonen reissu että muistan koko elämäni. Meillä kävi Espanjan loma-asunnolla varkaita ja sehän oli semmonen juttu, että ne kävi kämpässä meidän nukkuessa sieltä. Onneks ei herätty, ties mitä olisivat tehneet meille jos oltas herätty, joten suurta traumaa mulle ei moisesta jäänyt. Oikeastaan ainoa, mikä tilanteessa mietityttää on se, että saakelin pirulainen operoi metrin päästä meidän sängystä, siitä sängystä jossa meikä nukkui lähes nakuna. Yö oli kuuma, joten on siinä varmaan ollut varkaalla näkemistä. Että nuin, selvitellään vielä varkaudesta aiheutuneita kuluja vakuutusyhtiön kanssa, joten kerron koko tarinan aikanaan postauksessa kun selviää, miten korvausten kanssa meni.

Miraflores Beach & Country Club Bedroom

Tuossa sängyssä minäkin nukuin ja tuossa vasemmalla se pirulainen operoi. Onneksi en tosiaan herännyt.

Muistattekos muuten kun viime syksynä avauduin kaikista pahoista asioista postauksissa ”Ei kurjuutta kummempaa, pohdintoja kateudesta” ja ”Mitäs pääkopalleni kuuluu, ihan ihan oikeasti?” . Voi jösses jos voisin kertoa, mitä kaikkea olen joutunut käymään pääkopassani läpi ja miksi, mutta en vain voi.  Nämä kuukauden on mennyt asioiden kanssa vaihtelevasti, on ollut paljon suvantovaiheita, iloakin, mutta olen myös itkenyt ja ollut turta välillä. Asiat on pikkuhiljaa nytkähtänyt eteenpäin, toivon mukaan positiivisesti. Valitettavasti tieto on lisännyt toisenlaista tuskaa, joten ei tässä ole vieläkään saanut pääkopalleen rauhaa. On todella surullista huomata olevansa kykenemätön parantamaan maailmaa, mutta näillä on nyt mentävä. Olen kyllä todella onnellinen siitä, että mulla on mahtava aviomies tukena.

Matkoista sen verran, että kalenteri näyttää melko mukavalle. Näyttäisi siltä, jos mitään pahaa ei tapahdu, että perheemme suuntaa Karibialle vielä tämän vuoden puolella. Kerrottiin lapsillemme matkavarauksesta viime viikolla ja ainoa, mitä he sanoivat oli ”ok”. Taitaapi olla tenavat niin tottuneita matkusteluun, ettei niitä liikuta enää mikään. Sinänsä surullista.

Matkoista pitää osata iloita ja saa hihkua, eiks vaan?

Blogiani voit seurata myös Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa. Facebookiin päivitän myös blogin ulkopuolisia kuulumisia, joten sieltä näet ajankohtaisemmin missä meikäläinen milloinkin menee. Niin juu, ja aivan tavismenoa löytyy Snapchatistä nimimerkillä Kthetraveller. Omalla vastuulla sitten.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna / 270 degrees lauantai, 13 elokuun, 2016 at 20:46

    Apua nuo murtovarkaat!! :O Mulla on läheisiä asunut Espanjassa ja olen siksi ollut ihan tietoinen, että tuo on siellä yleistä, että murtoja tapahtuu ihmisten ollessa ihan kotona. Jotenkin olen kuitenkin aina ajatellut, että ne on sellaisia päivämurtoja – livahdetaan avoimesta ovesta sisään ja pöllitään esillä olevat arvotavarat nopeasti… Mutta näemmä sitten tuollaistakin. Ai kamala, mikä kokemus. Onneksi vahingot olivat vain materiaa (ja okei ehkä pienesti henkisiäkin, muttei mitään liian vakavaa). Ovat kyllä osanneet olla hiljaa! Jään mielenkiinnolla odottamaan lisäkertomusta siitä, mitä vakuutusyhtiö tähän toteaa jne…

    • Reply Kthetraveller sunnuntai, 14 elokuun, 2016 at 11:44

      Kyllä täytyy myöntää, että hiljaisia ja siistejä olivat, eli hatunnosto rosmoille 😀 Mies sanoi että ihan kun olisi kuullut yöllä jotain, mutta ei sitten reagoinut siihen enempää unissaan. Mä olen niin herkkäuninen, että olisin varmasti herännyt jos olisin nukkunut kunnon yöunet edellisenä iltana. Nyt alla oli tosiaan 1,5 tunnin yöunet edellisenä yönä, joten melkoisen sikeästi nukuin toisen yöni jolloin rosmot tuli kylään.

    Leave a Reply